הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

א גרויסע מציאה

לקח לי סופ"ש להתאושש מכל האלכוהול של יום חמישי, עכשיו אפשר לעדכן לגבי האימון האחרון של שבוע שעבר.

21.1.2010-
חרא אימון! אחרי 4 שעות שינה וחצי סלט בארומה.
Bench 125lbs סט ראשון חמש, סט שני כשלתי בחזרה החמישית.
לא היה לי ספוטר, מה שאומר שהייתי צריכה לגלגל את המוט לכל אורך הבטן שלי ואז להתיישב. עדיין כואבת לי הבטן מזה.
Power Clean 3X1 105lbs גם כאן באסה, אחרי כל חזרה קיבלתי סחרחורת וראיתי כוכבים.

בשני התרגילים מדובר במשקל שמעולם לא עבדתי איתם, ככה שאפשר לקרוא לזה PR, אבל עדיין זה דיי מבאס.
וכאילו שלא קיבלתי מספיק סימנים (בעיקר כחולים) שאני צריכה ללכת הביתה החלטתי להוסיף איזה CF קטן שכמובן גם הוא כשל.

21-15-9
Squat
Sit-up
Burpees

זמן: 14:57 חרא זמן. חרא אימון.

מזוכיסטית,היית מוותרת על האימון.
כל הכבוד על הPR's,בכל מקרה.

נערך לאחרונה:
התאבדות לעשות בנצ' בלי ספוטר על משקל חדש =/
אני יודע לפחות שאם הייתי עושה בנצ' בלי ספוטר הייתי מעדיף לא לשים סוגרים בצד
ולהטות את עצמי לצדדים להפיל את כל המשקלים הצידה.. טיפה מסוכן אבל פחות שובר ריאות וצדדים.
וחוצמזה יש לך עוד PR על אימון התאבדות לא? 😛

לקח לי סופ"ש להתאושש מכל האלכוהול של יום חמישי, עכשיו אפשר לעדכן לגבי האימון האחרון של שבוע שעבר.

21.1.2010-
חרא אימון! אחרי 4 שעות שינה וחצי סלט בארומה.
Bench 125lbs סט ראשון חמש, סט שני כשלתי בחזרה החמישית.
לא היה לי ספוטר, מה שאומר שהייתי צריכה לגלגל את המוט לכל אורך הבטן שלי ואז להתיישב. עדיין כואבת לי הבטן מזה.
Power Clean 3X1 105lbs גם כאן באסה, אחרי כל חזרה קיבלתי סחרחורת וראיתי כוכבים.

בשני התרגילים מדובר במשקל שמעולם לא עבדתי איתם, ככה שאפשר לקרוא לזה PR, אבל עדיין זה דיי מבאס.
וכאילו שלא קיבלתי מספיק סימנים (בעיקר כחולים) שאני צריכה ללכת הביתה החלטתי להוסיף איזה CF קטן שכמובן גם הוא כשל.

21-15-9
Squat
Sit-up
Burpees

זמן: 14:57 חרא זמן. חרא אימון.

מוריד את הכובע. אין מילים.

תודה רבה.

היום, קצת חולה, אבל אחרי סופ"ש מ-ל-א בחלבונים באילת. פחמימה לא נגעה לי בצלחת, היה כל כך הרבה בשר!

31.1.2010:
Squat 3X3 215lbs PR
Press 3X3 95lbs PR

אני שוקלת לשנות את השם של הלוג ל- "הצבא הרס לי את החיים".

אימוני חזרה לשגרה אחרי תקופה יבשה

11.2.2010-
Front Squat 1X3 175lbs
Power Clean 2X3 95lbs 1X3 105lbs (הסט האחרון בתכלס PR, היו לי לפניכן 3 סינגלים, לא סט של 3).

12.2.2010-
Bench 3X5 115lbs
Deadlift 255lbs ניסיתי 275lbs אבל לא עלה. עשיתי סינגלים בגלל המשקולות המרובעות בחד"כ.

13.2.2010-
חמישה סיבובים של:
300 מטר חתירה
8 Dumbbell swing עם 12ק"ג
5 Thruster עם 8 ק"ג יד ימין
5 Thruster עם 8 ק"ג יד שמאל

זמן: 17:53

בהחלט צבא זה זין כשיהיה לי זמן אולי גם אני יפתח לוג
כשדור יכנס לתורניות!! חחח

בהחלט צבא זה זין כשיהיה לי זמן אולי גם אני יפתח לוג
כשדור יכנס לתורניות!! חחח

אתמול שכנעתי והוכחתי לדור שאין לו בעיית גמישות, יש לו בעיה בראש.

כבוד!!
דדליפט יפה.
תודה, זה לא ה- 1RM שלי, אבל זה אחרי כמה שבועות גרועים.

שכחתי לציין שביום שישי גם רצתי. קניתי נעליים טובות, עשיתי מדרסים, ועכשיו כשאני רצה אני לא נראית יותר כמו ילד עם בעיות מוטוריות. חמישה סיבובים של 400 מטר ריצה. התחלתי קליל, לא רצתי מאז יב' (לא כולל מבחני בר-אור בצבא פעם בשנה).

14.2.2010-
Squat 1X3 220lbs PR היה בסדר להפתעתי. אם הייתה לי חגורה (נגיד מישהו היה מביא לי מתנה 🙄) הייתי עושה בקלילות עוד שני סטים.
Press 3X3 95lbs כבר עשיתי את זה לפני כמה שבועות, שבוע הבא ננסה 3X5.

עוד תקלה, התאמנתי עם כאב בטן. השק"ם סגור, הם שובתים, אז לא היה לי חלב בשביל לשתות לפני האימון. אכלתי ארוחת ערב בחדר אוכל. טעות.

איך המדריכים ושאר הליצנים במכון שלך מתמודדים עם זה שבחורה עושה סקוואט יותר גבוה משלהם?

רובם מכחישים.
אתמול מישהו ניגש אליי עם פלטה של 45lbs ואומר לי שנתתי לו מוטיבציה לשים עוד משקל (על החצאי סקוואטים בסמית'). אז אמרתי לו שאם זה נותן לו עוד מוטיבציה אני עדיין מתחממת. באמת עוד התחממתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית