הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרס,כפיפת מרפקים?

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
עם איזה מוט לעשות מיליטרי פרס?
יש לנו במכון מוט קטן יחסית,ואת המוט האולימפי.
ניראלי שהאולימפי לא כולכך מתאים לזה,אבל מה אתם אומרים?

ובכפיפת מרפקים,זה יהיה בסדר לעשות עם מוט ישר ולא עם דאבליו? מה ההבדל?

1) זה לא באמת משנה בסופו של דבר 2 המוטות ישרים והם באותה צורה מה שחשוב זה ההתנגדות שאתה שם עליהם שמן הסתם תיהיה זהה.

2) כפיפת מרפקים עם דאבליו או כפיפת מרפקים עם מוט ישר, הם שניהם תרגילים עם אותה מטרה ואותה תבנית תנועתית.
אם אתה שואל אם זה בסדר אז בהחלט.

נערך לאחרונה:
כפיפות עם מוט ישר מערב יותר יד קדמית מאשר ב-W

עם מוט ישר אתה בכפיפת מרפקים אתה מגיע לכיווץ יותר טוב מאשר עם מוט דאבליו.

• פותח/ת השרשור
1) זה לא באמת משנה בסופו של דבר 2 המוטות ישרים והם באותה צורה מה שחשוב זה ההתנגדות שאתה שם עליהם שמן הסתם תיהיה זהה.

2) כפיפת מרפקים עם דאבליו או כפיפת מרפקים עם מוט ישר, הם שניהם תרגילים עם אותה מטרה ואותה תבנית תנועתית.
אם אתה שואל אם זה בסדר אז בהחלט.

אחלה תודה,עם מה אתה ממליץ לעשות מילטרי פרס? מוט קטן יותר או אולימפי?

כפיפות עם מוט ישר מערב יותר יד קדמית מאשר ב-W

אחלה תודה,את האמת שעם מוט w אני סתם מרגיש את האמה שלי,ואני מרגיש שאני בכלל לא עובד על היד קדמית וכנראה בגלל זה היא לא גדלה לי עד עכשיו..

עם מוט ישר אתה בכפיפת מרפקים אתה מגיע לכיווץ יותר טוב מאשר עם מוט דאבליו.

אחלה אני ישתמש במוט ישר,תגיד במילטרי פרס עדיף מוט אולימפי או את המוט הקטן יותר?

מוט אולימפי הרבה יותר נוח..

אחלה תודה רבה .

אם למישהו יש עוד דעות אני ישמח.

הקוטר של המוט הקצר(כנראה שזה מוט 11 או 14) הוא יותר צר אז האחיזה שלו שונה מאשר אחיזה של מוט אולימפי ובגלל זה אני ממליץ להשתמש במוט אולימפי אבל אם אתה מתחיל ולא יכול לעשות פרס עם 20 קילו או שאתה עושה תוכנית עם התקדמות לינארית(ss) לדעתי עדיף לך להתחיל ממוט קל יותר בשביל לא להתקע מהר(אני בss התחלתי עם אולימפי ונתקעתי אחרי שבועיים)

• פותח/ת השרשור
הקוטר של המוט הקצר(כנראה שזה מוט 11 או 14) הוא יותר צר אז האחיזה שלו שונה מאשר אחיזה של מוט אולימפי ובגלל זה אני ממליץ להשתמש במוט אולימפי אבל אם אתה מתחיל ולא יכול לעשות פרס עם 20 קילו או שאתה עושה תוכנית עם התקדמות לינארית(ss) לדעתי עדיף לך להתחיל ממוט קל יותר בשביל לא להתקע מהר(אני בss התחלתי עם אולימפי ונתקעתי אחרי שבועיים)

אני עושה עם המוט הקטן ושם 10קילו כול צד,מה אתה ממליץ לי לעשות?
את האמת שתמיד שיש את אימון a,אז אני עייף מת אז אני לא מעלה משקלים..

ואין הבדל בין המוטות? רק הכובד?

הכובד והקוטר, אין לך מה לעשות עם מוט קטן, בנוסף אני לא יודע מאיפה אתה מוציא את המוט הקצר אבל סביר להניח שמהרצפה, במוט אולימפי אתה מוציא אותו פשוט מהכלוב\ראק ואתה לא מבזבז אנרגייה על משו שהוא לא הפרס, בדרך כלל הקצר שוקל 10-12 ואולימפי שוקל 20

אני עושה עם המוט הקטן ושם 10קילו כול צד,מה אתה ממליץ לי לעשות?
את האמת שתמיד שיש את אימון a,אז אני עייף מת אז אני לא מעלה משקלים..

ואין הבדל בין המוטות? רק הכובד?

1. לדעתי אתה יכול לעבוד עם אולימפי אם אתה בכאלה משקלים
2. ההבדל זה המשקל והקוטר(לפחות במכון שלי)
3. תבדוק במוט הקצר עם האורך של המוט בלי השרוולים שווה לאורך של מוט אולימפי בלי שרוולים. אם כן זה מוט 14 אם לא זה מוט 11 לפי זה אתה תדע איזה משקל לעשות עם אולימפי

• פותח/ת השרשור
הכובד והקוטר, אין לך מה לעשות עם מוט קטן, בנוסף אני לא יודע מאיפה אתה מוציא את המוט הקצר אבל סביר להניח שמהרצפה, במוט אולימפי אתה מוציא אותו פשוט מהכלוב\ראק ואתה לא מבזבז אנרגייה על משו שהוא לא הפרס, בדרך כלל הקצר שוקל 10-12 ואולימפי שוקל 20

אחלה,גם כפיפת מרפקים לעשות עם אולימפי?

• פותח/ת השרשור
לא חחח, אסור לעשות כפיפות מרפקים במוט אולימפי זה חוק. בטח שלא בראק\כלוב

אז לעשות עם המוט הקטן יותר?
ומה החוק 😳
ולמה לא בראק או כלוב? זה מעצבן כול שנייה להביא אותו מהרצפה.

אז לעשות עם המוט הקטן יותר?
ומה החוק 😳
ולמה לא בראק או כלוב? זה מעצבן כול שנייה להביא אותו מהרצפה.

פשוט שים את המוט על הספה, בכפיפות מרפקים אתה לא אמור להתחיל מלמעלה.. ובעיקרון לא עושים בראק או בכלוב כי זה נועד לתרגילים מורכבים(פרס ובעיקר סקוואט) ושאתה בא לעשות סקוואט ומישו תפס לך את הראק בגלל יד קדמית זה מעצבן בלשון המעטה. בקיצור אל תעשה את זה

• פותח/ת השרשור
פשוט שים את המוט על הספה, בכפיפות מרפקים אתה לא אמור להתחיל מלמעלה.. ובעיקרון לא עושים בראק או בכלוב כי זה נועד לתרגילים מורכבים(פרס ובעיקר סקוואט) ושאתה בא לעשות סקוואט ומישו תפס לך את הראק בגלל יד קדמית זה מעצבן בלשון המעטה. בקיצור אל תעשה את זה

אבל למה לא לעשות עם מוט אולימפי? בגלל שהוא גדול מידי? ולא הבנתי מה התכוונת ב"
אסור לעשות כפיפות מרפקים במוט אולימפי זה חוק"?

אבל למה לא לעשות עם מוט אולימפי? בגלל שהוא גדול מידי? ולא הבנתי מה התכוונת ב"
אסור לעשות כפיפות מרפקים במוט אולימפי זה חוק"?
אין שום מניעה לעשות את זה או עם מוט אולמפי או עם מוט רגיל או עם סלע שאתה מוצא בחוץ.
אין נכון להיום שום מחקר שאומר שתרגיל כזה או אחר ליד קידמית טוב יותר או מפתח יותר , יש לך מגוון אופציות והבדל הוא הגיוון בניהם.
ברמת ניתוח התנועה התרגיל מיועד לכופפי מרפק וזה לא משנה אם אתה מחזיק מוט עבה או מוט צר או מוט דאבליו בסופו של דבר התבנית התנועתית במרפק תיהיה זהה וזה מה שחשוב.
על מוט אולימפי ששוקל יותר מן הסתם תשים פחות משקל ועל מוט רגיל תשים יותר.

הכוונה שאמרו לך לא לעשות בכלוב זה בשביל שלא תתפוס את המכשיר לאנשים שרוצים לעשות סקואט כי אין להם אופציה אחרת בגדול לעומת תרגילים ליד קידמית

• פותח/ת השרשור
אין שום מניעה לעשות את זה או עם מוט אולמפי או עם מוט רגיל או עם סלע שאתה מוצא בחוץ.
אין נכון להיום שום מחקר שאומר שתרגיל כזה או אחר ליד קידמית טוב יותר או מפתח יותר , יש לך מגוון אופציות והבדל הוא הגיוון בניהם.
ברמת ניתוח התנועה התרגיל מיועד לכופפי מרפק וזה לא משנה אם אתה מחזיק מוט עבה או מוט צר או מוט דאבליו בסופו של דבר התבנית התנועתית במרפק תיהיה זהה וזה מה שחשוב.
על מוט אולימפי ששוקל יותר מן הסתם תשים פחות משקל ועל מוט רגיל תשים יותר.

הכוונה שאמרו לך לא לעשות בכלוב זה בשביל שלא תתפוס את המכשיר לאנשים שרוצים לעשות סקואט כי אין להם אופציה אחרת בגדול לעומת תרגילים ליד קידמית

אה סבבה...

תודה רבה אפשר לנעול 😃

Back
למעלה תחתית