הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה לא מומלץ לעשות ספרינטים בחוץ ?

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
קראתי בפרוטוקול שאם אתה לא ספרינטר מקצועי לא מומלץ לעשות ספרינטים או אינטרוואלים בחוץ אלה על מסילה .

עכשיו השאלה שלי היא קודם כול למה ? דבר שיני זה סיוט לעשות אינטרוואלים על מסליה (עד שאתה מעלה את המהירות לוקח לפחות דקה וגם זה לא ספרינט אמיתי (מגיע ל20 קמ''ש ) .

האם אפשרי לעשות ספרינטים/אינטרוואלים בחוץ ? הרי חוץ מהעניין שפשר להיפצע בגלל ריצפה עקומה או בורות אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה .

יותר קשה להיות מדויק בספרינטים שאתה עושה בחוץ אלא אם כן אתה רץ על מסלול, בחד"כ אתה יכול לתזמן את המהירות ואת אורך האינטרוול יותר בקלות.
אני עושה 1 של 15 קמ"ש על שתי דקות של 10 קמ"ש.
פחות זמן מזה אתה באמת רץ עם האצבע על כפתור המהירות...

יותר קשה להיות מדויק בספרינטים שאתה עושה בחוץ אלא אם כן אתה רץ על מסלול, בחד"כ אתה יכול לתזמן את המהירות ואת אורך האינטרוול יותר בקלות.

ולמה לעזאזל אתה צריך להיות כל כך מדוייק? פשוט תרוץ!

בנוסף למה שהוא אמר ^
15 קמש זה לא ספרינט
ספרינט של 100% זה בערך 30 קמש

ולמה לעזאזל אתה צריך להיות כל כך מדוייק? פשוט תרוץ!
פשוט תרוץ ? ואיך תדע לומר מה עשית או לראות האם אתה משתפר?
ולעידו לרוב האנשים ספרינט של 30 קמ"ש זה משהו שאחריו חייבת לבוא עצירה מוחלטת ולא מתאים לאינטרוול.
15 קמ"ש זה הכי מהר שאני מסוגל לרוץ למטרת אינטרוול, זה מה יש בינתיים וזה רק היה לצורך הדוגמה.
פות"ש מוזמן לרוץ בקצב שמתאים לו.

נערך לאחרונה:
כל עוד אתה מודד את המרחק כמו שצריך, אין שום בעייה לעשות אימון אינטרוואלים בחוץ.

דקה 3:08

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא יודע מה עדיף אבל המאמר בפורטל מדבר על הליכה/ריצה קלה בין הספרינטים ולא על עצירה מוחלטת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית