- פותח/ת השרשור
שנכשלת בפווארקלין זה לא שבר את הרצפה? בכל מקרה תצלם אותו כי זה תרגיל מאד מאד טכני ועדיף לעשות אותו כמו שצריך (במיוחד בשבילך) שזה אומר לא למשוך עם הידיים ולתת לפלג גוף התחתון להוציא מספיק כוח מתפרץ כדי שהמוט יגיע גבוה!
האמת היא שנכשלתי (כנראה) בגלל שהפיכת הידיים שלי איטית מדי, ככה שלא ממש זרקתי את המוט על הרצפה.
אני אשתדל למצוא זווית צילום גם לזה.
לגבי שרוולי הברכיים, ראיתי בסרטון שהעלית (וגם ציינת זאת בהודעה שלך פה בלוג) שאתה משתמש בשרוולים הרגילים שנמכרים בבתי מרקחת. יצא לך במקרה להשתמש בשרוולים שעשויים מניאופרן (החומר ממנו עשויים, למשל, השרוולים שאתה מתכוון לקנות של rehband והשרוולים של טומי קונו)? אני אמור לקבל זוג שרוולים מניאופרן והייתי שמח לדעת מה ההבדל המעשי בינם לבין שרוולים "ספורטיביים" (rehband, טומי קונו).
- - - עידכון הודעה - - -
אימון 4.7.2013:
סקוואט 20X5X2, 30X5, 42.5X5, 52.5X5, 62.5X5
פרס עד 45X3F
דדליפט עד 80X5
1. הסקוואט כבד לי facepalm. הוצאתי את הברכיים חזק ונראה לי שזה עזר, אבל לא הייתי 100% מוכן פיזית (ראה בהמשך). רק שימשיך להתקדם. נקווה לטוב מחר.
2. הכשל בפרס - כבר במהלך הסקוואט הרגשתי כאב עמום באזור כתף אחורית שמאל. כנראה עשיתי תנועה לא טובה. בקיצור, כשנכנסתי ל30 הרגשתי כאבים. ניסיתי למשוך עוד קצת בכל זאת אבל כל חזרה ב-45 היתה גיהינום. לא חושב שזה הגבול שלי או משהו. עד הפעם הבאה מקווה שלא יהיו כאבים ונעיף את זה.
3. דדליפט כבד אבל עולה. אני אשתדל לצלם גם את זה.
4. הבוקר קמתי עם דומס עצבניים ברגליים. 😵
4. מחשבות ותהיות - אני חושב שאני עולה במשקל (מחר אני אוודא, אני נשקל בימי שישי) ועדיין מרגיש שאני לא מתאושש אחרי האימון הראשון בשבוע. גם שבוע שעבר היה ככה. האימון הראשון היה כבד אבל עלה סבבה (גם ראיתם סרטון של השבוע), אבל האימון השני דרעק (למרות ששבוע שעבר סגרתי הכל). מה יהיה?