הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל כמה זמן להוריד קלוריות ופחמימות מהתפריט בחיטוב?

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
כרגע מתחיל שבוע שני של החיטוב עם גרעון של סביבות 400 קלוריות , 160 פחמימה.
מתי להוריד עוד קלוריות ופחמימה?

ככל שאתה יורד במשקל. כשאתה יורד הBMR שלך יורד ולכן צריך להוריד את כמות הקלוריות(לא הגירעון). לדוגמה: הBMR שלך היה 2400 ואתה עם תפריט של 2000, תוך שבוע הגעת לBMR של 2350 אז התפריט שלך יהיה 1950. כלומר הורדת 50 קלוריות מהתפריט(נשארת עם אותו גירעון), אני אישית מוריד את הקלוריות מהפחמימות למרות שאינני בטוח שכך נוהגים.

• פותח/ת השרשור
אם אני בגרעון של 400 קלוריות + אירובי ואני לא יורד במשקל , להוריד עוד קלוריות?

כל הקטע גם הוא שאם אני לא טועה, אז חילוף נחומרים שלך לא אמור לרדת אם לא איבדת מסת שריר אלא רק שומן, אז יכול להיות לאורך כל החיטוב בן אדם יכול לשמור על אותה כמות קלוריות (ויצא גם אותו גרעון), בלי להתקע ובלי להאט את קצב ירדית השומן? (סימו לב אמרתי שומן לא משקל, כי יורדים גם מלא נוזלים בהתחלה במיוחד).

אם אני בגרעון של 400 קלוריות + אירובי ואני לא יורד במשקל , להוריד עוד קלוריות?
אם אתה בגירעון של 400 ואתה לא בעל מטאבוליזם מואט במיוחד אז אתה אמור לרדת. גם בלי האירובי. תבדוק שוב כמה אתה באמת מכניס. ודרך אגב בימי אירובי(דוגמה אישית), אני לא אוכל יותר. התפריט שלי הוא לדוגמה 1800 והגירעון הוא 400 אז בימי אירובי התפריט 1800 והגירעון 600.

כרגע מתחיל שבוע שני של החיטוב עם גרעון של סביבות 400 קלוריות , 160 פחמימה.
מתי להוריד עוד קלוריות ופחמימה?
אני אישית מגדיל גרעון מתי שאני מתחיל לרדת פחות מ1.5-2 פאונד בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית