הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Soviet Method

איך לדעתך להתחמם לפרס?
הוא משהו כמו 40-45 ק"ג אצלי, במכון הקודם הייתי עושה מוט ריק X5-8, סט עם 27.5-30 ל-5 ועוד סט של 35-37.5 ל-3. בדרך כלל הסט של האחרון היה די קשה ויש סיכוי שהוא פגע לי בפרס...

מוט ריק ל-5
30 ל-3
40 ל-1
מספיק

איך לדעתך להתחמם לפרס?
הוא משהו כמו 40-45 ק"ג אצלי, במכון הקודם הייתי עושה מוט ריק X5-8, סט עם 27.5-30 ל-5 ועוד סט של 35-37.5 ל-3. בדרך כלל הסט של האחרון היה די קשה ויש סיכוי שהוא פגע לי בפרס...
נניח ל40 פרס?

הייתי עושה:

מוט X5
30 X3

40 3X5

חימום אמור להכין אותך למשקל הכבד בלי לעייף אותך

אוקיי, אבדוק מה משתי האפשרויות יותר מתאים לי ואעבוד עם זה.
עידכון קטן-
אני רואה שאני עולה יותר מדי, אני עובר לפלוס של 500-600.
המטרה לעלות 10.7 ק"ג ו-1-2 אחוזי שומן (18%-19% שומן על 85 ק"ג), ואז אני כבר אראה אם אני בכיוון של עוד SS או חיטוב.
אני מאמין שעם עלייה של 0.5 ק"ג אני אוכל להתקדם כמו שצריך בתוכנית, מקסימום 0.8 ק"ג כל שבוע, וזה אומר עבודה ב-SS למשך עוד משהו כמו 3-4 חודשים, עד אז אני מאמין שאני כבר אנצל 70-80 אחוזים מהתוכנית, מקסימום נחטב ל-12% שומן ונעשה מסה ממש ארוכה של סוף SS + טקסס.

אוקיי, אבדוק מה משתי האפשרויות יותר מתאים לי ואעבוד עם זה.
עידכון קטן-
אני רואה שאני עולה יותר מדי, אני עובר לפלוס של 500-600.
המטרה לעלות 10.7 ק"ג ו-1-2 אחוזי שומן (18%-19% שומן על 85 ק"ג), ואז אני כבר אראה אם אני בכיוון של עוד SS או חיטוב.
אני מאמין שעם עלייה של 0.5 ק"ג אני אוכל להתקדם כמו שצריך בתוכנית, מקסימום 0.8 ק"ג כל שבוע, וזה אומר עבודה ב-SS למשך עוד משהו כמו 3-4 חודשים, עד אז אני מאמין שאני כבר אנצל 70-80 אחוזים מהתוכנית, מקסימום נחטב ל-12% שומן ונעשה מסה ממש ארוכה של סוף SS + טקסס.
11 קילו ורק 2 אחוז שומן
לא הייתי מפתח ציפיות

11 קילו ורק 2 אחוז שומן
לא הייתי מפתח ציפיות
אני דווקא מאמין שכן, 10 ק"ג מעל הגובה בסוף SS זה לא משהו מיוחד.
עלייה של חצי קילו בשבוע לא אמורה להביא הרבה שומן ואני ככול הנראה אגבה עד סוף התוכנית עוד 2-3 ס"מ.

אני דווקא מאמין שכן, 10 ק"ג מעל הגובה בסוף SS זה לא משהו מיוחד.
עלייה של חצי קילו בשבוע לא אמורה להביא הרבה שומן ואני ככול הנראה אגבה עד סוף התוכנית עוד 2-3 ס"מ.
לא הייתי בונה על זה 10 קג מעל הגובה בתוכנית של 5 חודשים ? נגיד התחלת את התוכנית
1.75 65 קג
העלת 6 קג שריר במקרה הטוב :( ומה זה ה 14 קג האחרים ?
נוזלים ושומן

עדכון מאתמול:
SQ 3X5X65KG
היה כבד, כנראה בגלל שכל סט איזה 45 שניות עמדתי סתם ולא ירדתי.
P 3X5X40KG
מאד כבד, בכל זאת 2.5KG פחות מה-PR
מתח עשיתי 1,0,0
יש 2-3 מוטות במכון החדש, אחד בוודאות לא נוח.
בכל מקרה שיגע אותי התרגיל הזה, עד שעליתי ל-6,5,3,3 ירדתי ל-5,4,3 ועכשיו ל-1,0,0...
אני אפילו לא יודע אם להמשיך במתח רגיל באחיזה נייטרלית או לעשות מתח רחב שהוא הכי חלש שלי...

שקילה מהיום:
75.4KG עלייה של 1.1 ק"ג, אני מוריד קלוריות.

אתה עושה ss נכון?
אם כן ממליץ לך לעבור לבנט אובר במקום המתח אם אתה בקושי מצליח חזרה אחת.
הבעיה שחוץ מזה שאני ממש רוצה להתקדם במתח ואוהב את התרגיל (וגם לא רוצה לצאת סתם שמן שלא מושך את עצמו פעם אחת אבל עם סקוואט של 2 פלטות כמו שהיה כבר ב-SS הקודמת), אני מאמין שהוא עדיף על ה-BOR.
נראה, אני די מתלבט, גם בנוגע לאחיזה של הבנט אובר (אני רוצה לעבוד על הלאטס שהוא חלש אצלי רצח אבל גם הבייספס חלש).
הכי כדאי פווארקלין לדעתי אמרת שיש מי שילמד אותך
מי שילמד אותי כרגע בחופשה עד יום ראשון וגם אז אני לא בטוח כמה הוא ירצה ללמד אותי, הוא אמר שלדעתו זה מתקדם מדי עבורי, נראה.

עניין של חצי שנייה אם אתה יודע דדליפט
כמה אתה כבר מרים ?

5X3X60
השתי סטים האחרונים לא הלכו טוב יש לי בעיה להכניס את המרפקים מהר אבל אני אנסה לתקן את זה, אני אעלה סרטון לפורום ביום שלישי ביקורת.

לא רק בקלין בהכל

סקוואט 3X5X112.5 מחר מנסה 117.5 הטכניקה די נזרקת לפח ב112.5 ככה שאני לא יודע מה יקרה...
בנץ' תקוע על 62.5 התחלתי לעבוד עם עצירות ואם אחרי 2 ריסטים לא יתקדם אני אתחיל לחיצות במתכונת של טקסס.
דדליפט סגרתי אתמול 145 ל-5
פרס 52.5 ל-3 רק התחלתי גם לעבוד עם עצירה
מתח סגרתי 17 בשלוש סטים
מתח בנות סגרתי 20 בשלוש סטים
מ.ג. 80 ואוכל 3000-6000 קלוריות ביום עם 200-300 גרם חלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית