הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Soviet Method

בהצלחה. ממליץ לך ללמוד הרמות אולימפיות אצל מישהו שיוכל ללמד אותך הרמות אולימפיות. ולא לעשות סתם

דווקא את גירסאות הפאוור (פאוורקלין ופאוורסנאץ') לא מסובך כל כך ואפשר ללמוד לבד בקלות אבל קלין מלא וסנאץ' מלא זה כבר סיפור אחר

הוא אומר שטויות לפעמים, אל תתייחס אליו ב-100%. אם בפורטל רשום אחרת, לך עם הפורטל.
בכל מקרה בהצלחה, גם אני אהבתי את השיטה 😃

נראה כבר, אולי 90. אני לא מצפה להיות דובון, אני רק מצפה להגיע למשקל גבוה, לא מפחד מזה.

בכל מקרה העידכון הפ33תי:
נתחיל מזה שעברתי רשמית למכון הארדק1ר.
GHR, דאמבלים עד 50 ק"ג (יש 170 דאמבלים), 10 טון פלטות, המון פלטות של 50, מלא באמפר פלייטס, מדריך שיודע קלינים סנאצ'ים וכו'.
כל הפלטות אליקו ואיכותיות, מוטות נורמליים (לא 17 כמו במכון הקודם)- יש 20-22.5. מ
וטות מיוחדים כמו טראפ באר דדליפט וסייפטי באר לסקבט.
המאמן ברמה ממש גבוהה, הוא מאפשר לי להמשיך עם SS, אבל הוא הציע לעשות לי כמה תוספות שלדעתו לא יזיקו, אני אראה מה יש לו להציע ואקח לצומת ליבי.
האימונים בתקופה הקרובה (3-4 אימונים) מאולתרים כי אני רוצה לבדוק את ה-SQ + DL ולהתנסות בדאמבלים ובמוטות המיוחדים, זה פשוט ס1ס. גם בבנץ' אני אנסה שרשראות וכו'.

האימון ההפ33תי מאתמול:
DL 50KG 70KG 90KG (5) 95KG (2)
SQ 20KG 50KG 60KG 70KG (5) 75KG (3X3)
P 20KG 30KG 35KG (5) 40KG (1)
הגעתי גמור אחרי החימום, הדדליפט וסקוואט לפרס ולא שרדתי גם 2.5 ק"ג פחות מה-PR, לא נורא.
בסך הכל הסקוואט נפגע הכי חזק, מ-100X4 ל-75X3X3, אולי בגלל הדדליפט הכבד לפני, החימום המעייף או שאני צריך להתרגל טיפה לסקוואט.
היום יש לי דומס בנזונה בקוואדס, ב-SS אף פעם לא מצאתי את עצמי אם דומס בקוואדס או בכל איבר אחר אחרי סקוואט ודדליפט, כנראה שהספגטי צדק- יש לי קוואדס חלש וזה יכול להיות גורם הכאב.
אמשיך עם סקוואט, סומו סקוואט וכו' להרגיל את הרגל לעומסים.

אני אתחיל לשלב PC בקרוב, ובהמשך גם סנאצ'ים. החלום שלי היה הנפות אולימפיות אז אני מת לשלב את זה פעם ב... במהלך SS.

והחלק הכי הארדק1ר של האימון:
ב-25.9, סרגיי פיניאצ'ב, אלוף עולם, אלוף אירופה ב-PL, אלוף ישראל בגרירת משאיות, הולך להתחיל לאמן אותי.
אני בטוח שעם סרגיי אקפוץ במשקלים יותר מב-SS או TM, במיוחד אם יצור ששוקל 120+, משהו כמו מטר תשעים, עם 340+ סקוואט ו-270+ בנץ' יצרח עליי תסגור או יתן לי כאפות בגב 😛
מחכה להתחיל להתאמן איתו, זה כבוד מטורף שהמאמן שלך הוא כזו מפלצת.

מתי כבר תפסיק להתנסות בדברים לא לרמה שלך ותתחיל להרים כבד?

מתי כבר תפסיק להתנסות בדברים לא לרמה שלך ותתחיל להרים כבד?
אני עדיין פצוע בברך, אני עוד לא חוזר ל-SS סדיר אני רק רוצה לראות איך הולך כשאני מאמן רגליים ומה אני מרגיש בכל מיני גירסאות שונות של תרגילים.
קלינים וסנאצ'ים יהיו פעם בשבועיים בערך, לא אכפת לי שיוריד לא מסקוואט אני חייב את התרגילים האלה.
בכללי, כמו שאיריס שכטר (אלופת אירופה או העולם, משהו כזה) אמרה לי- SS, TM וכו' עובדות, אבל אין כמו תוכנית מותאמת אישית שמאמן בונה לך בהתאמה אישית.
כמובן שהכוונה היא למאמן רציני ולא מאמן סטנדרטי, מדובר על אנשים כמו המדריך והמנהל של המכון החדש או סרגיי שאעבוד איתו בעתיד- לשניהם יש תואר שני בספורט מרוסיה ושניהם אימנו אלופי אירופה ועולם, אין סיבה לעשות SS לפי הספר כשיש מאמן שמציע התאמות לנקודות חלשות (אצלי הן הגב והבייספס)
עזוב אותו הוא בן 14 שיעשה מה שבא לו
במילא הטסט בגיל הזה נמוך
הטסט ממש לא נמוך בגיל הזה facepalm
לא בהכרח מסכים
הטסט שלי בגיל הזה היה עובד שעות נוספות...אז גיליתי את קאזה ומה זה ג'נה ג'יימסון.
לפניי 14 כמובן
עובד כמו בהמת מסע טיבתית.

בהצלחה. ממליץ לך ללמוד הרמות אולימפיות אצל מישהו שיוכל ללמד אותך הרמות אולימפיות. ולא לעשות סתם
המאמן ילמד אותי, לבד לא מתכוון ללמוד 😃

יש ילדים שמתחילים את הגדילה שלהם בגיל הזה ואז הטסט שלהם בשמיים
ורוב הילדים מתחילים שנה מאוחר יותר ובגיל 14 עוד לא התחלף להם הקול

יש ילדים שמתחילים את הגדילה שלהם בגיל הזה ואז הטסט שלהם בשמיים
ורוב הילדים מתחילים שנה מאוחר יותר ובגיל 14 עוד לא התחלף להם הקול
התחלתי מוקדם אם ככה. הקול שלי, אגב, התחלף עוד לפני כמה חודשים, עכשיו מטרידים אותי בסקרים וחושבים שאני בן 18facepalm

טוב אני הרמתי ידיים תמשיך לעשות מה שבא לך ולא להקשיב...
אני מוכן לשים כסף שגם עוד שנה עדיין לא יהיה לך שלוש פלטות סקוואט.
בקשר ל"פציעה", איך אתה יודע שזאת פציעה אם אתה אפילו לא יודע מה זה.
וגיל ממש לא קשור, ליאור גם ילד וכבר נותן לי בראש בכל ההרמות.

טוב אני הרמתי ידיים תמשיך לעשות מה שבא לך ולא להקשיב...
אני מוכן לשים כסף שגם עוד שנה עדיין לא יהיה לך שלוש פלטות סקוואט.
בקשר ל"פציעה", איך אתה יודע שזאת פציעה אם אתה אפילו לא יודע מה זה.
וגיל ממש לא קשור, ליאור גם ילד וכבר נותן לי בראש בכל ההרמות.
אולי כי יום אחד התעוררתי עם כאבים חזקים בברך, בלי יכולת לכופף לגמרי ולישר לגמרי בזמן שהברך השנייה במצב בסדר גמור, יש לי רגישות בגיד הקווד וכואב לי לבצע סקוואטים?
אני 3 ימים לא מתאמן רגיל כדי לראות מה הולך עם הרגל, ביום חמישי יש לי אורטופד ונראה מה הולך בהמשך עם הרגל.

אולי כי יום אחד התעוררתי עם כאבים חזקים בברך, בלי יכולת לכופף לגמרי ולישר לגמרי בזמן שהברך השנייה במצב בסדר גמור, יש לי רגישות בגיד הקווד וכואב לי לבצע סקוואטים?
אני 3 ימים לא מתאמן רגיל כדי לראות מה הולך עם הרגל, ביום חמישי יש לי אורטופד ונראה מה הולך בהמשך עם הרגל.
חשבת אולי פשוט לתת מנוחה אמיתית לשבועיים לרגליים ולא כל יומיים לנסות לחזור לעבוד עליהן?
חוץ מזה, אין לך מה לקחת תוכנית מהמאמן שלך, זה לא משנה אם הוא מבין או לא, בכל מקרה SS תהיה טובה יותר.
אתה באמת מבזבז את הזמן שלך, במקום לנסות כל פעם תרגיל חדש, תתחיל לעשות פואם רולינג ותן לרגליים מנוחה אמיתית
מבלי לנסות לעשות סקוואט כל פעם שהברך שלא לא כואבת.
תוריד את הסקוואט שלך ל-0 ותתחיל משם, הטכניקה שלך כנראה לא טובה בכלל ואתה רק ממשיך לנסות לטפס במשקלים.

חשבת אולי פשוט לתת מנוחה אמיתית לשבועיים לרגליים ולא כל יומיים לנסות לחזור לעבוד עליהן?
חוץ מזה, אין לך מה לקחת תוכנית מהמאמן שלך, זה לא משנה אם הוא מבין או לא, בכל מקרה SS תהיה טובה יותר.
אתה באמת מבזבז את הזמן שלך, במקום לנסות כל פעם תרגיל חדש, תתחיל לעשות פואם רולינג ותן לרגליים מנוחה אמיתית
מבלי לנסות לעשות סקוואט כל פעם שהברך שלא לא כואבת.
תוריד את הסקוואט שלך ל-0 ותתחיל משם, הטכניקה שלך כנראה לא טובה בכלל ואתה רק ממשיך לנסות לטפס במשקלים.
נחתי חודש ושבוע עם 0 עבודה לרגליים.
הן עבדו רק בפרס (מעט מאד מן הסתם) ובבנץ' (לג דרייב).
פואם רולינג לא עזר.
הברך בינתיים לא כואבת מאתמול, שזה כבר נראה טוב.
הטכניקה בסדר גמור, הבעיה היחידה היא שבירת מקביל שקשה לי לדעת בלי מראה מולי אבל אני אסתדר, אני מאמין שאני שובר.

נחתי חודש ושבוע עם 0 עבודה לרגליים.
הן עבדו רק בפרס (מעט מאד מן הסתם) ובבנץ' (לג דרייב).
פואם רולינג לא עזר.
הברך בינתיים לא כואבת מאתמול, שזה כבר נראה טוב.
הטכניקה בסדר גמור, הבעיה היחידה היא שבירת מקביל שקשה לי לדעת בלי מראה מולי אבל אני אסתדר, אני מאמין שאני שובר.
תשמע, זה שהברך לא כואבת יום או יומיים זה לא אומר משהו, במיוחד אחרי שהיא כאבה תקופה ארוכה.
זה מסוג הדברים שנותנים אשלייה שהכל בסדר ואז בזמן עומס הכאב חוזר ופי 2 חזק יותר.
היית כבר אצל אורטופד אני זוכר, נוזל בברך, עשית משהו בקשר לזה?

תשמע, זה שהברך לא כואבת יום או יומיים זה לא אומר משהו, במיוחד אחרי שהיא כאבה תקופה ארוכה.
זה מסוג הדברים שנותנים אשלייה שהכל בסדר ואז בזמן עומס הכאב חוזר ופי 2 חזק יותר.
היית כבר אצל אורטופד אני זוכר, נוזל בברך, עשית משהו בקשר לזה?
הייתי בטוח שאלה מים בברך כי היו את כל הסימפטומים, בסוף לא היה נוזל תוך מפרקי.
עשיתי ביום שני או שלישי רנטגן, אני נפגש עם אורטופד ביום חמישי שיפענח את התוצאות.
הייתי אמור להיפגש בראשון אבל מכבי הדפוקים ביטלו לי את התור בגלל איזה באג באתר facepalm

הייתי בטוח שאלה מים בברך כי היו את כל הסימפטומים, בסוף לא היה נוזל תוך מפרקי.
עשיתי ביום שני או שלישי רנטגן, אני נפגש עם אורטופד ביום חמישי שיפענח את התוצאות.
הייתי אמור להיפגש בראשון אבל מכבי הדפוקים ביטלו לי את התור בגלל איזה באג באתר facepalm
מי האורטופד?
וד"א, הפיענוח כבר קיים, תתחבר למכבי ותראה את התוצאות, הם לא מעלים את התמונות, רק פיענוח.

מי האורטופד?
וד"א, הפיענוח כבר קיים, תתחבר למכבי ותראה את התוצאות, הם לא מעלים את התמונות, רק פיענוח.
ד"ר לוי רוברט שהמלצת לי עליו בעבר, זה שבסוקולוב.
לפי מכבי אין שום דבר חריג, נראה מה הוא יגיד...

ד"ר לוי רוברט שהמלצת לי עליו בעבר, זה שבסוקולוב.
לפי מכבי אין שום דבר חריג, נראה מה הוא יגיד...
יש לי כבר את הפיענוח בשבילך, הייתי אצלו גם עם כאבים בברך, עשיתי רנטגן וגם אולטראסאונד,
לא היה לי כלום והוא פשוט הפנה אותי ל-10 טיפולים של פיזיותרפיה.
נפתר עם פואם רולר, אבל זו לא הנקודה כאן- אם אין ממצא פתולוגי הוא פשוט יפנה אותך לפיזיו.

יש לי כבר את הפיענוח בשבילך, הייתי אצלו גם עם כאבים בברך, עשיתי רנטגן וגם אולטראסאונד,
לא היה לי כלום והוא פשוט הפנה אותי ל-10 טיפולים של פיזיותרפיה.
נפתר עם פואם רולר, אבל זו לא הנקודה כאן- אם אין ממצא פתולוגי הוא פשוט יפנה אותך לפיזיו.
מה עשית בדיוק עם פואם רולר?
מערוך יכול להיות פואם רולר?

מערוך יכול להיות פואם רולר?

לא, מערוך יכול לשבור לך את החוליות בגב(לא יודע אם בפועל, מה שכן זה כואב רצח!!!)
ניסיתי עם גליל קרטון עבה, זה פשוט לא מיועד לזה.
פואום רולר רך בצורה מסויימת.

לא, מערוך יכול לשבור לך את החוליות בגב(לא יודע אם בפועל, מה שכן זה כואב רצח!!!)
ניסיתי עם גליל קרטון עבה, זה פשוט לא מיועד לזה.
פואום רולר רך בצורה מסויימת.
המטרה שלי היא רק לרגליים, לפחות כרגע כי אני לא מתכנן לחכות עד שיגיע אחד מחו"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית