הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Soviet Method

עם כל דבר קשיח יותר מפואם רולר רגיל עיסוי לIT BAND אמור להוציא דמעות בצורה ספונטנית מהעוצמה של הכאב... YNDTP

עם כל דבר קשיח יותר מפואם רולר רגיל עיסוי לIT BAND אמור להוציא דמעות בצורה ספונטנית מהעוצמה של הכאב... YNDTP

עשיתי בדיוק כמו בסרטון של הבן אדם שמשחררים לו את הit band שהראית....
יש עוד דוגמאות?

עשיתי בדיוק כמו בסרטון של הבן אדם שמשחררים לו את הit band שהראית....
יש עוד דוגמאות?

צריך להפעיל לחץ כדי שזה יהיה אפקטיבי, צריך שמישהו אחר יעשה עליך(ושיהיה לו כוח פיזי)
אם לא תסתכל בלוג שלי בעמוד ראשון/שני יש שם הסבר על פואם רולר וסרטון שמראה רולינג על IT BAND עם שתי רגליים על הרולר(כואב)

אין דבר כזה לא להרגיש כאבים בIT BAND, זה כואב כל כך שאתה יכול לבכות

אתה יכול לקחת גליל נייר סופג (הוא בגודל של fm) להדביק עליו סלוטייפ שהנייר לא יקרע להכניס בתוך הקרטון של הנייר באמצע איזה משהו-משאבה לניפוח כדור,דאודורנט,מערוך, או כל דבר שיכול להכנס לשם באמצע שהנייר לא ימעך וזה יכול להיות fm מאולתר וגם די טוב.
תנסה את זה.

אתה יכול לקחת גליל נייר סופג (הוא בגודל של fm) להדביק עליו סלוטייפ שהנייר לא יקרע להכניס בתוך הקרטון של הנייר באמצע איזה משהו-משאבה לניפוח כדור,דאודורנט,מערוך, או כל דבר שיכול להכנס לשם באמצע שהנייר לא ימעך וזה יכול להיות fm מאולתר וגם די טוב.
תנסה את זה.

תודה על הרעיון! מוניטין אני אנסה את זה מחר אם יש לי סלוטייפ (צריך לבדוק)

יש לי רעיון קצת פחות כואב.
מכיר ספגטי ?(מצוף לבריכה ארוך של ילדים )
עולה גרושים ומקצף יחסית קשיח.

אם אתם רוצים מוכרים בסאל ספורט ראמבל רולר איכותי כולל משלוח ב220

צריך להפעיל לחץ כדי שזה יהיה אפקטיבי, צריך שמישהו אחר יעשה עליך(ושיהיה לו כוח פיזי)
אם לא תסתכל בלוג שלי בעמוד ראשון/שני יש שם הסבר על פואם רולר וסרטון שמראה רולינג על IT BAND עם שתי רגליים על הרולר(כואב)
אני אנסה לבדוק אם אחי יצליח לעשות לי את זה, אם לא אזמין כמה שיותר מהר פואם רולר.
אין דבר כזה לא להרגיש כאבים בIT BAND, זה כואב כל כך שאתה יכול לבכות
אני מתאר לעצמי, אבל משום מה לא הרגשתי יותר מדי.
תנסה את זה.
תודה רבה אני אנסה.
יש לי רעיון קצת פחות כואב.
מכיר ספגטי ?(מצוף לבריכה ארוך של ילדים )
עולה גרושים ומקצף יחסית קשיח.
אני לא חושב שזה קשיח מספיק.
אם אתם רוצים מוכרים בסאל ספורט ראמבל רולר איכותי כולל משלוח ב220
יוצא יקר מדי...
LOL

עידכון מאתמול-
חימום חדש שאני מספיק איתו-
מקבילים צר X10 + מתח רחב X10 + מקבילים רחב X10 + מתח בפרונציה X10 + מקבילים צר X10 + מתח בסופינציה X10 + מקבילים רחב X10 + מתח נייטרלי X10 בגרביטון, המכונה הרימה 52 ק"ג ממני, כמעט בלי מנוחות (10-5 שניות מנוחה). זה אמור לחמם את הגוף ולהעלות את הדופק, ככה לפחות המאמן המליץ, הבעיה שאני חלש במשקל גוף וזה רוצח אותי ופוגע בהרמות המרכזיות.
SQ 3X5X60KG
בינוני בגלל החימום. ניסיתי את שיטת ספגטי (נשיפה-נשיפה-טסססטטט) וזה הקל מאד את החזרות 😛
BP 3X5X60KG PR
פלטה 😃
אני אעשה ריסט ל-55 בשביל לעבוד על טכניקה במכון החדש, זה שונה ואני צריך להתאים את עצמי לשם.
דדליפט לא עשיתי, הייתי גמור.
קצת בייספס והבייתה.

אם החימום עייף אותך סימן שזה לא היה חימום

אני יכול להעיד לך על עצמי שאם אני עושה חימום כמו שרשמת אני מוריד מעצמי את המשקלים המתוכננים

אני יכול להעיד לך על עצמי שאם אני עושה חימום כמו שרשמת אני מוריד מעצמי את המשקלים המתוכננים
אני לא יודע עד כמה חימום כזה יקשה עליי- הגרביטון צריך לעזור לי בערך עם 45.5 ק"ג מהמשקל גוף שלי אבל אני כל כך חלש בתרגילי משקל גוף שזה לא מספיק בשבילי (גם עזרה של 52 ק"ג זה יותר מעט בשבילי).
אני אעשה חימום לפני כל תרגיל לפי מה שמשה הציע לי-
50% מהמשקל עבודה ל-8 (מחפף עם 5 לפעמים כי שונא כל כך הרבה חזרות)
65% מהמשקל עבודה ל-5
85% מהמשקל עבודה ל-3
100% מהמשקל עבודה ל-1 (זה רק אם אני לא מרגיש מחומם מספיק אחרי שעשיתי 85% ל-3)

חימום זה לא תבנית .. זה הרגשה..

מן הסתם שאם אתה לוחץ פלטה אתה לא תעשה 5 סטים חימום כי זה מיותר

לפלטה הייתי מתחמם ככה:

מוט ריק X5
40 X3
50 X1
וזהו

חימום זה לא תבנית .. זה הרגשה..

מן הסתם שאם אתה לוחץ פלטה אתה לא תעשה 5 סטים חימום כי זה מיותר

לפלטה הייתי מתחמם ככה:

מוט ריק X5
40 X3
50 X1
וזהו
איך לדעתך להתחמם לפרס?
הוא משהו כמו 40-45 ק"ג אצלי, במכון הקודם הייתי עושה מוט ריק X5-8, סט עם 27.5-30 ל-5 ועוד סט של 35-37.5 ל-3. בדרך כלל הסט של האחרון היה די קשה ויש סיכוי שהוא פגע לי בפרס...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית