עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם מחרבש.אני לא כל כך מבין את המתכונת אימונים שלך, תוכל לפרט מה אתה עושה?
בנץ'/פרס 3X5אני לא כל כך מבין את המתכונת אימונים שלך, תוכל לפרט מה אתה עושה?
הייתי בטוח שיום שבת או חמישי האחרונים אני כבר חוזר להסקוויט, ופתאום יום שישי בערך הפציעה הדרדרה בצורה משמעותית למרות שנחתי.סתם מחרבש.
שמע אחי, בקצב הזה טוטאל 500 אולי יהיה לך בדימונה של שנת 2231.
בנץ'/פרס 3X5
מתח 3 סטים משקל גוף עד כשל
2-3 סטים שליליות ממש איטיות עד כשל (בקושי זז בירידה, כל ירידה בערך 10 שניות)
סט אני פשוט נתלה על המוט בלי לזוז לשפר את התחתית שלי כי שם אני הכי גרוע.
הייתי בטוח שיום שבת או חמישי האחרונים אני כבר חוזר להסקוויט, ופתאום יום שישי בערך הפציעה הדרדרה בצורה משמעותית למרות שנחתי.
סטטוס קוו שבוע-שבועיים, השתפרות משמעותית שבוע וחצי, ושוב ירידה חזקה...
יום ראשון אני אמור להגיע לאורטופד מומחה לפציעות ספורט (עוד אורטופד) בתקווה שיעזור לי עם הפציעה ולא סתם ימשש את הברך ויגיד תנוח.
אני אבנה לי תוכנית ואעדכן בערב 😃לדעתי תן יותר נפח אפילו תעבוד בצורה יותר בילדרית אם אתה עובד רק פלג גוף עליון...
תן בנץ' כבד ותדאג להתקדם ואז תעשה לחיצות עם דאמבלים, לחיצה בשיפוע, מקבילים, פשיטות מרפקים...
תעבוד גם על הגב יותר חתירות וגם פולי ויד קדמית לא יפריע, לא רואה סיבה לעשות רק פרס ובנץ' ברוטציה....
בכל מקרה זאת דעתי 😃
בהצלחה
אני לא עקבי כי אני ניסיתי למצוא תוכנית נוחה, עכשיו אני מנסה לסדר תוכנית סופית.לדעתי הבעיה שלך היאע שאתה לא עקבי.
לדעתי תיעזר באחד המומחים פה בפורום שכוללת הכל (תזונה, שינה, אימונים, קצב התקדמות וכו'ֿ), הבן אדם הזה צריך להיות הסמכות העליונה שלך
בכל מה שקשור לליפטינג, תפסיק להגיב פה בפורום עד שתגיע למטרות שהצבת עד ה"מאמן" שלך. אתה כל הזמן מתפזר, הצבת לעצמך
מטרה של טוטאל 500, עכשיו תבין איך עושים את זה (עדיף שתשאל מישהו שיש לו טוטאל יותר מ500), ואל תגיב פה עד שתגיע לשם,
אני בטוח שאם תבקש ממישהו להדריך אותך ברצינות, הוא ישמח לעזור לך, בסה"כ כולנו נמצאים פה כי אנחנו נהנים מהתחום.
הפרוטוקול שלו מתאים לדלקות בשריר, אני לא יודע בכלל מאיפה הפציעה שלי...תעשה את פרוטקול הפציעות של סטאר
אני לא יכול להצמיד עקב לישבן ב-100%. בשלב מסויים בכיפוף הברך יש לי כאבים שהם די חזקים, כאב חד.על איזו פציעה מדובר?
יש הבדל בין פציעה ל"פציעה"
ובגלל זה הגעת למסקנה שזו פציעה? בגלל זה הפסקת לעשות סקוואט?אני לא יכול להצמיד עקב לישבן ב-100%. בשלב מסויים בכיפוף הברך יש לי כאבים שהם די חזקים, כאב חד.
אם אני יושב על השוק אני לא יכול להתיישב ב-100%, התחת באוויר כי הברך גם כואבת וגם "ננעלת" ככה שאי אפשר לזוז יותר למטה.
להגיד לך את האמת זה כואב בסקוואט, תמיד הצמדתי עקב לישבן (אני בניגוד אליך לא עם 240 סקוואט ואין לי רגל בגודל גורד שחקים) ולא כאב.ובגלל זה הגעת למסקנה שזו פציעה? בגלל זה הפסקת לעשות סקוואט?
תן לעצמך פלטה בראש ותחזור לסקוואט, אתה צריך לחזק את הארבע ראשי שלך. מה שכן, אתה צריך טכניקה טובה בשביל להתקדם.
גם אני לא יכול להביא עקב לישבן, זה לא אומר שאני פצוע.
תיראה,להגיד לך את האמת זה כואב בסקוואט, תמיד הצמדתי עקב לישבן (אני בניגוד אליך לא עם 240 סקוואט ואין לי רגל בגודל גורד שחקים) ולא כאב.
מה גם שהברכיים לא היו בקו ישר בתחתית- ברך ימין קרסה קדימה והייתה למטה, ברך שמאל הייתה גבוהה ולא עברה את האצבעות.
הרחבתי את העמידה וזה עזר אבל זה נראה שהרוחב שבו זה קורה הוא די רחב, יותר ממה שריפטו מראה בספר.
אגב, זה רק בברך שמאל ולא בברך ימין.
הסקוואט דווקא היה די טוב בשבועות האחרונים לפני הפציעה, למדתי אותו טוב ממש לפני שנפצעתי...תיראה,
דבר ראשון כדאי שתוציא לך את הרעיון של "פציעה" מהראש. איזו פציעה ב30 קילו?
מה שכן, אני מניח שאתה מאלה שלא ישר תופסים את התנועה של הסקוואט (גם אני הייתי כזה)
אז תצטרך לתרגל הרבה, לראות הרבה סרטונים, עד שזה ישב טוב.
בדרך כלל אני לא בעד ה"פרוטוקול פציעות" של ביל סטאר, אבל אולי לך הוא יהיה שימושי כי אתה עושה שם הרבה סקוואטים - תרגול טכניקה.
אני הגעתי לטכניקה טובה בסקוואט כשעשיתי את הפרוטוקול הזה (שבועיים אחרי תאונת אופנוע)
לפני כן הוא היה סביר, לא יותר. (שלא נדבר על ההתחלה)
לדעתי אתה צריך לעשות סקוואט (ולהעלות לכאן סרטון שלו) ולחזק את השרירים, להפסיק לא יעזור אם לא יפגע בכאב.הסקוואט דווקא היה די טוב בשבועות האחרונים לפני הפציעה, למדתי אותו טוב ממש לפני שנפצעתי...
התחלתי להרגיש כאבים והברכיים לא היו יציבות ב-80 ק"ג וב-100 ק"ג אני כבר הפסקתי והגעתי לאורטופד.
אני לא ממש יודע מה להגיד לך...
מצד אחד אתה לא סתם זורק דברים ואני יודע טוב מאד מי נותן לי פה את העצה של תעשה סקוואט, מצד שני יש לי סימפטומים של פציעה...
ברך אחת כואבת כשאני מקפל אותה והשנייה לא, טווח תנועה מוגבל, המון המון קליקים מברך שמאל וכמעט כלום מברך ימין וכו', אני כנראה אחכה לדעה של האורטופד ואז אני אחליט מה הולך איתי.
אוקיי, אני אנסה לעשות את זה עד התור ביום ראשון ואז אני כבר אראה לאן פני מועדות.לדעתי אתה צריך לעשות סקוואט (ולהעלות לכאן סרטון שלו) ולחזק את השרירים, להפסיק לא יעזור אם לא יפגע בכאב.
אבל זו דעתי, זה מה שאני הייתי עושה.
תעשה מה שאתה רואה לנכון.
- - - עידכון הודעה - - -
וכמובן איך אפשר בלי הסרטון שאני כ"כ אוהב להעלות כשדיון עולה:
הטכניקה דווקא הייתה טובה בתקופה שזה קרה.נשמע כי יש לך משהו במיניסקוס (בדרך כל זה מה שמשפיע על כאב בכיפוף או יישור) , אפשר להסקביט עם מיניסקוס קרוע\תפור\או אם הוציאו לך אותו. אבל אני חולק על ידידי ע1נס. תאבחן קודם את הפציעה ואז תחזור לעשות סקוואטים. אתה עוד ילד ולא מתאמן הרבה זמן וכנראה שהטכניקה שלך לא בשמיים אתה גם עדיין חלש ולכן יכול להיות שגם עם מוט ריק וטכניקה לקוייה אתה תפגע בברך וחבל. תאבחן את הפציעה ואז תראה אם אתה יכול לחזור לסקוואט.
הפציעה מונעת ממני סקוואט ודדליפט, מן הסתם שאהיה היפוכונדרי, אני רוצה כבר להסקביטאני חושב שאתה היפוכונגרי
לא הכי קשור לדיון,אבל איזו תאונה?החלקת או התנגשת במשהו? וחזרת לנהוג על אופנוע אחרי התאונה?תיראה,
דבר ראשון כדאי שתוציא לך את הרעיון של "פציעה" מהראש. איזו פציעה ב30 קילו?
מה שכן, אני מניח שאתה מאלה שלא ישר תופסים את התנועה של הסקוואט (גם אני הייתי כזה)
אז תצטרך לתרגל הרבה, לראות הרבה סרטונים, עד שזה ישב טוב.
בדרך כלל אני לא בעד ה"פרוטוקול פציעות" של ביל סטאר, אבל אולי לך הוא יהיה שימושי כי אתה עושה שם הרבה סקוואטים - תרגול טכניקה.
אני הגעתי לטכניקה טובה בסקוואט כשעשיתי את הפרוטוקול הזה (שבועיים אחרי תאונת אופנוע)
לפני כן הוא היה סביר, לא יותר. (שלא נדבר על ההתחלה)