עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Ynet שווה לתחת, כנ"ל לגבי מחקרים ישראליות, תמיד מחפפים.
אני מקווה שתתחיל SS שכבר לא תהיה לך תפציעה של הסקוואט ולא תעשה איזו תוכנית שלא לרמה שלך שלא תקדם אותךאימון אתמול-
BP 3X5X60PR
ה-60 זה לפי פלטות (15 2.5 1.25 1.25 בכל צד), אבל תהיו מודעים שלפי שקילה של המוט והפלטות זה יוצא 58.6 ולא פלטה.
יום חמישי אם יצא לי אני אבצע בנץ' של 3X5 עם פלטה בכל צד וזה יהיה 60PR גם.
PU 5XBW
אני לא יודע מה הולך לקרות עם התרגיל בקרוב, עשיתי מבדק בשביל להתחיל את 50PULLUPS אבל אני לא יודע מה אני אתחיל ביום חמישי אז אני אעדכן באותו יום.
יום חמישי צפו להפתעות ולאכזבות, התוכנית שלי ככול הנראה תשתנה 180 מעלות, ב-25.9 אני הולך בכלל לעשות הפצצות שאין לכם מושג באיזה סדר גודל הן יהיו.
כל המידע החסר אשלים לך מחר בערב או בשישי בבוקר.
משקל- 74.3KG, עלייה של 1 ק"ג בשבוע
הפציעה של הסקוואט יש מצב שיהיה לי פיתרון ביום חמישי שבוע הבא, אולי אחרי.אני מקווה שתתחיל SS שכבר לא תהיה לך תפציעה של הסקוואט ולא תעשה איזו תוכנית שלא לרמה שלך שלא תקדם אותך
א. אם נתייחס להנחה שהמוט אמור לשקול 20 ק"ג ונחשב לפי זה את הפלטות עשיתי אימון לפני 57.5. בפועל, עשיתי 55.6 כי המוט שוקל 17.א. למה פשוט לא שמת פלטה?
ב. אתה רציני ששקלת את הפלטות והמוט?
רק שיהיה ברור, פלטות של 20 שוקלות 21.5?א. אם נתייחס להנחה שהמוט אמור לשקול 20 ק"ג ונחשב לפי זה את הפלטות עשיתי אימון לפני 57.5. בפועל, עשיתי 55.6 כי המוט שוקל 17.
פלטה של 20 = 21.5, ואז יוצא שיש לי מוט של 17 ופלטות של 43 וזה יוצא בול 60- קפיצה של 5 ק"ג באימון בלחיצות זה יותר מדי. להוסיף עוד 1.25 בכל צד יביא לי 58.4 שזו קפיצה של 2.8 ק"ג, זה כבר הגיוני. מובן?
ב. ואת החגורה של המתח. ואת הסוגרים. ואת 3 המוטות האחרים. ואת הדאמבלים. והמוט W, המוט טרייספס, מוט דאמבלים (מוט קצרצר שמרכיבים עליו פלטות) וכל מוט אחר שקיים במכון.
התכנון זה סוף מסה על 90-100, אולי גם 105.75 קילו ? אתה מטורף !
לא תמיד, אבל הפלטות אף פעם לא מדוייקות ב-100%.רק שיהיה ברור, פלטות של 20 שוקלות 21.5?
התכנון זה סוף מסה על 90-100, אולי גם 105.
אני מתקדם פלג גוף עליון.לא מזלזל או משהו אבל זה טוב וחשוב לעלות במשקל כל עוד אתה מתקדם כשאתה סתם עומד במקום ולא עושה הרבה או כמעט כלום אתה סתם משמין
כן, זה משקל גוף. אני אוכל בכמות טובה מאד, קילו בשבוע, אבל אני אוריד לקחצב של חצי קילו בשבוע בשביל לעלות מתון יותר בא.ש.דיברת על משקל גוף? אם כן כדאי לך להשקיע יותר זמן בלאכול ולדאוג שזה יקרה (למרות שזה לא ריאלי וגם אם כן תגיע ל30 א.ש),
ופחות זמן בדיבורים על זה שזה יקרה ביום מן הימים.
אני עושה בנץ' מתח ופרס.אני לא מצליח להבין את החשיבה שלך, אתה כמעט ולא מתאמן כרגע ואוכל במאזן חיובי ועולה במשקל.
הרי ברור שמשקל שתעלה יהיה שומן ולא שריר, אז למה להמשיך עם התזונה הזאת?!
הוא אומר שטויות לפעמים, אל תתייחס אליו ב-100%. אם בפורטל רשום אחרת, לך עם הפורטל.למרות שאתה כבר לא עושה CBL - סיימתי היום לקרוא את הספר,לימד אותי המון סידר לי מלא דברים בראש ובאמת התאהבתי בתוכנית הזאת, אני הולך לחיות ככה עד שיצאו מחקרים שמוכיחים שיש שיטה יותר אפקטיבית לעלייה בשריר ושריפת שומן. אני חייב לציין שהוא חידש לי הרבה מאוד דברים בהתחלה הייתי סקפטי גם כי הרבה דברים שהוא כותב בספר סותרים הרבה דברים שנאמרים פה בLBS על בסיס קבוע וגם את המאמרים מהפורטל (חלון הזדמנויות למשל שעד עכשיו חשבתי שזה חרטא בגלל המאמר בפורטל אבל section V בספר שינה לי תדעה לגמרי) היו גם דברים שאמרתי אין מצב אז בדקתי תרפרנסים בעצמי ולא הצלחתי למצוא הרבה חורים במחקרים שהוא מתבסס עליהם למרות שאני לא איזה מבין גדול.
נראה כבר, אולי 90. אני לא מצפה להיות דובון, אני רק מצפה להגיע למשקל גבוה, לא מפחד מזה.בשבילך להגיע ל100 קילו מ"ג, זה פשוט חסר תכלית . לא חושב שאתה צריך להגיע בSS ליותר מ90 ק"ג , אלא אם אתה תהנה להיות 30+ א"ש , ולעשות דיאטה מפרכת .