Soviet Method

לא הכי קשור לדיון,אבל איזו תאונה?החלקת או התנגשת במשהו? וחזרת לנהוג על אופנוע אחרי התאונה?
לא התנגשות,
התפוצץ הגלגל האחורי, מהירות 80 קמ"ש.
הפעם הבאה שעליתי על אופנוע הייתה אחרי שנתיים (לא פחד, סתם לא יצא)

רק בגלל שפווארליפטינג פרסם פה את הסירטון
אני אבקש ממך להפעיל את הסירטון הזה עם סאונד
להעביר ל0:58
בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רק בגלל שפווארליפטינג פרסם פה את הסירטון
אני אבקש ממך להפעיל את הסירטון הזה עם סאונד
להעביר ל0:58
בהצלחה

ראיתי מכיר ודיברתי על זה עם חבר שלי.
משהו לא הגיוני שם, היא לא יכולה ללכת אבל היא יכולה ללכת אחורה ולהוציא את המוט מהראק ועוד לעשות סקוואט עם איזה 90-100 ק"ג?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קרע במיניסקוס זאת פציעה יחסית קלה, עושים ניתוח שנקרא אורטוסקופיה שהוא ניתוח די פשוט (הרדמה חלקית לדעתי אפילו) עושים 2 חורים קטנים בברך באחד מכניסים מצלמה ובשני מן מלקחיים כאלו , תופרים או מוציאים את המיניסקוס לגמריי וזהו. השיקום מהניתוח הזה עם פיזיוטרפיה טובה הוא סביבות השבועיים, שלוש ואז אתה חוזר לפעילות מלאה. לא משהו רציני אבל לא נראה לי שבגילך קרעת את המיניסקוס וגם אם כן ייתפרו לך את זה (ליותר מבוגרים מוציאים את המיניסקוס לגמריי, לי למשל בגיל 21 תפרו אותו ועכשיו נקרע התפר קצת וזה לא מפריע לי פשוט משאירים לי אותו חצי קרוע) ואתה תחזור מהר מאד לפעילות. הכל בתיאוריה כמובן כי לא בטוח שזה קרע במיניסקוס- אבל זה המקרה הכי גרוע.

ראיתי מכיר ודיברתי על זה עם חבר שלי.
משהו לא הגיוני שם, היא לא יכולה ללכת אבל היא יכולה ללכת אחורה ולהוציא את המוט מהראק ועוד לעשות סקוואט עם איזה 90-100 ק"ג?

זה לא אותה ילדה חבר 😣
לא מצאתי את הילדה שסקוט דיבר עליה

- - - עידכון הודעה - - -

והיא עשתה 90 פאונד שזה 40 קילו בערך

- - - עידכון הודעה - - -

קרוספיטר איך מקבלים קרע במיניסוקס ?

אני קרעתי את הצולבת הקדמית ואת המיניסקוס האחורי והקדמי באותה פציעה (באיזה משחק כדורסל) שפשוט רצתי ושדרכתי על הברך הרגשתי העצם הירך באה קדימה מידי ועלתה לי על עצם השוק, משהו מוזר אני יודע אבל בדרך כלל מתנועות סיבוביות פתאומיות זה קורה, נגיד שינויי כיוון מהירים ודברים כאלו אבל מיניסקוס יכול פשוט להישחק ובשלב מסויים מתנועה הכי פשוטה וקטנה להיקרע . הבעיה שמדובר בילד בן 14 לא נראה לי שזה המצב. שיילך לבדוק את זה

אם לחזק את המפרקים בעזרת תרגילי כח זה יכול לא ליקרות במקרה כמו שלך ?
גם למאמן שלי נקרע הרצועה הצולבת בזמן קרב בג'ודו

אני לא יודע למה זה קרה לי, אני רק יודע שבזמנו לא עשיתי סקוואטים ולא תרגילי כוח ולא כלום רק אימוני כדורסל ואתלטיקה, ככה שהדבר היחידי שאני יודע שמאז שהתחלתי להסקביט ולהתאמן כוח הברך שלי מרגישה חזקה מתמיד ויציבה ואני יכול לעשות גם דברים כאלו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
whiteowl תוכל להסביר לי בקצרה איך להמנע מפחמימה עד האימון ואז להפציץ פחמימה עד שהולכים לישון גורם לעלייה נקייה? וכמה זמן ממשיכים במתכונת הזאת? עם כל הכבוד לתוצאות של התוכנית הזאת לחיות ככה נראלי מאוד קשה, להיות על דל פחמימה כל יום עד האימון זה נראה לי מעצבן

whiteowl תוכל להסביר לי בקצרה איך להמנע מפחמימה עד האימון ואז להפציץ פחמימה עד שהולכים לישון גורם לעלייה נקייה? וכמה זמן ממשיכים במתכונת הזאת? עם כל הכבוד לתוצאות של התוכנית הזאת לחיות ככה נראלי מאוד קשה, להיות על דל פחמימה כל יום עד האימון זה נראה לי מעצבן
שותים שתי כוסות קפה בבוקר, עוד 10 גרם חלבון עם מים וכף חלב קוקוס.
שעתיים לא אוכלים, אחרי זה אוכלים ירקות ומוצרי בשר וחלב. גבינות, ביצים, דגים, בשר וכו'.
ערב פשוט אוכלים באטרף- חלב בכמויות של ליטרים, פיתות, בגטים, נוטלה, לחם מלא, גלידות.
אני לא מוצא את זה קשה מדי, לי זה היה קל ואני מצטער שהפסקתי.

שותים שתי כוסות קפה בבוקר, עוד 10 גרם חלבון עם מים וכף חלב קוקוס.
שעתיים לא אוכלים, אחרי זה אוכלים ירקות ומוצרי בשר וחלב. גבינות, ביצים, דגים, בשר וכו'.
ערב פשוט אוכלים באטרף- חלב בכמויות של ליטרים, פיתות, בגטים, נוטלה, לחם מלא, גלידות.
אני לא מוצא את זה קשה מדי, לי זה היה קל ואני מצטער שהפסקתי.

כן אבל מה ההיתרון בזה? למה לאכול פחמימות רק בערב תורם לעלייה נקייה? אני יודע שהגוף רגיש לאינסולין בבוקר אז עדיף להמנע מפחמימה אבל מה חוץ מיזה?

כן אבל מה ההיתרון בזה? למה לאכול פחמימות רק בערב תורם לעלייה נקייה? אני יודע שהגוף רגיש לאינסולין בבוקר אז עדיף להמנע מפחמימה אבל מה חוץ מיזה?
תקרה את הספר...
הפחמימה מונעת מהגוף לשרוף שומן כי הוא משתמש בגלוקוז והשיטה הזו גורמת לגוף לפרק שומן כל הלילה-אמצע הבוקר ולהמשיך לשרוף טיפה עד האימון ובערב הפחמימה תשמר את השריר בלילה.

תקרה את הספר...
הפחמימה מונעת מהגוף לשרוף שומן כי הוא משתמש בגלוקוז והשיטה הזו גורמת לגוף לפרק שומן כל הלילה-אמצע הבוקר ולהמשיך לשרוף טיפה עד האימון ובערב הפחמימה תשמר את השריר בלילה.

כבד עליי לקרוא עכשיו אני צריך למצוא זמן ולשבת.. תגיד השלב הזה של השבוע דל פחמימה הכרחי? איאפשר להמר בערך כמה פחמימה אני צריך?

ועוד דבר לא הבנתי את הקטע שזה לא למתחילים.. הרי אפשר לעשות את זה במסה ולהכניס איזה 4 אלף קלוריות ביום,ובסופו של דבר במסה זה מה שמשנה,להכניס את הקלוריות האלה. אז למה לא אם זה ממזער אגירת שומן?

נערך לאחרונה:
תקרה את הספר...
אתה יכול לשלוח לי מאמר על זה בפרטי ? תודה

כבד עליי לקרוא עכשיו אני צריך למצוא זמן ולשבת.. תגיד השלב הזה של השבוע דל פחמימה הכרחי? איאפשר להמר בערך כמה פחמימה אני צריך?

ועוד דבר לא הבנתי את הקטע שזה לא למתחילים.. הרי אפשר לעשות את זה במסה ולהכניס איזה 4 אלף קלוריות ביום,ובסופו של דבר במסה זה מה שמשנה,להכניס את הקלוריות האלה. אז למה לא אם זה ממזער אגירת שומן?
אפשר להמר אבל זה חבל, זה הכי יעיל.

לא יודע, כולם אמרו לי לא וראיתי שאני עדיין לא מתקדם במשקלים אז אני מנסה דיאטה רגילה, כנראה כמו ש-ABCDEFG לא מתאים למתחיל גם אם הוא גודל מזה טיפה, ככה גם פה.
אתה יכול לשלוח לי מאמר על זה בפרטי ? תודה
דקה שולח 😃

סתם עידכונון-
אין כמו לשתות ליטר חלב ביום- טעים ועם ערכים 😃
טעים, אין בעיות גם עם 4 ליטרים ביום (נוסה) והכי טוב לגמור לסבא וסבתא חלב בכמות מסחרית מאשר לאכול סתם שוקולד רוסי.

מחר נראה איך עובדת התזונה הקלאסית, לא הקפדתי עוד ב-100% על תפריט אבל 600-700+ עם הרבה חלבון.
עדכוני תוספים:
ואוסיף סקופ חלבון כל יום- עוד 100 קלוריות ועיגול ל-200 גרם חלבון ביום, 175 לפחות מלא.
בערך בזמן הזה תגיע עוד אספקת מולטי ו... אומגה 3 להיפרטרופיה מקסימלית פאמפ1 בילדינגלנצח3 פוזינג2 בייספסקטלני3 אורגזמה1
ציפיות למחר-
5,5,4 או 6,5,4 במתח כדי לוודא שאני סוגר 3X5 בשני.
ללחוץ את ה-57.5 ק"ג המזדיינים האלה ולהגיע בשני לפלטה.

פאק כמות התגובות והצפיות בלוג מטורפת ביחס לכמות העידכונים 😲

אפשר להמר אבל זה חבל, זה הכי יעיל.

לא יודע, כולם אמרו לי לא וראיתי שאני עדיין לא מתקדם במשקלים אז אני מנסה דיאטה רגילה, כנראה כמו ש-ABCDEFG לא מתאים למתחיל גם אם הוא גודל מזה טיפה, ככה גם פה.

אין קשר בין ילד שחיף שרוצה להחליף תוכנית לABCDEFG לבין ייעול התזונה שלך.. זה לא שהחלטת לעבור לפלוס קלורי קטן בישביל לעלות נקי, אתה עדיין בפלוס ענקי עם הדיאטה הזאת פשוט מתזמן את הפחמימות.. אני לא רואה סיבה להמנע מהדיאטה הזאת לא משנה באיזה שלב אתה.. תעשה מה שטוב לך אתה בן 14 ויש לך ידע כפול ממדריך ממוצע במכון+תזונאית ממוצעת וזה בעייני יותר נחשב מהמשקל על המוט אני מאמין שאתה יכול להגיע להחלטה לבד לגבי מה הכי טוב בישבילך כל אחד פה יגיד לך משהו אחר

אין קשר בין ילד שחיף שרוצה להחליף תוכנית לABCDEFG לבין ייעול התזונה שלך.. זה לא שהחלטת לעבור לפלוס קלורי קטן בישביל לעלות נקי, אתה עדיין בפלוס ענקי עם הדיאטה הזאת פשוט מתזמן את הפחמימות.. אני לא רואה סיבה להמנע מהדיאטה הזאת לא משנה באיזה שלב אתה.. תעשה מה שטוב לך אתה בן 14 ויש לך ידע כפול ממדריך ממוצע במכון+תזונאית ממוצעת וזה בעייני יותר נחשב מהמשקל על המוט אני מאמין שאתה יכול להגיע להחלטה לבד לגבי מה הכי טוב בישבילך כל אחד פה יגיד לך משהו אחר
שוב, לא עליתי במשקלים וזה משהו שלא היה אמור לקרות.
אני אנסה לראות איך הולך עם תזונה רגילה (פרומו- היום הלך מעולה), אולי גם היא לא מתאימה.
למרות שיש לי ידע יש פה אנשים עם עוד יותר ידע, וגם אני לא הבנתי את הדוגמה והיא נשמעת לי תמוהה אבל אני מקשיב לחכמים ממני 😃

עידכון מהיום-
אחרי שאתמול לא התאמנתי עקב שיפוצים ברשת החשמל במכון, ניצלתי את הזמן לטחון 3500-3700 קלוריות כהכנה לבדיקת התזונה הקלאסית.
והנה התוצאות-
BP 3X5X57.5PR
אלה היו סטים שהם קלים אבל מרגישים כבדים, סטים גם קלים וגם כבדים (עולה בקלות מרגיש כבד, משהו כזה), כל סט עשיתי תוך 20-25 שניות בלי לשים לב.
PU BWX6,5,3,3PR,3D,3D
PR לחזרות (6 לעומת 5) ו-PR לנפח (14 ו-17 חזרות ב-3 ו-4 סטים לעומת 12 ב-3).
PU BW+15KG Hang 1X30sec
הצלחתי להיתלות בדיוק 30 שניות כמו שרציתי, גם אימון הבא אחזיק עם 15 עליי.
ראשון אעשה 3X5 ולא עד כשל, שלישי אתחיל להוסיף משקל. כשאעשה 3X5 עם 5 ק"ג עליי אעבור לסופינציה או פרונציה, מה שיהיה יותר נוח.

מצאתי את זה -
http://muscleandbrawn.com/forums/272101-post1.html

ליל מקדונלד טוען שkeifer טועה ב99%
מעניין, במיוחד מאחר והמון אנשים ראו תוצאות עם CBL.

העידכון היום הוא פושר-
PRESS 45KG- 1X5 + 2X5F
PR לנפח. באימון הקודם עשיתי 5,2,2 כשהחזרה הראשונה בכל סט הייתה פוש פרס. בחזרה האחרונה בסט השני הורדתי נמוך מדי וזה הוסיף לי טווח תנועה החזקתי על הידיים נטו את המוט וכו' מה שדפק לי את החזרה- יכלתי 2X5 + 1X5F, לא נורא.
בכל מקרה זו התקדמות רצינית, אמשיך עם התזונה הרגילה לבינתיים.
PU 5,4,2
ירידה מ-6,5,3,3 בצורה רצינית, אולי בגלל הפרס. אני אנסה בקרוב את ה-50PULLUPS נראה איך יעבוד.
לא היה לי כוח לשליליות אז הלכתי.

ברך-
הברך פתאום התשפרה משמעותית. האורטופד הפנה אותי לרנטגן, אני אלך מחר ואקבע תור ליום שלישי-חמישי, אז אני מקווה לקבל תוצאות.
אני בלי סקוואט עד אז.
אגב- הוא די נייטרלי בנוגע לסקוואט ודדליפט. הוא אמר שיכול להיות שכדאי להפסיק ויכול להיות שזה לא נורא, הוא אמר שסקוואט יכול לפגוע ואמר שאם אני אחלים אין בעיה להרים משקולות. אמנם לא מושלם אבל הוא לא אחד שיגיד "הפתרון לא לעשות סקוואט, תפסיק להרים משקולות וזה יפתר" ככה שאם אתם מחולון בת ים ואולי גם מהסביבה- לכו לד"ר רוברט לוי מקופת חולים מכבי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית