Soviet Method

עניין של חצי שנייה אם אתה יודע דדליפט
כמה אתה כבר מרים ?

אמרת משהו שמראה כמה אתה רחוק מלעשות ולהבין את המשיכה הראשונה בין פווארקלין לדדליפט. וזאת בדיוק הבעיה שלך לפי הסרטון גם.

אם תצטרך אני אסביר אבל אני חושב שמלראות את הסרטון הזה אתה תבין כבר לבד...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

לכמעט חודש אתה קורא שניה וחצי?

- - - עידכון הודעה - - -

אמרת משהו שמראה כמה אתה רחוק מלעשות ולהבין את המשיכה הראשונה בין פווארקלין לדדליפט. וזאת בדיוק הבעיה שלך לפי הסרטון גם.

אם תצטרך אני אסביר אבל אני חושב שמלראות את הסרטון הזה אתה תבין כבר לבד...

מסביר יפה מאוד למה לא לוקח שניה וחצי ללמוד תרגיל כזה כי להבדיל מהדדליפט המוט ממש לא עולה בקו ישר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט 3X5X112.5 מחר מנסה 117.5 הטכניקה די נזרקת לפח ב112.5 ככה שאני לא יודע מה יקרה...
בנץ' תקוע על 62.5 התחלתי לעבוד עם עצירות ואם אחרי 2 ריסטים לא יתקדם אני אתחיל לחיצות במתכונת של טקסס.
דדליפט סגרתי אתמול 145 ל-5
פרס 52.5 ל-3 רק התחלתי גם לעבוד עם עצירה
מתח סגרתי 17 בשלוש סטים
מתח בנות סגרתי 20 בשלוש סטים
מ.ג. 80 ואוכל 3000-6000 קלוריות ביום עם 200-300 גרם חלבון
אולי הטכניקה שלך לא טובה בבנץ? תנסה לשנות אחיזה לי זה עזר מוזר שאתה עושה 62 על 80 קילו ועוד עם כמות האוכל שאתה אוכל אתה נתקע

אולי הטכניקה שלך לא טובה בבנץ? תנסה לשנות אחיזה לי זה עזר מוזר שאתה עושה 62 על 80 קילו ועוד עם כמות האוכל שאתה אוכל אתה נתקע

הקטע עם הרגל די דפק לי את ההתקדמות שהייתה לי וגם הספה לא נוחה, אני אעלה סרטון כולל בשלישי כנראה של כל ההרמות

אימון על הבוקר, ב-10:00 הייתי כבר במכון.
ציפיתי לישון טוב לפני אבל אחי היה חייב להעיר אותי ב-7 במקום ב-7:30 וישנתי 7:50 שעות במקום 8+ 😵
אני מתכנן השבוע להתאמן שישי-שני-רביעי (ואחרי זה שישי ראשון שלישי) אז לא עשיתי סקוואט בנץ' ודדליפט, עבדתי על טכניקה בפאוורקלין עם עלי חאפיז (הוא מאמן זמני במכון שלי. הוא שוקל 120 על משהו כמו 20-25 אחוזי שומן, בגובה 170-175 ס"מ. יש מצב שהוא אפילו 27-28 אחוזי שומן אבל הוא נראה יותר מסיבי מאשר שמן).
עשינו לפחות 75 חזרות עם מוט 15 ק"ג (הפסקתי לספור ב-74 ואני עשיתי עוד משהו כמו 15-20 אחרי, אולי אפילו יותר), לפחות 70 עם מוט ריק של 20, ואז עשיתי עוד 4,3,3,3,3 עם 30 ק"ג כי הייתי גמור.
הוא אמר שב-15 וב-20 ק"ג רוב החזרות היו עם אחלה טכניקה (עד חזרה מספר 30 בערך הטכניקה לא הייתה משהו, אחרי זה כמעט הכל היה אחלה), ב-30 ק"ג אני לא בטוח כי המשקל בפני עצמו בינוני, ואחרי 150~ חזרות עם 15 ו-20 ק"ג הטכניקה לא תהיה מושלמת מן הסתם.
מחר אני אבוא שוב לעשות אימון טכניקה לסקוואט, דדליפט ופאוורקלין ובנץ' בינוני-קל לתרגל טכניקה לתחרות.

בסט השני ובשלישי רואים יותר טוב לעומת הראשון שאני לא יודע אם אפשר לקבוע טכניקה לפיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מומחה או משהו, אבל ההקפצה של הPC לא נראית כמו הקפצה..לא נראה שאתה דוחף עם המותן ובכלל מתפוצץ..מהצד זה נראה כאילו אתה פשוט מושך למעל עם קפיצה קטנה..יכול להיות כי זה משקל שמאוד מאוד קל לך?

אני לא מומחה או משהו, אבל ההקפצה של הPC לא נראית כמו הקפצה..לא נראה שאתה דוחף עם המותן ובכלל מתפוצץ..מהצד זה נראה כאילו אתה פשוט מושך למעל עם קפיצה קטנה..יכול להיות כי זה משקל שמאוד מאוד קל לך?
לא קל, יותר לכיוון עייף.

האימון היום גמר אותי.
SQ 3X5X65KG
סרטונים למטה. היה קשה מבחינת סיבולת אבל גם מבחינת כוח, מעיין שילוב. אף פעם לא נחתי 3-4 דקות בין הסקוואט, זה תמיד היה 8-9.
PC 5X3X40KG
היה די כבד אבל אני מאמין ש-45 יש לי, אולי גם 50, אבל לא אעלה בגלל הטכניקה.
סרטונים למטה.
DL 1X5X60KG + 2X5X70KG
בסט הראשון הטכניקה הייתה מעולה לדעתי, אבל ילד הומו חסם לי את המצלמה עם הקורלז שלו אז צילמתי רק סט שני שהצטלם פחות טוב והיה גרוע.
BP 3X5X50KG
כבר עשיתי 60 ק"ג, אבל זה היה שיא אישי במובן חדש. אף פעם לא נחתי חצי דקה בין הסט הראשון לשני ו-45 שניות בין השני לשלישי ב-SS, זה ממש PR כי העפתי את זה למרות המנוחות הקצרות, שהיו אמורות לעשות את זה קשה מאד.
הסקוואט-

לא הצלחתי לצלם ב-100% אז צילמתי פעם קצת קדימה פעם קצת אחורה.
פאוורקלין-

לא הצלחתי לצלם הכל אז צילמתי חלק אחר כל פעם. אני צריך לעבוד לדעתי על הזמן של החלק השני- ישר אחרי הנעילה להיכנס עם האגן ולתזמן ביחד את הטרפזים-תאומים/קפיצה-אגן, אם אני אתקן את זה אני מאמין שהקלין יהיה חלק.
דדליפט-

אני יודע את כל הבעיות, אני אתרגל אותן באימון הבא (ירידה לא נכונה, לא נועל, מתחיל מהתחת).

בקלין אני ממליץ לך פשוט לעשות האנג קלין. יותר מאוחר תלמד היי פולס קלין ואז תחבר בניהם

באתי עצבני בטירוףף לאימון ולא עניין אותי כלום העיקר לסגור הכל.
P 3X5X42.KGPR
במכון הקודם הפלטות והמוט לא היו מדוייקים והשיא היה 42.2 ל-5,4,4, פה סגרתי 3X5 עם משקלים מדוייקים. בכל מקרה רעדתי כמו חולה פרקינסון מתחת למוט, אנשים נלחצו חשבו יש לי התקף 😛
BOR 20 30 40 (5) RM5 CHECK
היה מעצבן בטירוף, שונא שונא את התרגיל הזה, תרגיל מגעיל.
מתח עשית 1,1,0 בסופיניציה במכון החדש. יש שם מוט עם אחיזה נייטרלית אבל הוא רחב...
אני אנסה עוד מוט מתח אחד אחרון שאפשרי בשבילי ואני אראה איך אני עובד עם התרגיל הזה.
האק סקוואט ופשיטות ברכיים בהתאמה שלא תכאב הברך.

השתמשתי כבר 3 ימים בספירי שקיבלתי לברך, הכאבים כמעט נעלמו!
אני לא אעשה ניסויים על הרגליים, אני לא רוצה להסתכן בהחמרה שוב אז אני אמשיך עם הספריי, במידה ועוד שבוע זה כבר יעלם אני אלך לנחש (אם הוא יאפשר את זה) ואלמד סוף סוף טכניקה נורמלית.

אני מתחיל ביום ראשון חיטוב דל פחמימה שבמהלכו אוריד את הכרס ואלמד את הטכניקה, נראה מתי שאני ארצה אני אפסיק, אבל אני לא עובר יותר מחודשיים של חיטוב, אני מאמין שארד ל-13-14, אם יהיה לי כוח אולי גם 12.
העמסות יהיו הפצצה בדרך כלל- פעם העמסה של 3000-3500 ופעם של 5000-6000 עם שילשולים בשביל הכיף.

אני קורא פה מדיי פעם וגם רואה את האשכולות שלך בכללי בפורום,
ואני מנסה להבין- מה אתה עושה?
אתה במסה או חיטוב? למה אתה כל הזמן מחליף תוכניות אימונים ותזונה?

אני קורא פה מדיי פעם וגם רואה את האשכולות שלך בכללי בפורום,
ואני מנסה להבין- מה אתה עושה?
אתה במסה או חיטוב? למה אתה כל הזמן מחליף תוכניות אימונים ותזונה?
עד עכשיו הייתי במסה, אבל חוץ מזה שאני על אחוז גבוה אני עם פציעה בברך ואין טעם לעשות מסה רק לפלג גוף עליון אז אני אחטב וכשאני אחליט- תוך חודש - חודשיים אני אחזור למסה, והפעם אני כבר אדע לבצע סקואט נכון, דדליפט נכון ופרס נכון.

הרבה זמן לא עידכנתי.
התחלתי חיטוב עם היעוץ האישי.
כרגע יש לי תפריט של 1700 קלוריות עם 80-100 גרם פחמימה, בהמשך אוריד את הפחמימה.
אני על 18-19 אחוזי שומן.
אירובי כרגע 140 דקות בשבוע על אופניים, עוד לא רץ בשביל לא להפעיל יותר מדי עומס על הברך.
הברך החלימה, אין שום כאב בשום מצב, רק שאריות של הפציעה.
אני אמור ללכת ביום שישי לאימון עם ד"ר גל אדטו במטרה ללמוד סקוואט ודדליפט.
האימון האחרון היה ככה (לפי התוכנית של משה):
SQUAT התקדמתי עד שהגעתי לאיזור ה-RM8, זה יוצא 90 ק"ג, אבל בגלל שזה בשיפוע של 45 מעלות 30% יורד אז הרמתי 63 ק"ג בהאק סקוואט, בערך כמו הסקוואט שלי.
BP 3X6X52.5KG
מתח בסופיניציה 6,5,8, הרמתי 50 ק"ג מעצמי הגרביטון הרים 25 ק"ג.
יכלתי סט ראשון 7-8 אבל סתם ויתרתי ב-6 בלי סיבה.
בייספס עם דאמבלים 10KGX10 + 9KGX10
טרייספס (פשיטות בפולי) 2X8X36.5KG
בטן 2X10 בשיפוע שלילי

אתמול לא התאמנתי ואולי גם היום לא, אילוצים...

הרבה זמן לא עידכנתי.
התחלתי חיטוב עם היעוץ האישי.
כרגע יש לי תפריט של 1700 קלוריות עם 80-100 גרם פחמימה, בהמשך אוריד את הפחמימה.
אני על 18-19 אחוזי שומן.
אירובי כרגע 140 דקות בשבוע על אופניים, עוד לא רץ בשביל לא להפעיל יותר מדי עומס על הברך.
הברך החלימה, אין שום כאב בשום מצב, רק שאריות של הפציעה.
אני אמור ללכת ביום שישי לאימון עם ד"ר גל אדטו במטרה ללמוד סקוואט ודדליפט.
האימון האחרון היה ככה (לפי התוכנית של משה):
SQUAT התקדמתי עד שהגעתי לאיזור ה-RM8, זה יוצא 90 ק"ג, אבל בגלל שזה בשיפוע של 45 מעלות 30% יורד אז הרמתי 63 ק"ג בהאק סקוואט, בערך כמו הסקוואט שלי.
BP 3X6X52.5KG
מתח בסופיניציה 6,5,8, הרמתי 50 ק"ג מעצמי הגרביטון הרים 25 ק"ג.
יכלתי סט ראשון 7-8 אבל סתם ויתרתי ב-6 בלי סיבה.
בייספס עם דאמבלים 10KGX10 + 9KGX10
טרייספס (פשיטות בפולי) 2X8X36.5KG
בטן 2X10 בשיפוע שלילי

אתמול לא התאמנתי ואולי גם היום לא, אילוצים...
אחי למה שלא תיתן מנוחה של שבועיים ותחזור להפציץ בסקוואט? ניראלי שאתה סתם הולך סחור וסחור.
תמשיך להתאמן על פלג גוף עליון ותן דגש על המתח+במיוחד שהמשקל וגף שלך ירד עכשיו.

אחי למה שלא תיתן מנוחה של שבועיים ותחזור להפציץ בסקוואט? ניראלי שאתה סתם הולך סחור וסחור.
תמשיך להתאמן על פלג גוף עליון ותן דגש על המתח+במיוחד שהמשקל וגף שלך ירד עכשיו.
הברך החלימה כבר לפני יומיים בערך, אבל אז השאריות יותר הורגשו, עכשיו גם השאריות של הפציעה כמעט נעלמו.
יום שישי זה יהיה יותר אימון התאוששות בשביל להזרים את הדם לשרירים, אבל אולי אני באמת אלך שישי הבא, נראה אם הוא יוכל.
בנוגע למתח- אני הולך להפציץ בתרגיל הזה, התוכנית תהיה בסוף כזו:
מתח בגרביטון עד שאני סוגר 15 חזרות שלושה סטים עם המשקל הזה, אחרי שיש לי 3X15 אני מתקדם משקל עד שאני שוב מגיע ל-3X15, ואחרי שיהיו לי 3X15 עם המשקל הכי נמוך אני כבר אוכל לבצע לפחות 8-9 עם משקל גוף (עוד 10 ק"ג להרים פחות 7-6 חזרות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית