Soviet Method

אז למה אתה כותב שהצלחת את החזרה?
התוכנית הזו לא משהו שהאנשים פה עושים, זו תוכנית מותאמת אישית ולכן אני מפרט על מה שעשיתי בכתב, בלי זה אי אפשר ממש להבין את התכנון האמיתי.
אז התיכנון המקורי שגוי
יש שתי סיבות לזה-
1. עזרה פסיכולוגית (וזה באמת עוזר בבנץ').
2. בכל זאת הרמתי לבד כל מיני קטעים בתנועה, אין לי ממש דוגמא מתאימה אבל אפשר להגיד שזה כמו שמישהו יעזור לנתק את הדדליפט ואתה תרים לגמרי לבד על הנעילה, או פוש ראשוני בכל מיני תרגילים. אפשר לדמות את זה טיפה לשליליות או להאנג קלין וכו'.

האימון של אתמול-
SQ
20X8 50X5 70X5
אני לא הרגשתי מת אחרי 70X5 אבל החזרה הרביעית עלתה לאט, ה-5 ממש לאט.
BOX SQUAT
50X5X5 40+CHAINSX3X4
SQ
40KG+CHAINSX2X5 45KG+CHAINSX3X5 50KG+CHAINSX5X5
למדתי לעשות סקוואט 😃 הברכיים לא עוברות את הרגליים, לא מרגיש כאבים, הגב העליון במצב טוב וכו'.
BP
20X8 40X6 50X5 60X3 70X1F 55X3F 50X5F 40KGX6X5
היה לי דומס בכתף מיום שלישי עד חמישי בערב שהרגיש כמו דלקת. זה פגע לי בבנץ', יד ימין לחצה לאט וזה גרר כשל. אימון חרא בקטע של בנץ', אפילו 70 לא הצלחתי למרות שעשיתי לא מזמן 75.

אני כנראה עוד 3-4 שבועות אחזור להתאמן לבד, נראה מה אני אעשה. הדדליפט גבוה בהרבה מהסקוואט, הבנץ' קרוב מדי לדדליפט (כמעט כמו הסקוואט), יש לי חוסר פרופורציות רצחני.

שזה בערך לא להבין איך סקוואט אמור להתבצע?
נתתי דוגמאות לבעיות המרכזיות בטכניקה שלי.
לא ישבתי אחורה ולא הוצאתי ברכיים מספיק אז תמיד עברתי עם הברכיים את קצה כף הרגל, מה שיצר אצלי כאבים. כשאני עובר עם הברך את כף הרגל- כואב לי. כשהברך מאחורי כף הרגל- לא כואב.
תזכור שלכולם יש מבנה אנטומי שונה, וזה מתבטא במיקום הרגליים (לכל אחד נוח מרחק שונה בין כפות הרגליים), זווית כפות הרגליים, מיקום המוט על הגב, רוחב אחיזה, המנח של הראש וכו'.
בסך הכל אני מרים יותר, אין לי כאבים והטכניקה טובה.

לא ישבתי אחורה ולא הוצאתי ברכיים מספיק אז תמיד עברתי עם הברכיים את קצה כף הרגל, מה שיצר אצלי כאבים. כשאני עובר עם הברך את כף הרגל- כואב לי. כשהברך מאחורי כף הרגל- לא כואב.
תזכור שלכולם יש מבנה אנטומי שונה, וזה מתבטא במיקום הרגליים (לכל אחד נוח מרחק שונה בין כפות הרגליים), זווית כפות הרגליים, מיקום המוט על הגב, רוחב אחיזה, המנח של הראש וכו'.
פשוט תעלה סרטון ותגמור להתעסק בזה.

אם אין כאבים זה הכי חשוב. אבל מבחינה עקרונית הברכיים כן אמורות לעבור את האצבעות

ה"מאמן" שלך לדעתי קצת נסחף, בוקס סקוואט, שרשראות, כאילו אתה בWS.

אם אין כאבים זה הכי חשוב. אבל מבחינה עקרונית הברכיים כן אמורות לעבור את האצבעות
ב-LB החזה אמור לעבור את הברך/להיות בקו של הברך. חבר שלי בשום מצב לא מצליח להתקרב עם החזה לברך, לא משנה איך המנח של הגב שלו, פשוט לא בנוי לזה...
יש סיכוי טוב שאצלי זה ככה עם הברך, אם אני עובר את האצבעות בסקוואט רגיל זה כואב, אם לא זה מרגיש 100%.
ה"מאמן" שלך לדעתי קצת נסחף, בוקס סקוואט, שרשראות, כאילו אתה בWS.
הבוקס היה בשביל הטכניקה, וזה היה הטאצ' הסופי (לפני זה היה שיפור משמעותי בברכיים אבל עדיין כאב טיפה)- ללמוד לשבת יותר אחורה.
שרשראות אין לי מושג למה, אבל אני מאמין שיש סיבה טובה.
נסחף, אבל לא ספק יש לו מכון ומאמן טוב.
זה בטוח ;)

אני עדיין לא מבין מה אתה צריך מאמן אישי שאתה פשוט יכול לעשות SS ולהתקדם מאימון לאימון, לא מבין גם מה צריך מאמן אישי בפווארליפטינג בשלב כל כך מוקדם של האימונים. מילא בשביל הטכניקה , אוקיי אז 2-3 אימונים הוא עובד איתך על הטכניקה אתה קולט אותה וממשיך לבד.
בעיקרון אתה תתקדם בכל מקרה כי אתה צעיר ואם תאכל ותישן טוב אתה תתקדם גם אם תעשה 1000 טעויות בדרך, בסופו של דבר ההורמונים שלך בגוף הם של נער צעיר ואתה מתאמן מתחיל ככה שאל תתן לי את התגובה של "הנה אני מתקדם" כתשובה לשאלה.

אני עדיין לא מבין מה אתה צריך מאמן אישי שאתה פשוט יכול לעשות SS ולהתקדם מאימון לאימון, לא מבין גם מה צריך מאמן אישי בפווארליפטינג בשלב כל כך מוקדם של האימונים. מילא בשביל הטכניקה , אוקיי אז 2-3 אימונים הוא עובד איתך על הטכניקה אתה קולט אותה וממשיך לבד.
בעיקרון אתה תתקדם בכל מקרה כי אתה צעיר ואם תאכל ותישן טוב אתה תתקדם גם אם תעשה 1000 טעויות בדרך, בסופו של דבר ההורמונים שלך בגוף הם של נער צעיר ואתה מתאמן מתחיל ככה שאל תתן לי את התגובה של "הנה אני מתקדם" כתשובה לשאלה.
מסכים1

לדעתי ממה שראיתי הוא הגיע לסף הגנטי אליק אתה ממש חסר חוש הומור + ממש יצור
אני בעצם חיזקתי את מה שנדב כתב בצורה סרקסטית
אין לי בעיה עם בדיחות והטרלות אבל אתה פשוט בא ותוקף את הילד, מלא כשהוא עושה משהו אבל כל מה שהוא עשה זה התאמן בצורה מפגרת זה לא סיבה לצחוק עליו

וואו, עחי, ירדת 30 קילו בבנצ' לסינגל... הייתי מפטר ת'מאמן.
אם יש לך בעיה עם קריאה זו לא אשמתי, אני רשמתי שחור על גבי לבן שהתכנון היה שהוא יעזור לי אבל שיהיו פה ושם קטעים שאני אלחץ בעצמי.

אל תנסה לבודד אלמנט אחד במערכת. זה לא עובד ככה. אתה צריך להסתכל על המכלול.
סתם נתתי דוגמה. אצלי אם אני עובר את קצות האצבעות זה כואב בברך ולכן זה ככול הנראה לא הסקוואט שמתאים לגוף שלי, לא יותר מזה.

המטרה העיקרית הייתה שהוא יעזור לי עם הטכניקה, אבל תרגלנו המון טכניקה אז בשלב מסויים עברנו לעוד תרגילים ובתרגילים שכבר הייתה לי טכניקה טובה והיינו צריכים לעשות אותם (שזה בתכל'ס בנץ') הוא פשוט עשה לי אימון רגיל.
דדליפט ופרס אני אלמד בשלישי הזה ושלישי הבא וכנראה שאחרי זה אני אחזור ל-SS (לא מלאה, אני 18%-20% שומן ואני לא מתכוון לנצל את כל התוכנית, יותר לכיוון 120 סקוואט ל-5, 140 דדליפט ל-5 ו-80 בנץ' ל-3) ואולי אפילו בראשון וחמישי אני אעשה SS.

סתם נתתי דוגמה. אצלי אם אני עובר את קצות האצבעות זה כואב בברך ולכן זה ככול הנראה לא הסקוואט שמתאים לגוף שלי, לא יותר מזה.

שוב, אתה עושה את אותה טעות. אל תבודד אלמנט יחיד בסקוואט כמו מיקום הברך ביחס לקצות האצבעות. יכול להיות שאתה טועה באלמנט אחר שמשפיע על האלמנט שאתה מסתכל עליו. אתה צריך להסתכל על כל האלמנטים בסקוואט יחדיו כמערכת וזה משהו שלוקח זמן להבין אבל זה בהחלט ידע נרכש. אתה מוזמן לצלם.

אימון מאתמול
DL
40X5 50X5 70X5 90X5 110X1 120X1F 115X1F 110X1F 95X3X3 90X3 70X3X5
העליתי את ה-110 יחסית בקלות, אבל התעייפתי מהסטים שלפני אז לא הצלחתי את הסינגלים שאחרי. הסטים האחרונים (70X3X5) היו בעיקר טכניקה. הייתי מת אחרי הדדליפט, הרג אותי.
BP
20X6 40X5 50X5 60X4 70X1 62.5X1 60X2X3 50X2X5
היה לא קל אחרי הסינגל של ה-62.5, משקלים קלים יחסית אבל כל חזרה מלחמה. הוא התחשב בי בגלל הדדליפט שפשוט רצח אותי.
יום שישי אני מצפה לעשות אימון SS מסודר ראשון (ביום ראשון עשיתי SS אבל עם קצת עירבוב בין A ל-B)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית