עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכנית הזו לא משהו שהאנשים פה עושים, זו תוכנית מותאמת אישית ולכן אני מפרט על מה שעשיתי בכתב, בלי זה אי אפשר ממש להבין את התכנון האמיתי.אז למה אתה כותב שהצלחת את החזרה?
יש שתי סיבות לזה-אז התיכנון המקורי שגוי
שזה בערך לא להבין איך סקוואט אמור להתבצע?הברכיים לא עוברות את הרגליים
נתתי דוגמאות לבעיות המרכזיות בטכניקה שלי.שזה בערך לא להבין איך סקוואט אמור להתבצע?
פשוט תעלה סרטון ותגמור להתעסק בזה.נתתי דוגמאות לבעיות המרכזיות בטכניקה שלי.
לא ישבתי אחורה ולא הוצאתי ברכיים מספיק אז תמיד עברתי עם הברכיים את קצה כף הרגל, מה שיצר אצלי כאבים. כשאני עובר עם הברך את כף הרגל- כואב לי. כשהברך מאחורי כף הרגל- לא כואב.
תזכור שלכולם יש מבנה אנטומי שונה, וזה מתבטא במיקום הרגליים (לכל אחד נוח מרחק שונה בין כפות הרגליים), זווית כפות הרגליים, מיקום המוט על הגב, רוחב אחיזה, המנח של הראש וכו'.
בסך הכל אני מרים יותר, אין לי כאבים והטכניקה טובה.
כנראה שביום ראשון אני אפרסם סרטון, אבל זה די מיותר כי אני כבר קיבלתי חוות דעת ונאמר לי שזה מעולה.פשוט תעלה סרטון ותגמור להתעסק בזה.
אם אין כאבים זה הכי חשוב. אבל מבחינה עקרונית הברכיים כן אמורות לעבור את האצבעותנתתי דוגמאות לבעיות המרכזיות בטכניקה שלי.
לא ישבתי אחורה ולא הוצאתי ברכיים מספיק אז תמיד עברתי עם הברכיים את קצה כף הרגל, מה שיצר אצלי כאבים. כשאני עובר עם הברך את כף הרגל- כואב לי. כשהברך מאחורי כף הרגל- לא כואב.
תזכור שלכולם יש מבנה אנטומי שונה, וזה מתבטא במיקום הרגליים (לכל אחד נוח מרחק שונה בין כפות הרגליים), זווית כפות הרגליים, מיקום המוט על הגב, רוחב אחיזה, המנח של הראש וכו'.
בסך הכל אני מרים יותר, אין לי כאבים והטכניקה טובה.
נסחף, אבל לא ספק יש לו מכון ומאמן טוב.ה"מאמן" שלך לדעתי קצת נסחף, בוקס סקוואט, שרשראות, כאילו אתה בWS.
ב-LB החזה אמור לעבור את הברך/להיות בקו של הברך. חבר שלי בשום מצב לא מצליח להתקרב עם החזה לברך, לא משנה איך המנח של הגב שלו, פשוט לא בנוי לזה...אם אין כאבים זה הכי חשוב. אבל מבחינה עקרונית הברכיים כן אמורות לעבור את האצבעות
הבוקס היה בשביל הטכניקה, וזה היה הטאצ' הסופי (לפני זה היה שיפור משמעותי בברכיים אבל עדיין כאב טיפה)- ללמוד לשבת יותר אחורה.ה"מאמן" שלך לדעתי קצת נסחף, בוקס סקוואט, שרשראות, כאילו אתה בWS.
זה בטוח ;)נסחף, אבל לא ספק יש לו מכון ומאמן טוב.
BP
20X8 40X6 50X5 60X3 70X1F 55X3F 50X5F 40KGX6X5
ב-LB החזה אמור לעבור את הברך/להיות בקו של הברך.
וואו, עחי, ירדת 30 קילו בבנצ' לסינגל... הייתי מפטר ת'מאמן.
מסכים1אני עדיין לא מבין מה אתה צריך מאמן אישי שאתה פשוט יכול לעשות SS ולהתקדם מאימון לאימון, לא מבין גם מה צריך מאמן אישי בפווארליפטינג בשלב כל כך מוקדם של האימונים. מילא בשביל הטכניקה , אוקיי אז 2-3 אימונים הוא עובד איתך על הטכניקה אתה קולט אותה וממשיך לבד.
בעיקרון אתה תתקדם בכל מקרה כי אתה צעיר ואם תאכל ותישן טוב אתה תתקדם גם אם תעשה 1000 טעויות בדרך, בסופו של דבר ההורמונים שלך בגוף הם של נער צעיר ואתה מתאמן מתחיל ככה שאל תתן לי את התגובה של "הנה אני מתקדם" כתשובה לשאלה.
אין לי בעיה עם בדיחות והטרלות אבל אתה פשוט בא ותוקף את הילד, מלא כשהוא עושה משהו אבל כל מה שהוא עשה זה התאמן בצורה מפגרת זה לא סיבה לצחוק עליולדעתי ממה שראיתי הוא הגיע לסף הגנטי אליק אתה ממש חסר חוש הומור + ממש יצור
אני בעצם חיזקתי את מה שנדב כתב בצורה סרקסטית
אם יש לך בעיה עם קריאה זו לא אשמתי, אני רשמתי שחור על גבי לבן שהתכנון היה שהוא יעזור לי אבל שיהיו פה ושם קטעים שאני אלחץ בעצמי.וואו, עחי, ירדת 30 קילו בבנצ' לסינגל... הייתי מפטר ת'מאמן.
סתם נתתי דוגמה. אצלי אם אני עובר את קצות האצבעות זה כואב בברך ולכן זה ככול הנראה לא הסקוואט שמתאים לגוף שלי, לא יותר מזה.אל תנסה לבודד אלמנט אחד במערכת. זה לא עובד ככה. אתה צריך להסתכל על המכלול.
המטרה העיקרית הייתה שהוא יעזור לי עם הטכניקה, אבל תרגלנו המון טכניקה אז בשלב מסויים עברנו לעוד תרגילים ובתרגילים שכבר הייתה לי טכניקה טובה והיינו צריכים לעשות אותם (שזה בתכל'ס בנץ') הוא פשוט עשה לי אימון רגיל.אני עדיין לא מבין מה אתה צריך מאמן אישי שאתה פשוט יכול לעשות SS ולהתקדם מאימון לאימון, לא מבין גם מה צריך מאמן אישי בפווארליפטינג בשלב כל כך מוקדם של האימונים. מילא בשביל הטכניקה , אוקיי אז 2-3 אימונים הוא עובד איתך על הטכניקה אתה קולט אותה וממשיך לבד.
בעיקרון אתה תתקדם בכל מקרה כי אתה צעיר ואם תאכל ותישן טוב אתה תתקדם גם אם תעשה 1000 טעויות בדרך, בסופו של דבר ההורמונים שלך בגוף הם של נער צעיר ואתה מתאמן מתחיל ככה שאל תתן לי את התגובה של "הנה אני מתקדם" כתשובה לשאלה.
סתם נתתי דוגמה. אצלי אם אני עובר את קצות האצבעות זה כואב בברך ולכן זה ככול הנראה לא הסקוואט שמתאים לגוף שלי, לא יותר מזה.