הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Soviet Method

A (אתמול)
SQ 3X5X107.5KG PR
קשה מאד, בשני הסטים האחרונים יצאו לי צרחות בלי שליטה. על זה.
BP 65X4,4,3
שוב נתקע בתרגיל הזה. פרס, מתח, סקוואט, דדליפט, הכל אני מתקדם, רק בזה אני נתקע. שוקל 80~ קילו (78-81, משהו באמצע) ככה שזה לא עניין של מסה לדעתי. טכניקה מעולה. לא נכשלתי אבל אחרי חזרה של 5-6 שניות אין מצב לעוד חזרה.
DL 130X5 PRRRRR
צרחתי כמו מטורף בלי שליטה על הצרחות, קשה בטירוף, חזרה אחרונה 6-7 שניות מלחמה עד הנעילה. עוד טיפה 3 פלטות 😃
בדרך כלל אם אתה חייב להלחם בצורה כזאת אז הטכניקה יוצאת על הפנים. תשים לב מה קורה אם זה לפני שאתה מתקדם כדי שלא סתם יצא לך PR כל אימון למשל אבל אם טכניקה רצפה(לא יודע אם זה מה שקורה, פשוט תשים לב).
חוץ מזה באיזה קפיצות אתה מתקדם בדדליפט וסקוואט ?

A (אתמול)
SQ 3X5X107.5KG PR
קשה מאד, בשני הסטים האחרונים יצאו לי צרחות בלי שליטה. על זה.
BP 65X4,4,3
שוב נתקע בתרגיל הזה. פרס, מתח, סקוואט, דדליפט, הכל אני מתקדם, רק בזה אני נתקע. שוקל 80~ קילו (78-81, משהו באמצע) ככה שזה לא עניין של מסה לדעתי. טכניקה מעולה. לא נכשלתי אבל אחרי חזרה של 5-6 שניות אין מצב לעוד חזרה.
DL 130X5 PRRRRR
צרחתי כמו מטורף בלי שליטה על הצרחות, קשה בטירוף, חזרה אחרונה 6-7 שניות מלחמה עד הנעילה. עוד טיפה 3 פלטות 😃

צלם את הבנץ'. ברוב מהמקרים אנשים עושים בנץ' שבמקרה הטוב לא יפצע אותם, אבל הם עובדים בטכניקה שאו לא מתאימה להם, או שחסרים להם דברים כמו לג דרייב ועוד כל מיני אלמנטים שיכולים להוסיף הרבה משקל למוט.
בכל מקרה, כל הכבוד על ההתקדמות.

בדרך כלל אם אתה חייב להלחם בצורה כזאת אז הטכניקה יוצאת על הפנים. תשים לב מה קורה אם זה לפני שאתה מתקדם כדי שלא סתם יצא לך PR כל אימון למשל אבל אם טכניקה רצפה(לא יודע אם זה מה שקורה, פשוט תשים לב).
חוץ מזה באיזה קפיצות אתה מתקדם בדדליפט וסקוואט ?
אתה מדבר על טכניקה של דדליפט, סקוואט או בנץ'?
סקוואט הטכניקה מעולה, בנץ' לדעתי גם בסדר, דדליפט לא רעה. אני צריך לעבוד טיפה על גמישות בשביל להצליח להקשית יותר טוב בהתחלה והטכניקה תהיה מעולה.
2.5 סקוואט 5 דדליפט.
צלם את הבנץ'. ברוב מהמקרים אנשים עושים בנץ' שבמקרה הטוב לא יפצע אותם, אבל הם עובדים בטכניקה שאו לא מתאימה להם, או שחסרים להם דברים כמו לג דרייב ועוד כל מיני אלמנטים שיכולים להוסיף הרבה משקל למוט.
בכל מקרה, כל הכבוד על ההתקדמות.
מאיפה בדיוק לצלם את הבנץ'?
לג דרייב בעייתי טיפה אצלי, אבל הוא קיים. אני פשוט "שוכח" ללחוץ לפעמים, אבל בדרך כלל אני משתמש. ספציפית ב-65 לחצתי תמיד.
תודה 😃

אתה מדבר על טכניקה של דדליפט, סקוואט או בנץ'?
סקוואט הטכניקה מעולה, בנץ' לדעתי גם בסדר, דדליפט לא רעה. אני צריך לעבוד טיפה על גמישות בשביל להצליח להקשית יותר טוב בהתחלה והטכניקה תהיה מעולה.
2.5 סקוואט 5 דדליפט.

מאיפה בדיוק לצלם את הבנץ'?
לג דרייב בעייתי טיפה אצלי, אבל הוא קיים. אני פשוט "שוכח" ללחוץ לפעמים, אבל בדרך כלל אני משתמש. ספציפית ב-65 לחצתי תמיד.
תודה 😃
סליחה שיצאתי לא ברור, התכוונתי לדדליפט.

B (אתמול)
SQ 110X3X5PR
קשה מאד.
התכנון הקרוב-
2-3 אימונים לתרגל טכניקה ועומק ב-110 סקוואט -> להמשיך בקפיצות של 2.5 עד שאני אתקע -> לתת שלושה אימונים בתקווה לסגור את המשקל שנתקעתי בו -> במידה וסגרתי בתוך שלושה אימונים את המשקל עובר למתכונת של אימון התאוששות באמצע השבוע, במידה ולא ריסט + מעבר למתכונת הזו. התכנון לסגור 130X5 עד התחרות.
מטרה לסינגל בתחרות: 140-150.
P 1X4FX47.5KG + 1X0FX47.5KG
לא היה לי זמן והייתי חייב להיכנס מהר, אפילו לא הספקתי להתאושש מהסקוואט אז נכשלתי ולא היה טעם להמשיך.
PU
1X3
גם פה לא היה זמן ופשוט פרשתי.

@SmokingSnake @Beast and cheat אני מתבלט איך להמשיך את SS מבחינת דדליפט ובנץ'- בנץ' התחלתי מ-55 כשה-PR היה 60, התקדמתי עד 62.5 שזה PR ראשון, נכשלתי ורק באימון שלישי עם אותו משקל סגרתי. קפצתי ל-65 אימון אחרון ושוב כשל. יש לכם רעיון מה לעשות (תרגילי עזר, מתכונת טקסס וכו')?
בדדליפט סגרתי אימון אחרון 130X5 אבל מרוב שזה היה כבד פשוט צרחתי. אני מצפה להגיע ל-160X5 לקראת אמצע פברואר, יש לכם רעיון איך להמשיך עם הדדליפט?
אני שוקל 78-80 ק"ג, 175 ס"מ.

אין מה להתכונן לתחרות כרגע, זה רחוק ממך, תמשיך להתאמן ולהתחזק ולעלות במשקל.

הבעיות שלך(כנראה):
1. אתה לא אוכל מספיק
2. יש לך בעיית טכניקה

לפני שאתה עונה לי מהר שאתה אוכל כמו בהמה ויש לך טכניקה של אד קואן, תבין שכל מי שלא היו לו הבעיות האלה(קובה, אושר, אח של אושר, פסיכו, ויבריל, מתאמנים שלי במכון שהתחרו וכו') התקדמו בתכנית והתקדמו הרבה(אתה לא שונה, להיפך אתה גם צעיר וזה אמור לעזור להתקדם יותר מהר)

אישית עשיתי את התכנית בלי בולשיט ותרגילי עזר וכו' והתקדמתי מבנץ' של 30(פציעה) ל100 לחמישייה, סקוואט מ60 ל142.5 ודדליפט מ80 ל170(ל4 חזרות אומנם לא 5)

נ.ב
SS תכנית קשה מאוד, זה שקשה לך הגיוני, אתה בשלב שהיא קשה

אין מה להתכונן לתחרות כרגע, זה רחוק ממך, תמשיך להתאמן ולהתחזק ולעלות במשקל.

הבעיות שלך(כנראה):
1. אתה לא אוכל מספיק
2. יש לך בעיית טכניקה

לפני שאתה עונה לי מהר שאתה אוכל כמו בהמה ויש לך טכניקה של אד קואן, תבין שכל מי שלא היו לו הבעיות האלה(קובה, אושר, אח של אושר, פסיכו, ויבריל, מתאמנים שלי במכון שהתחרו וכו') התקדמו בתכנית והתקדמו הרבה(אתה לא שונה, להיפך אתה גם צעיר וזה אמור לעזור להתקדם יותר מהר)

אישית עשיתי את התכנית בלי בולשיט ותרגילי עזר וכו' והתקדמתי מבנץ' של 30(פציעה) ל100 לחמישייה, סקוואט מ60 ל142.5 ודדליפט מ80 ל170(ל4 חזרות אומנם לא 5)

נ.ב
SS תכנית קשה מאוד, זה שקשה לך הגיוני, אתה בשלב שהיא קשה
תודה רבה על העזרה.
כן אוכל זו סיבה מאד הגיונית, עברתי לתפריט מסודר עם יותר קלוריות עכשיו.
אין לי מושג במתיחות וגמישות ואני צריך דחוף להיות גמיש יותר בהאמס בשביל הסקוואט והדדליפט, יש לך רעיון למתיחות ואיך לבצע (נגיד 20-30 שניות פעמיים)?
התקדמות יפה מאוד, עוקב, תן בראש 😣
תודה רבה 😃

A (היום)
SQ 110X2X5 + 100X5
זה היה רק לתרגל טכניקה, אימון הבא מתקדם ל-112.5.
BP 65X3,2F
שוב כשל. הגעתי ל-2 מסקנות:
1. אני צריך לעבוד טיפה על טכניקה- המוט לא יורד מספיק ישר ולא עולה מספיק ישר.
2. אני חלש מאד בתחילת הלחיצה- מהחלק של הניתוק מהחזה עד שליש-חצי מהעלייה אני הכי חלש, תמיד אני נכשל שם. ולכן:
בנץ' רחב עם עצירה ועלייה עד אמצע התנועה 50X1X6-8
היה קל, רק רציתי לתרגל את זה. אימון בנץ הבא אני אעבוד בטווח חזרות אחר עם משקל כבד יותר.
DL 1X5X135KG PR
קשה מאד, אימון הבא אני אחזור על המשקל לסדר קצת טכניקה ומקווה שיום ראשון עוד שבוע אני אסגור 3 פלטות.
GHR 1X3
ההאמס שלי חלש יחסית לשאר הרגל, אז בסוף כל אימון B אני אוסיף GHR במתכונת של 3XF.

תודה רבה על העזרה.
כן אוכל זו סיבה מאד הגיונית, עברתי לתפריט מסודר עם יותר קלוריות עכשיו.
אין לי מושג במתיחות וגמישות ואני צריך דחוף להיות גמיש יותר בהאמס בשביל הסקוואט והדדליפט, יש לך רעיון למתיחות ואיך לבצע (נגיד 20-30 שניות פעמיים)?

תודה רבה 😃

A (היום)
SQ 110X2X5 + 100X5
זה היה רק לתרגל טכניקה, אימון הבא מתקדם ל-112.5.
BP 65X3,2F
שוב כשל. הגעתי ל-2 מסקנות:
1. אני צריך לעבוד טיפה על טכניקה- המוט לא יורד מספיק ישר ולא עולה מספיק ישר.
2. אני חלש מאד בתחילת הלחיצה- מהחלק של הניתוק מהחזה עד שליש-חצי מהעלייה אני הכי חלש, תמיד אני נכשל שם. ולכן:
היה קל, רק רציתי לתרגל את זה. אימון בנץ הבא אני אעבוד בטווח חזרות אחר עם משקל כבד יותר.
DL 1X5X135KG PR
קשה מאד, אימון הבא אני אחזור על המשקל לסדר קצת טכניקה ומקווה שיום ראשון עוד שבוע אני אסגור 3 פלטות.
GHR 1X3
ההאמס שלי חלש יחסית לשאר הרגל, אז בסוף כל אימון B אני אוסיף GHR במתכונת של 3XF.
אתה בן 14 נכון?
אם כן מרשים בטירוף.

.

זה לא קשור אליך, זה עניין של יחסי אורך-מתח של השריר ושל המומנטום (לא מומנט) שיש לך אחרי הפוש הראשוני. זה ככה אצל כולם, לא צריך לחפש לדחוף תרגילי עזר, במיוחד בSS.

זה לא קשור אליך, זה עניין של יחסי אורך-מתח של השריר ושל המומנטום (לא מומנט) שיש לך אחרי הפוש הראשוני. זה ככה אצל כולם, לא צריך לחפש לדחוף תרגילי עזר, במיוחד בSS.
הקטע שאני עוד לא שברתי שני PRים ברצף בסבב הזה של SS.
ב-PR הראשון בבנץ' (62.5) נכשלתי שני אימונים ורק בשלישי סגרתי 3X5. ב-PR השני (65) אני נתקעתי בשני האימונים שהיו.
אני אנסה לשפר טכניקה אימון A הבא ואז לנסות שוב PR, נראה מה יהיה.

B (אתמול)
SQ 112.5X3X5 PR
כבד בטירוף, אני ממש מקווה שאני אצליח למשוך את הקפיצות של ה-2.5 עד 120 ק"ג ואז אעבור לאימון התאוששות באמצע השבוע.
P 47.5 1X2F
PU 1X1

באימון B אני תמיד גמור אחרי הסקוואט וחייב לנוח 5 דקות לפני הפרס והמתח. הבעיה שיש תור לכלוב ויוצא שאני לא נח מספיק לפני ותוך כדי התרגיל מה שגורר כשל קבוע. לפצל את אימון B לשני אימונים זה לא אפשרי. יש לכם רעיון איך להתאים את התוכנית למצב הזה? פרס ומתח לפני הסקוואט?
GHR 1X3
בחזרה הראשון היה לי כיווץ עצבני ממש מעל החלק האחורי של הברך ואחרי זה לא הצלחתי ממש עם ה-GHR. מקווה אימון B הבא לשפר את זה, אני בקושי מצליח את התרגיל.
קצת פואם רולינג עם ראמבל רולר והבייתה.

בקצרה מה היה לי עד עכשיו-
בסקוואט עליתי עד 120 בלי כשל, אחרי זה חליתי וירדתי קצת, חזרתי ל-120 והגיע החיטוב.
בנץ' לא הצלחתי לסגור 65X3X5 גם אחרי שלושה נסיונות וריסט.
פרס הגעתי ל-47.5.
דדליפט סגרתי 140X5, לא עשיתי 3 שבועות דדליפט וירדתי ל-130X2. לא מתכוון לתרץ, אין מה לעשות חוץ מלהתחזק.

אם עד עכשיו הלוג היה סובייטי במובן של ריגרט, טרננקו ופיסרנקו עכשיו זה יותר סובייטי במובן של סטאלין, ואם לא הבנתם- חיטוב.
אני עושה (עוד) חיטוב עם היעוץ האישי. המטרה- לרדת כמה שאפשר בשומן ולהוסיף כמה קילו להרמות לפני התחרות.
אני עושה MADCOW עם פחות נפח, גירעון קל-בינוני + 120 דקות שבועיות של אירובי.
את מדקאו אני אתחיל בשישי ותפריט מחר.
אני הולך עוד מעט לאימון, אני אעדכן בערב.

עצה שלי: אל תגזים עם החיטוב(6-7 שבועות יספיקו) ותחזור לאכול כמו בנאדם כמה שיותר מהר, גם לא נראה שאתה צריך להוריד כ"כ הרבה

עצה שלי: אל תגזים עם החיטוב(6-7 שבועות יספיקו) ותחזור לאכול כמו בנאדם כמה שיותר מהר, גם לא נראה שאתה צריך להוריד כ"כ הרבה
http://data.lbs.co.il/data/attachment-files/2014/01/12556_IMG_20140118_140246.jpg
זה פרונט רפוי...
יש הרבה מה להוריד, אבל כן, לפני התחרות אני אעבור לנייטרלי. ואגיע כמו שצריך.
מדקאו עם פחות נפח? יש דבר כזה?
בלי תרגילי עזר כעיקרון.

19.01.14
SQ
חימום ל-115
115X5, קליל
BP
65X3X5 PRRRR
חודשיים הייתי תקוע על המשקל הזה, סוף סוף התקדמתי.
DL
130X5
אף פעם לא עבדתי עם חגורה, ניסיתי עם חגורה ולא הרגשתי משהו מיוחד מהחגורה אבל סגרתי 5 די קלילות. הקטע שהחגורה מועכת לי את הצורה וזה ממש לא נוח בסטאפ לפני החזרה. בכל מקרה מתלבט אם להמשיך עם חגורה או לעבוד בלי.

תשחק עם המיקום של החגורה אתה תבין שתנסה , בכל מקרה עם מה אתה מחטב ולאיזה משקל ?

תשחק עם המיקום של החגורה אתה תבין שתנסה , בכל מקרה עם מה אתה מחטב ולאיזה משקל ?
החיטוב יהיה עם MADCOW, גירעון של 300-400 ו-120 דקות של אירובי. אין מטרה מבחינת משקל, כמה שאני אספיק אני אספיק. לפני התחרות אני אצא לנייטרלי ואחרי התחרות אני אחזור לחטב אבל הרבה יותר רציני (פחות פחמימה יותר אירובי) בתקווה להגיע ל-13-14 אחוזי שומן.

יום שישי 25.01.14
A (ריסט)
SQ
50X5 60X5 70X5 75X5 85X5
BP
27.5X5 32.5X5 35X5 40X5 45X5
BOR
30X2X5 35X5 40X5 45X5

לא נחתי בין הסטים, רק שמתי משקל ומקסימום שתיתי.

שקילה: 82.7 ק"ג ירידה של 2~ ק"ג ב-6 ימים
ביום שלישי נשקלתי 84.5 אז כנראה שהייתי 84.7-85 ביום שני שאז התחלתי גירעון.
לא ציפיתי לרדת כל כך הרבה נוזלים:s59:

העמסה 🍽️🥹

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית