- פותח/ת השרשור
אני מודע לזה שהוא לא שובר, ירדתי עד באונס ועליתי אבל מסתבר שאני לא גמיש מספיק אז זה לא שובר. אני מתחיל לעבוד על גמישות בהאמס, זה אמור לסדר את זה.הסקוואט מההודעה הקודמת נראה גבולי. שים לב לזה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מודע לזה שהוא לא שובר, ירדתי עד באונס ועליתי אבל מסתבר שאני לא גמיש מספיק אז זה לא שובר. אני מתחיל לעבוד על גמישות בהאמס, זה אמור לסדר את זה.הסקוואט מההודעה הקודמת נראה גבולי. שים לב לזה.
זו בעצם SS משולבת עם הרמות אולימפיות ועזר לפלג גוף עליון שהוא חלש אצלי.יש איזשהו בסיס וחשיבה לתוכנית שלך או שהיא כתובה סתם כך?
וכמה עלו הPP2? אני תלבט בניהן לבין הPL2
כן בגלל זה אני הולך על הPL2זו בעצם SS משולבת עם הרמות אולימפיות ועזר לפלג גוף עליון שהוא חלש אצלי.
הנעליים עלו לי 122$. אדידס הפסיקה לייצר אותן ואני ראיתי ב-HOOKGRIP תמונה לפני 5-6 ימים של הדגם שיחליף אותן שיצא בקרוב. סך הכל ה-PP2 עדיפות בהרבה אבל גם ה-P2 טובות מאד. שים לב שה-PP2 עולות 150$ לעומת ה-P2 שעולות 90$, הבדל לא קטן.
PL2 מעולות, נוח בטירוף גם לעשות LB איתם.כן בגלל זה אני הולך על הPL2
מניסיון?PL2 מעולות, נוח בטירוף גם לעשות LB איתם.
כן.מניסיון?
הוא רשם גם שזו נעל חדשה שתהיה יקרה מה-P2 וזולה מה-ADIPOWER ושים לב שאין כמעט בשום מקום יד ראשונה של PP2 חוץ משאריות אצל מוכרים פרטיים באיביי- אדידס הורידו מהאתר שלהם וגם ב-rogue fitness אין יותר.הוא כתב שהוא מנחש שהשחור יחליף את הPP2, השאר אלא צבעים חדשים לPL2.
סביבות 22:50-23באיזה שעה הלכת לישון?
כן כנראה. אני צריך לתת לזה יותר דגש באמת. בקלין זה גם היה ככה בהתחלה אבל עכשיו הרבה יותר טוב. צריך להמשיך לעבוד על זה...יכול להיות שהמשיכה בסנאצ' אצלך בתבצעת בגב עגול לחלוטין ?
המכה עם הקדימה בעיה אצלי. שיפרתי את זה מהפעמים הקודמות אבל עדיין דרוש שיפור ואין לי ממש מושג איך לתת מכה למעלה... מה זאת אומרת המון ידיים? לא נעולות?מושך עגול, אתה מכה קדימה בכלל עם האגן. שומט חזה - המון ידיים.
תחזור על הטכניקה שלך
אני אעבוד על זה, הרגליים קורה לי גם בקלין ובמיוחד פאוורקלין לפעמים, אני אשתדל לעבוד על זה גם.תעבוד על הגמישות בקרסוליים, וגם אתה נוחת בחזרות האחרונות עם רגל שמאל מאחורי רגל ימין.
ותקשית תגב.