Soviet Method

הסקוואט מההודעה הקודמת נראה גבולי. שים לב לזה.
אני מודע לזה שהוא לא שובר, ירדתי עד באונס ועליתי אבל מסתבר שאני לא גמיש מספיק אז זה לא שובר. אני מתחיל לעבוד על גמישות בהאמס, זה אמור לסדר את זה.

האימון של אתמול
07.07.14
Chinups BWX5,3,3,2,2
Clean 60X5X3 2KG PR - שוב הקפצתי נמוך. במפתיע הסט השני, שנחתי לפניו הכי מעט, הרגיש הכי טוב- פיצוץ מעולה, איפה שצריך, תפיסה מעולה של המוט (תפסתי והרגשתי שאני מקובע עם בטון לרצפה) וכו'. בשאר הסטים רוב/כל החזרות היו עם פיצוץ נמוך אבל לא כולן.
Press 50X3X5 2.5KG PR - בינוני. סוף סוף 70 בנץ' ו-50 פרס 😃
Squat 100X3X5 - לא קל.
Jerk 50X5X2 - לא רציתי לקפוץ מעל הפופיק כי ידעתי מעל ההתחלה שזה אימון בינוני ו-2 PRים זה מספיק.
alt. grip reversed row BWX9
Straight arms pullover 15X2X15

הזמנתי היום את ה-Power Perfect II. אם מישהו מעוניין לקנות ממני את הריבוק מידה 10.5US ב-200 שח מצב טוב תפנו בפרטי:s49:

יש איזשהו בסיס וחשיבה לתוכנית שלך או שהיא כתובה סתם כך?
וכמה עלו הPP2? אני תלבט בניהן לבין הPL2

יש איזשהו בסיס וחשיבה לתוכנית שלך או שהיא כתובה סתם כך?
וכמה עלו הPP2? אני תלבט בניהן לבין הPL2
זו בעצם SS משולבת עם הרמות אולימפיות ועזר לפלג גוף עליון שהוא חלש אצלי.
הנעליים עלו לי 122$. אדידס הפסיקה לייצר אותן ואני ראיתי ב-HOOKGRIP תמונה לפני 5-6 ימים של הדגם שיחליף אותן שיצא בקרוב. סך הכל ה-PP2 עדיפות בהרבה אבל גם ה-P2 טובות מאד. שים לב שה-PP2 עולות 150$ לעומת ה-P2 שעולות 90$, הבדל לא קטן.

זו בעצם SS משולבת עם הרמות אולימפיות ועזר לפלג גוף עליון שהוא חלש אצלי.
הנעליים עלו לי 122$. אדידס הפסיקה לייצר אותן ואני ראיתי ב-HOOKGRIP תמונה לפני 5-6 ימים של הדגם שיחליף אותן שיצא בקרוב. סך הכל ה-PP2 עדיפות בהרבה אבל גם ה-P2 טובות מאד. שים לב שה-PP2 עולות 150$ לעומת ה-P2 שעולות 90$, הבדל לא קטן.
כן בגלל זה אני הולך על הPL2

http://instagram.com/p/p0jz30ik6I/?ref=badge&modal=true
חוץ מזה כבר כמעט אי אפשר להשיג את ה-Power Perfect- באתר של אדידס אין ובחנויות שמוכרות טוב גם אין. נשאר רק באמאזון פה ושם, מוכרים באיביי עם מלאי שלא נמכר/משומש ובחנויות קטנות שנשאר להן מלאי.

הוא כתב שהוא מנחש שהשחור יחליף את הPP2, השאר אלא צבעים חדשים לPL2.

הוא כתב שהוא מנחש שהשחור יחליף את הPP2, השאר אלא צבעים חדשים לPL2.
הוא רשם גם שזו נעל חדשה שתהיה יקרה מה-P2 וזולה מה-ADIPOWER ושים לב שאין כמעט בשום מקום יד ראשונה של PP2 חוץ משאריות אצל מוכרים פרטיים באיביי- אדידס הורידו מהאתר שלהם וגם ב-rogue fitness אין יותר.

האימון אתמול:
09.07.14
Chinups BWX4,4,4,2,1
Power clean 58X5X3 3KG PR - הקפצתי יותר גבוה (אמצע הירך) אבל יש עוד מה לשפר. שמתי לב שאני קופץ ונוחת עם רגל ימין יותר קדימה ורגל שמאל יותר אחורה- אלכסון. מוזר.
Bench press 72.5X3,3,2 - אין מה להגיד חוץ מחרא.
פה סגרתי את הבסטה, הייתי עייף, לא מרוכז ועל 6:30 שעות שינה כי הגוף שלי החליט להתעורר ב-5:30

יום שישי פיספסתי את האימון בוויטסיטי כי שכחתי להביא את הכסף לכניסה חד פעמית אז הלכתי בשבת (אתמול) במקום.
12.07.14
Snatch 40X3,3,3,2,3 - הרגיש חרא. שיפרתי את הקשת בפיצוץ אבל הנחיתה הרגישה זוועה, כל פעם על האצבעות. ניסיתי אחרי זה קלין עם 40 וגם נחתתי על האצבעות שזה אף פעם לא קרה לי בקלין. בעיות בלמצוא את האחיזה- רחב מדי והפיצוץ חלש + נחיתה חרא, בינוני הפיצוץ חרא והנחיתה מעולה, צר יחסית אני מתפוצץ מהירך, הפיצוץ מעולה והנחיתה לא משהו- זיון שכל 😭
Squat 105X3 - אחרי 100X3X5 בלי הרבה בעיות נכשלתי ב-105. התחלתי לעלות ברביעית ויצא לי סוג של גוד מורנינג/LB בעלייה ונכשלתי. זרקתי את המוט קדימה דרך הראש. המוט פגע בי פעמיים היום- פעם בסנאץ' בגב התחתון כשזרקתי ופעם בראש בסקווואט. במפתיע זה לא כאב:s59:
Press 52.5X1 - עוד 2.5 קילו מה-PR ופחות 14 חזרות.
קיצור- אימון זנות ובושה מפוצץ בעיות ותירוצים שני ברצף אחרי תקופה לא רעה. אני אגיע ל-110 סקוואט 75 בנץ' ו-55 פרס ל-5 ואני אכנס לחיטוב.

מושך עגול, אתה מכה קדימה בכלל עם האגן. שומט חזה - המון ידיים.
תחזור על הטכניקה שלך

תעבוד על הגמישות בקרסוליים, וגם אתה נוחת בחזרות האחרונות עם רגל שמאל מאחורי רגל ימין.
ותקשית תגב.

יכול להיות שהמשיכה בסנאצ' אצלך בתבצעת בגב עגול לחלוטין ?
כן כנראה. אני צריך לתת לזה יותר דגש באמת. בקלין זה גם היה ככה בהתחלה אבל עכשיו הרבה יותר טוב. צריך להמשיך לעבוד על זה...
מושך עגול, אתה מכה קדימה בכלל עם האגן. שומט חזה - המון ידיים.
תחזור על הטכניקה שלך
המכה עם הקדימה בעיה אצלי. שיפרתי את זה מהפעמים הקודמות אבל עדיין דרוש שיפור ואין לי ממש מושג איך לתת מכה למעלה... מה זאת אומרת המון ידיים? לא נעולות?
אני אתרגל השבוע טכניקה עם מוט 12 קילו בימים בלי אימון בגינה, מקווה שיעזור.
תעבוד על הגמישות בקרסוליים, וגם אתה נוחת בחזרות האחרונות עם רגל שמאל מאחורי רגל ימין.
ותקשית תגב.
אני אעבוד על זה, הרגליים קורה לי גם בקלין ובמיוחד פאוורקלין לפעמים, אני אשתדל לעבוד על זה גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית