הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת קלוריות לא ידועה.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום,

אני רוצה לדייק בתפריט הנייטרלי ויש לי בעיה רצינית.

פעמיים בשבוע יש לי אימון עם קבוצה וזה יכול להיות מאוד שונה בין אימון לאימון , זה יכול להיות לפעמים אגרוף בעמידה של בערך שעה עם הפסקות מאוד מאוד קצרות.

ולפעמים זה יכול להיות גם אימוני משקל גוף ( גנסטיקה ) שזה גם מוציא מלא אנרגיה בערך 20 דקות.

וזה גם יכול להיות קרבות ברצפה שבכלל מוציא המון אנרגיה.

אז אני לא יודע איך להעריך את הכמות של הקלוריות שאני שורף , אולי אפשר לשים משהו כזה deafult לשתי הימים האלה שאני לפחות יוכל להיות בטוח שאני לא בשלילי או יותר מדי חיובי?

rmr בערך יושב על 2100 ככה.

לא יכול כל כך להתאמן עם שעון עלי.

זה ישנה ממש אם שתי ימים אני לא אדייק? במיוחד שאני אחרי חיטוב ארוך..
זה לא.
מה שכן תנסה לברר במחשבונים שריפת קלוריות כמו גולינגו כמה אתה שורף ותוסיף את זה ל-RMR.

שלום,

אני רוצה לדייק בתפריט הנייטרלי ויש לי בעיה רצינית.

פעמיים בשבוע יש לי אימון עם קבוצה וזה יכול להיות מאוד שונה בין אימון לאימון , זה יכול להיות לפעמים אגרוף בעמידה של בערך שעה עם הפסקות מאוד מאוד קצרות.

ולפעמים זה יכול להיות גם אימוני משקל גוף ( גנסטיקה ) שזה גם מוציא מלא אנרגיה בערך 20 דקות.

וזה גם יכול להיות קרבות ברצפה שבכלל מוציא המון אנרגיה.

אז אני לא יודע איך להעריך את הכמות של הקלוריות שאני שורף , אולי אפשר לשים משהו כזה deafult לשתי הימים האלה שאני לפחות יוכל להיות בטוח שאני לא בשלילי או יותר מדי חיובי?

rmr בערך יושב על 2100 ככה.

נראה לך שאם עכשיו יומיים בשבוע תהיה בגרעון של 300-500 קלוריות,כל כך תזיק לעצמך?ממש לא .כמה זמן אתה מתכוון להיות בניטרלי?
אגב,אם אתה מומחה לתפריט,אז תוסיף בימים האלו עוד קלוריות לפי הערכה של שריפה באימון.למשל שעה אימון אירובי על 70 אחוז דופק משהו כמו 700 קלוריות וכו'.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נראה לך שאם עכשיו יומיים בשבוע תהיה בגרעון של 300-500 קלוריות,כל כך תזיק לעצמך?ממש לא .כמה זמן אתה מתכוון להיות בניטרלי?
אגב,אם אתה מומחה לתפריט,אז תוסיף בימים האלו עוד קלוריות לפי הערכה של שריפה באימון.למשל שעה אימון אירובי על 70 אחוז דופק משהו כמו 700 קלוריות וכו'.

מעלה בהדרגה השבוע ואז עוד שבועיים..

האמת שלא שמתי לב ובדיוק בדקתי במחשבון אינטרנט מסתבר שאם זה למשל עבודה של אגרוף של שעה אז זה סביבות ה 500 קלוריות , נעבוד עם זה בלית ברירה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית