- פותח/ת השרשור
קרה לי גם בשבוע שעבר, רק שעדיין החמישית גם עלתה.ברביעית המוט התחיל להסתובב לך שם זה חיסל אותך סופית... גם כשלי המוט מתחיל להסתובב זה גומר את החזרות שאחרי
אבל יכול להיות שגם זה סיבה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרה לי גם בשבוע שעבר, רק שעדיין החמישית גם עלתה.ברביעית המוט התחיל להסתובב לך שם זה חיסל אותך סופית... גם כשלי המוט מתחיל להסתובב זה גומר את החזרות שאחרי
תודה פסיכו, הנה הלינק למוצר, לא זוכר כמה סה"כ יצא.תתחדש! כמה עלה?
סחתיין על הבנץ
חח אתה זה שהגבת לי בפוסט בקבוצה בפייסבוק?שמח לשמוע שעברת למכון שלנו
אני מתאמן בראשון-שלישי-חמישי, בד''כ בשעות האחה''צ. אם מחר יש לך אימון אני אשמח לפגוש אותך
כן 😃חח אתה זה שהגבת לי בפוסט בקבוצה בפייסבוק?
עד כאן עשיתי חופשי מעמודים על במת זריקה
לאט ובזהירות. 😃איך מחזירים את המוט לעמודים כל פעם?
לאט ובזהירות. 😃
ניסית שאתה מתחיל לזרוק דעות אישיות שכאלה?איך? לבד זה לא אפשרי, וגם בשניים אני מתאר שזה לא פשוט וסתם טרחה. אין שום הגיון לעבוד ככה. זה סתם פוזה של משקולנים.
ניסית שאתה מתחיל לזרוק דעות אישיות שכאלה?
ההגיון לעבוד מעמודים בלי מראה, לא במשקלי שיא, בתור הכנה לתחרות שבה יהיו עמודים ולא מונוליפט.איך אני אנסה? אני מתאמן בבית ובפעם האחרונה שבדקתי, אני לא יכול לעשות קלין עם משקל של הסקוואט. אבל אתה מוזמן להעיר את עיני מה ההגיון בטרנד ההזוי הזה?
ההגיון לעבוד מעמודים בלי מראה, לא במשקלי שיא, בתור הכנה לתחרות שבה יהיו עמודים ולא מונוליפט.
אם לא ניסית, בסדר, רק אל תזרוק דברים כמו "זה לא אפשרי" במידה ולא ניסית בעצמך.
מאיר את עיניך, זה אפשרי ועוד איך, פשוט צריך להתקדם ולהניח את המוט על העמודים ממש בזהירות.
נו מה יש לך, הרי רשמתי שלא נכשלתי וכשהבנתי שכבד לי הלכתי לראק. 😃אהה.. אתה לא זורק את המוט אחרי כל סט, אתה פשוט עובד מעמודים.
אתה לא שם לב שאנחנו לא מדברים על אותו דבר? וכן יצא לי לעבוד איתם, מאוד מאוד לא נוח אבל לא על זה אני מדבר. אני מדבר על זה שמשקולנים עובדים את הסטים הכבדים חופשי ואז אם אתה נכשל בסט השני, יש לך בעיה עם איך להחזיר את המוט לסט השלישי.