יבש כמו הנגב?אל תשלם, אתה יודע מה אפשר לעשות במקרה הזה. 😉
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יבש כמו הנגב?אל תשלם, אתה יודע מה אפשר לעשות במקרה הזה. 😉
אז כשיהיה קצת גשם, דבר איתי. 😃יבש כמו הנגב?
לא עחי, אני לא מספיק שמן כדי לסיים SS, קודם SS עד א"ש 34%, ואז חיטוב עם ליניארית ואז ABC פיצולים.יפה אחי אחלה התקדמות, לדעתי כבר אפשר לסיים SS ולעבור ללינארית, ואז תוכנית ABC למסה נקייה.
אשדוד זה לא מר מישור החוף?לא עחי, אני לא מספיק שמן כדי לסיים SS, קודם SS עד א"ש 34%, ואז חיטוב עם ליניארית ואז ABC פיצולים.
אולי גם אלך למר. דרום.
מר. שפלה, אבל אני רוצה מר. דרום, פשוט שמעתי שהרמה שם יותר גבוהה.אשדוד זה לא מר מישור החוף?
לאן?יאלה תארגנו יום והקובה בא
אז התחלתי היום "SS - גרסא למתקדמים"...
גירסה מזורזת להתקדמות מהירה, יחסית, שהרכבתי לי לפני שאני נכנס לסבב של תוכנית רצינית יותר, פרטים בהמשך. 😃
שבוע 1:
אימון 1:
Squat:
60X5
80X5
100X3
110X3X5-היה סבבה, לא כבד כמו ה-100 באימון הקודם ולא הרגשתי את הרגליים הגמורות מיום שישי.
Bench Press:
50X5
60X5
70X5
80X3
85X3X5-הרגיש אחלה, קצת מעייף בשתי החזרות האחרונות.
Deadlift:
60X5
90X5
110X5
130X3
140X5-המשקל הרגיש קל, אבל החזקתי באחיזה רגילה, אז באחרונה קצת נלחמתי על זה.
אימון נחמד, קצת לא רגיל למכון החדש.
@Satan-Shor @minimonster עכשיו אני נזכר במילים של שניכם, ידידיי, כשהייתם אומרים שפליקס מציק "לפעמים".
הבן אדם קרא לי לפחות 5 פעמים בכל נושא אפשרי.
"בעדינות עם המוט בכלוב", "תרים את מוטות הבטיחות יותר גבוה", "אתה עובד על ידיים? לא?! למה?!?!", "כמה הטוטאל שלך? 577.5?! למה כלכך מעט?! אני עשיתי פה 830 קילו במ"ג 95, 300/230/300.", "למה אתה עושה כלכך הרבה רעש כשאתה מרכיב פלאטות?", "תוריד את המוט לאט יותר בדדליפט, אתה מפחיד את האנשים", "שים את המגנזיום על השולחן ולא על הרצפה..." ועוד דברים שאין לי כח לפרט...
שיהיה אחלה שבוע!
לאן?
מוזמן תמידאימון משותף
אני אוהב אותך כועס/מורד?כי ככה בא לי.
חלילה כועס!מוזמן תמיד
אני אוהב אותך כועס/מורד?
<3
יש גשם,בוא לפרטי מאמיחלילה כועס!
פשוט זה מה שהצלחתי לעשות... 🙄
יאר!יש גשם,בוא לפרטי מאמי
יאקאירובי בסוף אימון
אנדי בולטון סטייל!