הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנוחה בין סטים

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
כמה זמן אמורים לחכות בין סטים של חימום , וכמה בין סטים של עבודה ( בתכניות של מתחילים עד בינוניים )

בתכניות כוח - עד שאתה מרגיש שאתה תוכל להשלים את כל החזרות בסט הבא.

^^ רציני ? גם אם זה אומר מנוחה סביבות ה 5 דק'? ...
במידה ואני עובד AB אבל בין השאר עושה בנץ' 5X3 בשביל להצליח באמת 5X3 על אותו משקל אני צריך לנוח יותר .. איך זה ישפיע על בניית המסה ? (עדיף לי נגיד אחרי כל סט להוריד טיפה במשקל ולנוח דקה וחצי או דווקא להשאיר על אותו משקל ולנוח יותר?)
בסקוואט ובדדליפט מן הסתם המנוחה שלי היא משהו כזה.

אני נח בד"כ 1-2 שירים (4-12 דקות)
לפעמים אני נותן לאנשים לבוא ולעשות את ה-3 סטים שלהם של החזה עליון או כל השיט הזה במשך 15 דקות כי אני תופס את הראק לכל האימון ואז זה יוצא משהו כמו 20 דקות....

בחימום - זה לא משנה, רק תדאג לא להתיש את עצמך.
בסטים - משתנה.. אימוני כוח זה לפי תחושה בדרך כלל.. תיכנס לסט הבא שאתה מרגיש שאתה יכול לשחזר את הסט הקודם.. אימוני סבולת מנוחות קצרות (של פחות מדקה).. אימוני היפרטרופיה יש הרבה גישות החל מדקה מנוחה ויש שיגידו גם 2-2 וחצי דקות מנוחה..

^^ רציני ? גם אם זה אומר מנוחה סביבות ה 5 דק'? ...
במידה ואני עובד AB אבל בין השאר עושה בנץ' 5X3 בשביל להצליח באמת 5X3 על אותו משקל אני צריך לנוח יותר .. איך זה ישפיע על בניית המסה ? (עדיף לי נגיד אחרי כל סט להוריד טיפה במשקל ולנוח דקה וחצי או דווקא להשאיר על אותו משקל ולנוח יותר?)
בסקוואט ובדדליפט מן הסתם המנוחה שלי היא משהו כזה.
לא ישפיע על בניית המאסה.
מדובר פה על צרכים פיזיולוגיים, הזמן שלוקח לגוף להתאושש בתהאם לטווח הזמן בו לקח לך לבצע את הפעילות.
על הנייר, בסט של 5 חזרות אפשר לנוח גם פחות (בסט של 1-3 צריך לנוח יותר), בפועל תנוח כמה שאתה צריך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית