עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הסקוואט שלך עכשיו?
אחרי שמיצית את SS והתקדמות ברמת בינוני עם אחת התכניות - טקסס, ליניארית, ווסטסייד, וכדומה. גם ברמת המתאמן המתקדם, יש פירידוזאציות קצת יותר "אנושיות" כמו פנדליי, או אפילו שייקו.
באופן "רשמי", אתה יכול לעשות סמולוב כשיש לך 150% משקל גוף בסקוואט, אבל בינינו...זו בדיחה. בוא נגיד שאם יש לך 150% בפרונט סקוואט, אז אולי יש מצב להתחיל לחשוב על סמולוב. אם אתה עושה LB, לא הייתי חושב על התכנית לפני שיש לך לפחות 200% לחזרות, ואם HB, אז לחזרה אחת.
יש לי 150% בפרונט סקוואט ו200% לסינגל (כנראה) אני לא חושב שאני צריך להתחיל סמולוב. האחוזים זה פחות משנה לדעתי יותר יכולת ההתקדמות תקן אותי אם אני טועה
די עם כל העניין של הרטיו, רטיו זה לכוסיות ושחיפים, נקודה.
אחוזים זה מפגר .. מדברים במספריםאחרי שמיצית את SS והתקדמות ברמת בינוני עם אחת התכניות - טקסס, ליניארית, ווסטסייד, וכדומה. גם ברמת המתאמן המתקדם, יש פירידוזאציות קצת יותר "אנושיות" כמו פנדליי, או אפילו שייקו.
באופן "רשמי", אתה יכול לעשות סמולוב כשיש לך 150% משקל גוף בסקוואט, אבל בינינו...זו בדיחה. בוא נגיד שאם יש לך 150% בפרונט סקוואט, אז אולי יש מצב להתחיל לחשוב על סמולוב. אם אתה עושה LB, לא הייתי חושב על התכנית לפני שיש לך לפחות 200% לחזרות, ואם HB, אז לחזרה אחת.
אחוזים זה מפגר .. מדברים במספרים
נניח הוא שוקל 60 והסקואט שלו 120 אז הוא מתאים לסמולוב?
צודק , לא קראתי תהמשךקרא מה כתבתי בהמשך השרשור - ראטיו לא רלוונטי כ"כ במשקלים כאלה.
1++אני יכול באותה מידה להגיד שכל העניין של הרטיו זה לאנשים שרוצים להיות גם חזקים וגם אתלטים וגם חטובים. וכל העניין של להיות שמן ולהרים הרבה זה לעצלנים שלא יודעים ולא יכולים להרים משקלים כבדים על א.ש נמוך.
יום יבוא ואתה תתבגר (אני משער שאין לך 18 עדיין - לא מתכוון בקטע מעליב, פשוט זה תשובה שנשמעת כאילו עדיין אין לך). אתה תבין כבר לבד שכתבת שטויות.די עם כל העניין של הרטיו, רטיו זה לכוסיות ושחיפים, נקודה.
אני יכול באותה מידה להגיד שכל העניין של הרטיו זה לאנשים שרוצים להיות גם חזקים וגם אתלטים וגם חטובים. וכל העניין של להיות שמן ולהרים הרבה זה לעצלנים שלא יודעים ולא יכולים להרים משקלים כבדים על א.ש נמוך.
2+אני יכול באותה מידה להגיד שכל העניין של הרטיו זה לאנשים שרוצים להיות גם חזקים וגם אתלטים וגם חטובים. וכל העניין של להיות שמן ולהרים הרבה זה לעצלנים שלא יודעים ולא יכולים להרים משקלים כבדים על א.ש נמוך.
2+
חוץ מהקטע שזה "עצלנים" זה פשוט אנשים שמקרבים יותר בספורט הזה בדרך כלל
לדגומה המטרה שלי או יותר נכון למה שאני רוצה להגיע(אחרי הצבא) זה להיות חטוב על 10 12 אחוז שומן ולהתמודד אם 180 190 קילו סקוואט לחזרות שמקל גוף בערך יהיה 78 -85
למה שמשהו יוותר על השריר שלו בשביל רתיו אלה אם אתה stan efferding ...בתור חובבנים לא חסר שומן להסיר בגופנו כדי שיהיה ראטיו עצבני או לפחות נורמליהשאלה היא אם תתנגד לעוד שני קילו של שריר בשביל לשמור על הראטיו, או אפילו תעדיף לאבד שריר בשביל ראטיו טוב יותר.
לא אומר שצריך להיות שמן, אבל באמת שאני לא מבין מה האובססיה בלהיות כל החיים 75 ק"ג.
אני מעדיף להיות גדול, אפילו שזו בכלל לא המטרה שלי (וגדול זה לא אותו דבר כמו שמן).