ייעוץ מתי "משתלם" לעשות סמולוב?

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני שואל מתוך עניין כללי.
ראיתי בסטרונגליפטס שאפשר להוסיף אפילו 55 ק"ג לסקוואט במשך סמולוב, שזה 4.23 ק"ג לשבוע, יותר מטקסס.
הבעיה- בשביל זה צריכים גם לשקול הרבה.
אז מתי משתלם (מבחינת משקל ורמת המתאמן) לבצע סמולוב?

אי אפשר להוסיף 55ק"ג בסמולוב.
אפשר לעשות סמולוב כשההתקדמות נהיית מאד קשה והתכנון של ההתקדמות מסתבך גם הוא.

אחרי שמיצית את SS והתקדמות ברמת בינוני עם אחת התכניות - טקסס, ליניארית, ווסטסייד, וכדומה. גם ברמת המתאמן המתקדם, יש פירידוזאציות קצת יותר "אנושיות" כמו פנדליי, או אפילו שייקו.
באופן "רשמי", אתה יכול לעשות סמולוב כשיש לך 150% משקל גוף בסקוואט, אבל בינינו...זו בדיחה. בוא נגיד שאם יש לך 150% בפרונט סקוואט, אז אולי יש מצב להתחיל לחשוב על סמולוב. אם אתה עושה LB, לא הייתי חושב על התכנית לפני שיש לך לפחות 200% לחזרות, ואם HB, אז לחזרה אחת.

אחרי שמיצית את SS והתקדמות ברמת בינוני עם אחת התכניות - טקסס, ליניארית, ווסטסייד, וכדומה. גם ברמת המתאמן המתקדם, יש פירידוזאציות קצת יותר "אנושיות" כמו פנדליי, או אפילו שייקו.
באופן "רשמי", אתה יכול לעשות סמולוב כשיש לך 150% משקל גוף בסקוואט, אבל בינינו...זו בדיחה. בוא נגיד שאם יש לך 150% בפרונט סקוואט, אז אולי יש מצב להתחיל לחשוב על סמולוב. אם אתה עושה LB, לא הייתי חושב על התכנית לפני שיש לך לפחות 200% לחזרות, ואם HB, אז לחזרה אחת.

יש לי 150% בפרונט סקוואט ו200% לסינגל (כנראה) אני לא חושב שאני צריך להתחיל סמולוב. האחוזים זה פחות משנה לדעתי יותר יכולת ההתקדמות תקן אותי אם אני טועה

יש לי 150% בפרונט סקוואט ו200% לסינגל (כנראה) אני לא חושב שאני צריך להתחיל סמולוב. האחוזים זה פחות משנה לדעתי יותר יכולת ההתקדמות תקן אותי אם אני טועה

כן, אם אתה יכול להמשיך להתקדם בתכנית עם התקדמות יותר מהירה, אז עדיף. חשוב שתבינו גם שכשאתם שוקלים 65 ק"ג, לראטיו יש פחות משמעות. כשאתם במשקל גוף סביר ומעלה, אז יש מקום להתייחס לראטיו. בכל מקרה, כל הנוסחאות והתכנונים למיניהם שמבוססים על ראטיו מתייחסים אליו כאל כלל אצבע, אם אפשר להתקדם עם פחות נפח, אז עדיף.

אני יכול באותה מידה להגיד שכל העניין של הרטיו זה לאנשים שרוצים להיות גם חזקים וגם אתלטים וגם חטובים. וכל העניין של להיות שמן ולהרים הרבה זה לעצלנים שלא יודעים ולא יכולים להרים משקלים כבדים על א.ש נמוך.

אחוזים זה מפגר .. מדברים במספרים
נניח הוא שוקל 60 והסקואט שלו 120 אז הוא מתאים לסמולוב?

קרא מה כתבתי בהמשך השרשור - ראטיו לא רלוונטי כ"כ במשקלים כאלה.
צודק , לא קראתי תהמשך

ודרך אגב גם אם מישהו עושה 200 סקואט על 100 משקל גוף זה לא מתאים עדיין תוכניות מהסוג הזה אמורות ליהיות אופציה אחרונה כשכבר ניסית הכול

אני יכול באותה מידה להגיד שכל העניין של הרטיו זה לאנשים שרוצים להיות גם חזקים וגם אתלטים וגם חטובים. וכל העניין של להיות שמן ולהרים הרבה זה לעצלנים שלא יודעים ולא יכולים להרים משקלים כבדים על א.ש נמוך.
1++

די עם כל העניין של הרטיו, רטיו זה לכוסיות ושחיפים, נקודה.
יום יבוא ואתה תתבגר (אני משער שאין לך 18 עדיין - לא מתכוון בקטע מעליב, פשוט זה תשובה שנשמעת כאילו עדיין אין לך). אתה תבין כבר לבד שכתבת שטויות.

אולי, אבל שים לב לקונטקסט, מדובר בילדים בני 15-17 שכל שני וחמישי מדברים על הRATIO שלהם כשהRM1 שלהם בסקוואט 130 ביום טוב, לא על קרוספיטר תחרותי במשקל 80 קילו עם RM1 דדליפט של 240...

בסדר רק אמרתי "באותה מידה" למה שסייקו אמר. אני מסכים שילדים בני 15-17 שמתאמנים לכוח או קרוספיט או וואטאבר לא צריכים לחשוב בכיוון הזה עדיין, פשוט להתאמן ולהתחזק ואם הם רוצים להשאר על משקל גוף נמוך שיקחו בחשבון שייקח להם יותר זמן, מי שמתאמן ברצינות יגיע למטרות שלו ומי שלא לא זה הכל.

2+
חוץ מהקטע שזה "עצלנים" זה פשוט אנשים שמקרבים יותר בספורט הזה בדרך כלל
לדגומה המטרה שלי או יותר נכון למה שאני רוצה להגיע(אחרי הצבא) זה להיות חטוב על 10 12 אחוז שומן ולהתמודד אם 180 190 קילו סקוואט לחזרות שמקל גוף בערך יהיה 78 -85

נערך לאחרונה:
2+
חוץ מהקטע שזה "עצלנים" זה פשוט אנשים שמקרבים יותר בספורט הזה בדרך כלל
לדגומה המטרה שלי או יותר נכון למה שאני רוצה להגיע(אחרי הצבא) זה להיות חטוב על 10 12 אחוז שומן ולהתמודד אם 180 190 קילו סקוואט לחזרות שמקל גוף בערך יהיה 78 -85

השאלה היא אם תתנגד לעוד שני קילו של שריר בשביל לשמור על הראטיו, או אפילו תעדיף לאבד שריר בשביל ראטיו טוב יותר.
לא אומר שצריך להיות שמן, אבל באמת שאני לא מבין מה האובססיה בלהיות כל החיים 75 ק"ג.
אני מעדיף להיות גדול, אפילו שזו בכלל לא המטרה שלי (וגדול זה לא אותו דבר כמו שמן).

השאלה היא אם תתנגד לעוד שני קילו של שריר בשביל לשמור על הראטיו, או אפילו תעדיף לאבד שריר בשביל ראטיו טוב יותר.
לא אומר שצריך להיות שמן, אבל באמת שאני לא מבין מה האובססיה בלהיות כל החיים 75 ק"ג.
אני מעדיף להיות גדול, אפילו שזו בכלל לא המטרה שלי (וגדול זה לא אותו דבר כמו שמן).
למה שמשהו יוותר על השריר שלו בשביל רתיו אלה אם אתה stan efferding ...בתור חובבנים לא חסר שומן להסיר בגופנו כדי שיהיה ראטיו עצבני או לפחות נורמלי
בו נגיד שהייתי מת להיות חצי מהכוח והגוף שיש ל Pete Rubish בצורה הטבעית כלל שאפשרית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית