ניסיון אישי.אתה מדבר מניסון אישי או ממה שאתה חושב או נראה לך ?
לי אישית ממש קל לרדת במשקל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניסיון אישי.אתה מדבר מניסון אישי או ממה שאתה חושב או נראה לך ?
אתה מוכן לפרט את החומרים למען השם שאני אדע אם אתה צודק?חומרים לשריפת שומן , אין מצב חצי שנה אתה מוריד 30 קילו + שומר על משקלים + ארובי בקושי עשית רק לקראת הסוף וגם בקטנה.
אתה מוכן לפרט את החומרים למען השם שאני אדע אם אתה צודק?
היה יומהבין וקלן
אליהם התכוונת?
מה אתה בעצם מנסה לומר פה, שאם זה "כןחומריםעחי" אז התוצאה לא נחשבת?סבבה רשמת רשמת , אלו גם חומרים לא?
תוצאה לא נחשבת הוא צודקמה אתה בעצם מנסה לומר פה, שאם זה "כןחומריםעחי" אז התוצאה לא נחשבת?
עכשיו בטח תגיד שלא.
אז אם לא, מה פשר החפירה הזאת?
מה פשוט ככה?תוצאה לא נחשבת הוא צודק
במיוחד הקלן שאתה פשוט לוקח אותו והוא כמו גלולת קסם
אני מניח שבמאסה הקרובה כבר אזריק אם זו השאלה..
בעיקרון אתה צובר יותר שריר אבל בשלב מסוים שיש לך כ"כ הרבה שומן בגוף אני רואה בדיעבד שהתחזקתי לאט יותר מאשר שהייתי על אש גבוה
שאלו אם אתה צובר יותר שריר ברגע שאתה עושה מאסות כאלולא הצלחתי להבין את המשפט השני
שאלו אם אתה צובר יותר שריר ברגע שאתה עושה מאסות כאלו
ואני אמרתי שבעיקרון אתה כן צובר יותר שריר, אבל בשלב מסוים יש לך א"ש כ"כ גבוה והיחס כוח-שומן שהתחיל להיאגר היה גדול מאוד יחסית לכוח שקיבלתי לעומת א"ש נמוכים.
מבין בערך?
לא אומר את זה בכלליכן, זה כנראה לא נכון אגב, @Beast and cheat יחלוק עליך אני מאמין.
להבהרה, אתה אומר שבאחוזי שומן גבוהים צוברים פחות כוח מאשר באחוזי שומן נמוכים, כן?
עשית פעם ss?לא אומר את זה בכללי
ככה ראיתי על עצמי פשוט
מאז שהתחלתי להתאמן ברצינות עשיתי ABCDEעשית פעם ss?
ואיזה תוכנית אתה עובד עכשיו?
לא ממש תוכנית אבל נגיד AB ABC וכו
מאז שהתחלתי להתאמן ברצינות עשיתי ABCDE
היו תוצאות מעולות אבל שמתי לב שתמיד רציתי להיות נורא חזק
בעקבות משקלים יחסית גבוהים לSS התחלתי ישר בליניארית והתוצאות לא איחרו לבוא..
נכון לעכשיו כי אנ מתמקד בבנצ' תמצא אותי בסייקלים של סמולוב ג'ר לבנצ' או בכל מיני תכניות של WESTSIDE BARBEL
מאז שהתחלתי להתאמן ברצינות עשיתי ABCDE
היו תוצאות מעולות אבל שמתי לב שתמיד רציתי להיות נורא חזק
בעקבות משקלים יחסית גבוהים לSS התחלתי ישר בליניארית והתוצאות לא איחרו לבוא..
נכון לעכשיו כי אנ מתמקד בבנצ' תמצא אותי בסייקלים של סמולוב ג'ר לבנצ' או בכל מיני תכניות של WESTSIDE BARBEL
בחיטוב הקודם ואם תקרא טובאתה צוחק נכון? כתבת באחת ההודעות כאן או בחיטוב קודם שהכל מאימוני כוח.
בחיטוב הקודם ואם תקרא טוב
רשום שם
שהתחלתי מאסה באימוני כוח,ואלחר מכן עשיתי חיטוב..סיימתי 6 קילו יותר על א.ש יותר נמוך.
מה שהראה כמה דברים:
1. אםשר לעלות יותר מ5 קילו שריר בשנה בהתחלה
2. אפשר לגדול מאימוני כוח
נשאלתי איזה תכנית עשיתי והשבתיאז למה כתבת שעבדת abcde?
נשאלתי איזה תכנית עשיתי והשבתי
שהתחלתי להתאמן ברצינות עשיתי ABCDE.. אמנם שנה אבל עדיין עשיתי