הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד שתי שאלות ברשותכם

• פותח/ת השרשור metzger
  • פורסם בתאריך

metzger

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אהלן אהלן,
1. האם יש זמן מסויים שבו רצוי להיות עם חגורה? או שאין שום בעיה להיות עם אחת אימון שלם (סביבות שעה)?
2. האם יש איזה הבדל בין אחיזה רגילה לבין אחיזה הפוכה (מקווה שככה זה נקרא, הכוונה שפנים כף יד אחת לכיוונך ושהשנייה לכיוון החוץ)

תודה לעונים!

1. החגורה אמורה ללחוץ כמה שיותר והיא אמורה לשמש אותך בתרגיל עצמו ברגע שאתה מסיים תוריד אותה
2. באיזה תרגיל?

1. אתה שם את החגורה בתחילת הסט ומוריד בסוף הסט. כנראה שאם אתה שואל את השאלה הזאת אתה מתחיל (כמה אתה מרים בדדליפט וסקוואט?), אם כן אתה בכלל לא צריך חגורה והיא רק תפגע בהתחזקות של שרירי הבטן והגב התחתון
2. אחיזה משולבת(יד אחת פנימה ויד אחת החוצה) משפרת את הכוח של האחיזה אבל למתחיל עדיף להשתמש באחיזה רגילה או באחיזת הוק(אחיזה רגילה ששמים את האצבעות על האגודל ולוחצים עליו ככה שהמשקל לא יכול ליפול בין האצבעות לאגודל)

למעשה אחיזה רגילה מחזקת את האחיזה יותר מאשר אחיזה משולבת, אבל במשקלים כבדים לעיתים קרובות זו החוליה החלשה ביותר ולכן מחליפים לאחיזה משולבת או להוק גריפ.
בכל מקרה, עדיף להיות בדר"כ עם אחיזה רגילה ולהחליף למשולבת רק כשאתה צריך, אין טעם לעבור למשולבת כשזה משקל שאין לך בעיה להחזיק בידיים.
יש אנשים שמעדיפים לעשות את כל הסטים עם אחיזה משולבת כשבין כל סט מחליפים בין היד בסופינציה, אני אישית לא עושה את זה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לעונים, לגביי, אני התאמנתי שנה וקצת ab ולפני חודשיים בערך התחלתי SS משקלים כרגע:
סקוואט-65 ק"ג
דד-70

אגב עוד שאלה על הדרך-המוט שאני מתאמן איתו אולימפי (לפי מה שהמאמן אומר אני לא חושב שיש לו סיבה לחרטט) מישהו יכול לסגור לי כמה המשקל שלו? הוא מרגיש לי סביבות ה-20

משקל גוף:78
גובה:
1.79

מוט אולימפי אמור לשקול 20 קילו , יש כאלו השוקלים 18.5 שנחשבים בפי המאמנים כ"מוט אולימפי"
אבל אתה לא כל כך במצב שאתה צריך להתעסק בזה, תתאמן תאכל תתקדם במשקלים כל אימון אתה תתחזק, שתגיע למשקלים רציניים תתעסק בכמה שוקל המוט.

קודם כל תודה לעונים, לגביי, אני התאמנתי שנה וקצת ab ולפני חודשיים בערך התחלתי SS משקלים כרגע:
סקוואט-65 ק"ג
דד-70

אגב עוד שאלה על הדרך-המוט שאני מתאמן איתו אולימפי (לפי מה שהמאמן אומר אני לא חושב שיש לו סיבה לחרטט) מישהו יכול לסגור לי כמה המשקל שלו? הוא מרגיש לי סביבות ה-20

משקל גוף:78
גובה:
1.79

מוט אולימפי שוקל 20 קילו.
במשקלים שלך אין לך סיבה להשתמש בחגורה וגם לא באחיזה משולבת
אוקיי מצויין, תגיד כשאנשים רושמים משקלים הם מדברים על פלטות נטו? ללא משקל מוט?
כולל מוט. לדוגמא אם מישהו שם פלטה של 20 בכל צד רושמים את זה 60 קילו - 2 פלטות של 20 + מוט של 20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית