הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גמישות מפשעה

12345123

משתמש מתחיל
4
2
נק' מוניטין:
2
4
2
אני כבר חודש וחצי~ עושה FBW במטרה לחזק שרירי ליבה כדי להתחיל סוף סוך את הSS המיוחל, הכל הולך לי מעולה אני מתקדם במשקלים טוב מאוד בכל תרגיל וגם ביחס למשקל שלי אני סבבה.
בנץ'-52 קילו 5X3
פרס-35 קילו 5X3
לאנצ'ים(זמני ביותר)- דאמבלים של 16 קילו בכל צד 12 חזרות (6 כל צד)
בטן-פלאנק דקה עם 32.5 קילו על הגב
מתח-מסיים 9-11 של 50PULLUPS בהצלחה רבה (1-2 מעל המינימום בסט 5)

הבעיה היא שאני בכלל לא גמיש במשפעה, בכלל לא, זה הדבר היחיד שמעקב אותי מלהתחיל SS... אני אסביר את הבעיה שלי:
כשהתחלתי להתאמן ניסיתי לעשות סקוואט עם חברים שלי שהם גם פה בפורום, הם המליצו לי לעשות את הFB שאני עושה כרגע כי הגב והחזה שלי היו מתרסקים כשהייתי מגיע למקביל, אחרי זה צצה בעיה נוספת-גמישות, אני לא מרגיש עומס בקטע של משקל כשאני עושה סקוואט(מוט ריק בינתיים) אני מרגיש עומס על הגידים במפשעה. עשיתי תרגילים סטטים כמו לרדת כמה שאפשר באמצע סט ולהישאר כמה שיותר נמוך כמה זמן שאפשר כל עוד הגב והחזה זקופים ומורמים, או לרדת בלי מוט ולעשות את הדבר הזה עם המרפקים לדחוף את הברכיים החוצה.

אני עושה את הדברים האלה ואני מרגיש יותר טוב כל אימון אבל אני עדיין די רחוק מחזרה נקייה, השאלה שלי היא האם למישהו הייתה בעיה דומה? ואיך הוא טיפל בה? ואם יש לכם המלצות לתרגילי גמישות שיעזרו לי לתקתק את העניין הזה.

תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית