הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פרסום| התוסף DS Craze ירד מהמכירות

ליפני כשעה בדיוק רציתי להזמין את התוסף מהאתרפתאום אני לא מוצא אותו.
חשבתי תקלה וניסיתי במחשב אחר,אבל לא ראיתי.

תודה על ההודעה :D

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בכייף אחינו
מה שהפתיע אותי זה שהיוצא אשכרה נשפט וישב בכלא על המצאת תוספים לא חוקים

גם באתר של הוא ירד לפני איזה חודש וחצי ככה עדיין יש לי יותר מחצי בבית מי שרוצה לא משתמש יותר בחרא הזה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
התוסף DS Craze ירד מהמכירות באתר
לאלה שיש להם מהמוצר הזה, ולאלה שחושבים להשיג אותו ממלאי נידח באיזו חנות, אולי לא מיותר לצטטט כאן :
"Tests by the U.S. Anti-Doping Agency, a government-affiliated forensic lab in Sweden, as well as by a lab hired by an industry competitor have detected amphetamine-like compounds in samples of Craze." (הדגשה שלי)

לאלה שיש להם מהמוצר הזה, ולאלה שחושבים להשיג אותו ממלאי נידח באיזו חנות, אולי לא מיותר לצטטט כאן :
"Tests by the U.S. Anti-Doping Agency, a government-affiliated forensic lab in Sweden, as well as by a lab hired by an industry competitor have detected amphetamine-like compounds in samples of Craze." (הדגשה שלי)
מבדר
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

אז לזרוק את הקופסא החדשה שיש לי? :shifty:
תחליט בעצמך. שים לב שאחד המבדקים נעשה ע"י יצרן מתחרה כך שאפשר להטיל בו ספק, הגופים הרשמיים בטח יזכו כאן לקלחת של גידופים (אם לשפוט לפי מה שעושים ל- FDA), ובכל מקרה חומר דמוי-אמפטמין לא בהכרח מזיק. למרות כל אלה, אם לי היתה קופסה של החומר הזה הייתי זורק אותה לפח - אני לא מתלהב מניסויים בבני אדם, ובעיקר לא מניסויים בעצמי.
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.
אולי מישהו יסביר לי פעם מה העניין עם המוניטין הזה?

תחליט בעצמך. שים לב שאחד המבדקים נעשה ע"י יצרן מתחרה כך שאפשר להטיל בו ספק, הגופים הרשמיים בטח יזכו כאן לקלחת של גידופים (אם לשפוט לפי מה שעושים ל- FDA), ובכל מקרה חומר דמוי-אמפטמין לא בהכרח מזיק. למרות כל אלה, אם לי היתה קופסה של החומר הזה הייתי זורק אותה לפח - אני לא מתלהב מניסויים בבני אדם, ובעיקר לא מניסויים בעצמי. אולי מישהו יסביר לי פעם מה העניין עם המוניטין הזה?
שיוכלו לראות שאתה חלק בלתי נפרד מהפורום יהושע60..לאחרונה חילקתי לך יותר מידי מוניטין אז מונעים ממני (גם כן מנהל)

גם DMAA מכיל את האמפטמין?
אני צורך DMAA כבר שנים.

לחשוב שילדים בני 15 יכולים להשיג סמים ממריצים כאלה בהישג יד. בנס לא שמענו עד עכשיו על מקרה שמישהו "מת" מהקרייז הזה.
צריך להכניס את המשווקים לכלא.

גם DMAA מכיל את האמפטמין?
אני צורך DMAA כבר שנים.

לחשוב שילדים בני 15 יכולים להשיג סמים ממריצים כאלה בהישג יד. בנס לא שמענו עד עכשיו על מקרה שמישהו "מת" מהקרייז הזה.
צריך להכניס את המשווקים לכלא.

ילדים בני 15 יכולים להשיג גם סטרואידים והרואין. והסוחרים חיים טוב

שיוכלו לראות שאתה חלק בלתי נפרד מהפורום יהושע60..לאחרונה חילקתי לך יותר מידי מוניטין אז מונעים ממני (גם כן מנהל)

יאללה, נתתי במקומך, הוא הרוויח את זה.
אני שמח שיש פה מישהו שמבוגר ממני ב-30 שנה.

גם באתר של הוא ירד לפני איזה חודש וחצי ככה עדיין יש לי יותר מחצי בבית מי שרוצה לא משתמש יותר בחרא הזה
מאיזה איזור אתה?
מאיזה איזור אתה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית