עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכל'ס, מעניין כמה הוא שוקל שהוא חושב שהדדליפט שלו + משקל גוף > דדליפט של כנראה 150-200 על 110 משקל גוף (ואני בטוח שרואים על INCIN שריר + הוא 196 ס"מ).
לא מאמין שאתה יכול לעשות את זה
אני כבר שוקל 104 (קצת יורד במשקל, בכוונה), ואלו לא משקלי העבודה שלי 😃 (בשביל שלא יהיה חוב לראק - אני מרים דאמבלים ורודים לכשל).
אתה תבוא לתחרות בדימונה?
אני כבר שוקל 104 (קצת יורד במשקל, בכוונה), ואלו לא משקלי העבודה שלי 😃 (בשביל שלא יהיה חוב לראק - אני מרים דאמבלים ורודים לכשל).
אתה תבוא לתחרות בדימונה?
נראה לי שכל הפורום מת לראות אותך עם כל המיסתורין סביב המשקלים שלך 😵
משווה ריבועים עם דניק המלך"דדליפט זה תרגיל שעשו פעם, כשהיה חדרי כושר קטנים ולא היה מקום למכונות, היום יש כסא רומי אז לא צריך להתעסק בשטויות האלו"
"אחי, הוא יכול להתקדם ממש מהר, הוא יהפוך את כל השומן לשריר"
"גיינר זה לא במקום ארוחה, זה בנוסף, הרי קוראים לו תוסף"
"בוא לשירותים להשוות ריבועים"
משווה ריבועים עם דניק המלך
אמרת בו לשירותים להשוות ריבועים אז אמרתי משווה ריבועים עם דניק המלך (כמו ביניר האח"מש מודד פינים עם יואב דונט)לא הבנתי מה אתה רוצה?
-לא אתה לא יכול להכנס בין הסטים.
-הייתי מסביר לך מה לא נכון,אבל שנינו יודעים שעד סוף הקיץ אתה לא תיהיה פה וזה בזבוז זמן.
-כן שכרתי את הלוקר,אבל לך לא כדאי אתה פשוט לא צריך.
:character20:
במכון הקודם משהו כמו 5 אנשים נכנסו בין הסטים שלי ושל חבר שלי (כל פעם מישהו מהם התחלף. כל פעם 2 איתנו), אבל כשאנחנו ביקשנו?אלה שלא נותנים להיכנס בין הסטים הם הכי גרועים