הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנים עילאיים ומתנשאים

-לא אתה לא יכול להכנס בין הסטים.

-הייתי מסביר לך מה לא נכון,אבל שנינו יודעים שעד סוף הקיץ אתה לא תיהיה פה וזה בזבוז זמן.

-כן שכרתי את הלוקר,אבל לך לא כדאי אתה פשוט לא צריך.
:character20:

תכל'ס, מעניין כמה הוא שוקל שהוא חושב שהדדליפט שלו + משקל גוף > דדליפט של כנראה 150-200 על 110 משקל גוף (ואני בטוח שרואים על INCIN שריר + הוא 196 ס"מ).

אני כבר שוקל 104 (קצת יורד במשקל, בכוונה), ואלו לא משקלי העבודה שלי 😃 (בשביל שלא יהיה חוב לראק - אני מרים דאמבלים ורודים לכשל).

אני כבר שוקל 104 (קצת יורד במשקל, בכוונה), ואלו לא משקלי העבודה שלי 😃 (בשביל שלא יהיה חוב לראק - אני מרים דאמבלים ורודים לכשל).
לא מאמין שאתה יכול לעשות את זה
חוב לראק

אתה תבוא לתחרות בדימונה?
נראה לי שכל הפורום מת לראות אותך עם כל המיסתורין סביב המשקלים שלך 😵

"אתה יכול לשמור עליי?"

"כן, כמה חזרות אתה מתכנן?"

"20...אני עובד חיטוב"

מחזרה 6 הספוטר עובד פייספס קרל...

"דדליפט זה תרגיל שעשו פעם, כשהיה חדרי כושר קטנים ולא היה מקום למכונות, היום יש כסא רומי, לא צריך להתעסק בשטויות האלו"

"אחי, הוא יכול להתקדם ממש מהר, הוא יהפוך את כל השומן לשריר"

"גיינר זה לא במקום ארוחה, זה בנוסף, הרי קוראים לו תוסף"

"בוא לשירותים להשוות ריבועים"

נערך לאחרונה:
"דדליפט זה תרגיל שעשו פעם, כשהיה חדרי כושר קטנים ולא היה מקום למכונות, היום יש כסא רומי אז לא צריך להתעסק בשטויות האלו"

"אחי, הוא יכול להתקדם ממש מהר, הוא יהפוך את כל השומן לשריר"

"גיינר זה לא במקום ארוחה, זה בנוסף, הרי קוראים לו תוסף"

"בוא לשירותים להשוות ריבועים"
משווה ריבועים עם דניק המלך

-לא אתה לא יכול להכנס בין הסטים.

-הייתי מסביר לך מה לא נכון,אבל שנינו יודעים שעד סוף הקיץ אתה לא תיהיה פה וזה בזבוז זמן.

-כן שכרתי את הלוקר,אבל לך לא כדאי אתה פשוט לא צריך.
:character20:

אלה שלא נותנים להיכנס בין הסטים הם הכי גרועים

אלה שלא נותנים להיכנס בין הסטים הם הכי גרועים
במכון הקודם משהו כמו 5 אנשים נכנסו בין הסטים שלי ושל חבר שלי (כל פעם מישהו מהם התחלף. כל פעם 2 איתנו), אבל כשאנחנו ביקשנו?
לא.

יש לך גובה יפה לא חבל להרוס את הגב שלך? (אחרי סט סקוואט)

הרגע הזה שאח יקר עושה חצאים בבנץ עם גינס ותחת שעוד רגע מגיע לתקרה *facepalm*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית