מתאמנים עילאיים ומתנשאים

"לא יודע מה יהרוג אותך קודם,הסקוואט שלך או זה שאתה אוכל בשר.."
שהוא גילה שאני עושה סקוואט ואוכל בשר

מה זה משנה כמה אתה מרים עכשיו מה שבאמת מעניין זה שבעוד 20 שנה אתה לא תוכל ללכת

"מה החוכמה בגשר הזה, ככה אני יכול ללחוץ גם 200!"
ואיך, איך אפשר לשכוח את עשרות הפעמים של "כשהייתי צעיר הייתי מרים סקוואט 300 ו-250 לחזה" שכל זקן שני מסביב זורק לאוויר.

אתה מודע לזה שבתנועה אתה לא יכול לבודד שריר? גם בשמינית תנועה אותם שרירים יעבדו?
לא התכוונתי שנגיד בשמינית תנועה רק ההאמס יעבדו (סתם זרקתי שריר), התכוונתי שלא כל השרירים מגיעים לכיווץ מקסימלי בתחתית, חלקם מגיעים בחצי תנועה וחלקם אולי לפני, והמטרה בתנועה חלקית היא לא לבודד אותם ב-100%, בשביל זה יש מכונות, המטרה היא לתת להם דגש ולעבוד עד כיווץ מקסימלי שלהם.
יותר ברור?

"מה החוכמה בגשר הזה, ככה אני יכול ללחוץ גם 200!"
ואיך, איך אפשר לשכוח את עשרות הפעמים של "כשהייתי צעיר הייתי מרים סקוואט 300 ו-250 לחזה" שכל זקן שני מסביב זורק לאוויר.
זה מזכיר לי את כל הפעמים שעשיתי בנץ' עם קשת (ולא גדולה מדי) ואנשים אומרים לי באמצע הסט כשאני כולי מרוכז ומכווץ "וואו וואו ילד! זה ישבור לך את הגב!!" דופקים בשנייה את הסט עם הקפיצה הזאת, אפשר לחשוב שנופל עליי אסטרואיד

"
חחחחחחחחחחחחחחח כל כך נכון !! רק חבל שאפילו בני 30 אומרים את זה "כשהייתי בן 16"

חחחחחחחחחחחחחחח כל כך נכון !! רק חבל שאפילו בני 30 אומרים את זה "כשהייתי בן 16"

כן, גם אני שומע את זה הרבה, על זה אני עונה: "נו, ומה קרה?"
אני אוטוטו בן 32, לא רואה שום סיבה שאני לא אהיה חזק יותר בגיל 40.

אני חושב שאחרי זה יהיה אפשר לפרוש בשיא
"אני מכיר איש אחד בגיל 16 הוא היה מתאמן היה עושה סקוואטים דדליפטים היה חזק סוס ענק אז הוא שבר את הגב אחרי 15 שנה הוא חזר להתאמן עשה 400 קילו סקוואט ושבר שיא עולם"

עוד משפטים כגון:
"למה אתה מתאמץ ? תעשה אימון קל בגיל שלך יש לך עוד לאן לגדול אל תמהר אתה יכול לעשות מתח,מקבילים אתה לא צריך יותר מזה..."
"בגיל שלך זה לא בריא לעצמות אתה עוד לא בנוי בשביל להרים משקל כזה"-סט חימום בסקוואט עם 60 קילו...

אחרי סט מתח 35*5 מישהו בא אלי: "תשמור על הגב שלך חבל שתהרוס אותו..."

"מה זה שווה מכון כושר אם אתה לא יכול לעשות יותר מ-10 מתח" בתגובה ל-5 מתח שעשיתי בשיעור ספורט שבאים מילד במשקל 50 קילו (אבל גם נמוך) שעשה מספר דומה (6-7 לא זוכר לא מעניין).

חחחחחחחח פקלים זה יותר טוב מחדר כושר: אמר הצפלון
אני ואתה לא עובדים אותו דבר אני עובד על עיצוב קצת משקל המון חזרות . אתה עובד על כוח בחיים לא תהיה מעוצב

איך תגדל אם אתה נח יותר מ-30 שניות ועושה פחות מ-8 חזרות?

אתה גדול אבל גם שמן כזה הכל בגלל שאתה משתמש באפקות (נמצא רוב הזמן על 18% שומן ומעלה אבל הולך לשנות את זה 😃 )

תגיד אחי מה אכלתה לפני האימון לדוגמא? חביתה מ-6 ביצים אבל הוצאת את הצהוב אחי נכון? לא... סבבה כשתגדל תצטער על זה אסור יותר מצהוב אחד ביום אחי סמוך עליי.

אחרי שיחה עם המשפחה ושסיפרתי על המשקלים שלי ומישהו החמיא לי פתאום מישהו בן 30-40 שדרך פעם בחד"כ בא אליי ביציאה : "מה אתם מתלהבים התרגילים של היום זה לא כמו של פעם , פעם הלחיצות חזה היו הרבה יותר קשות..." :dead:

שמע לי בחור צעיר... יש לי ניסיון של 20 שנה בחדר כושר ( לוחץ 70 קילו לחצאים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית