עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא התכוונתי שנגיד בשמינית תנועה רק ההאמס יעבדו (סתם זרקתי שריר), התכוונתי שלא כל השרירים מגיעים לכיווץ מקסימלי בתחתית, חלקם מגיעים בחצי תנועה וחלקם אולי לפני, והמטרה בתנועה חלקית היא לא לבודד אותם ב-100%, בשביל זה יש מכונות, המטרה היא לתת להם דגש ולעבוד עד כיווץ מקסימלי שלהם.אתה מודע לזה שבתנועה אתה לא יכול לבודד שריר? גם בשמינית תנועה אותם שרירים יעבדו?
זה מזכיר לי את כל הפעמים שעשיתי בנץ' עם קשת (ולא גדולה מדי) ואנשים אומרים לי באמצע הסט כשאני כולי מרוכז ומכווץ "וואו וואו ילד! זה ישבור לך את הגב!!" דופקים בשנייה את הסט עם הקפיצה הזאת, אפשר לחשוב שנופל עליי אסטרואיד"מה החוכמה בגשר הזה, ככה אני יכול ללחוץ גם 200!"
ואיך, איך אפשר לשכוח את עשרות הפעמים של "כשהייתי צעיר הייתי מרים סקוואט 300 ו-250 לחזה" שכל זקן שני מסביב זורק לאוויר.
חחחחחחחחחחחחחחח כל כך נכון !! רק חבל שאפילו בני 30 אומרים את זה "כשהייתי בן 16""
ואיך, איך אפשר לשכוח את עשרות הפעמים של "כשהייתי צעיר הייתי מרים סקוואט 300 ו-250 לחזה" שכל זקן שני מסביב זורק לאוויר.
חחחחחחחחחחחחחחח כל כך נכון !! רק חבל שאפילו בני 30 אומרים את זה "כשהייתי בן 16"