עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, בSS אתה באמת תעלה במסת שריר. באופן משמעותי.השאלה היא אם יש הבדל בין עלייה שאני אעשה עם תכנית SS לבין עלייה עם תכנית AB או שאר התכניות..
מה ייתן לך יותר היפרטרופיה, סקוואט לשמינייה עם 60 קילו או עם 110 קילו?יכול להיות שלא קראתי טוב, אתה רוצה לעלות במסת שריר = אתה רוצה לפתח גוף, אני צודק?
אם כן, מדוע לעשות SS? שהרי SS היא תכנית כוח והמטרה שלה היא לצבור כוח, לא מסת שריר...
שכחת שעלייה במסת השריר היא תופעת לוואי של עלייה בכוח.יכול להיות שלא קראתי טוב, אתה רוצה לעלות במסת שריר = אתה רוצה לפתח גוף, אני צודק?
אם כן, מדוע לעשות SS? שהרי SS היא תכנית כוח והמטרה שלה היא לצבור כוח, לא מסת שריר...
מה ייתן לך יותר היפרטרופיה, סקוואט לשמינייה עם 60 קילו או עם 110 קילו?
ייקח לך פי כמה וכמה זמן להגיע למשקל הזה עם פיצולים, אם בכלל.
שכחת שאתה טועה.שכחת שעלייה במסת השריר היא תופעת לוואי של עלייה בכוח.
הוא הוסיף לעצמו 30 קילו ב5 חודשים? מה הביג דיל פה?סקוואט לשמיניה עם 110 קילו. וחבר טוב שלי עושה "פיצולים" (הוא גם המאמן שלי) (התחרה בפיתוח גוף) והוא אחרי 5 חודשים של מאסה "פיצולים" עושה סקוואט 140 לשישיה עם 45 שניות מנוחה בין הסטים. אז בוא לא נז**ן שכל.
שכחת שאתה טועה.
הוא גם זיין וגם תותח?סקוואט לשמיניה עם 110 קילו. וחבר טוב שלי עושה "פיצולים" (הוא גם המאמן שלי) (התחרה בפיתוח גוף) והוא אחרי 5 חודשים של מאסה "פיצולים" עושה סקוואט 140 לשישיה עם 45 שניות מנוחה בין הסטים. אז בוא לא נז**ן שכל.
לא....שכחת שאתה טועה.
תן לי לנחש.... אתה עוד בן אדם שנכשל בתוכנית.ראינו כבר ב SS מה הולך..רגליים שריריות ושומן בכל הפלג גוף עליון.
ואל תתנו פה מקרה אחד ל100 שכן גדל יפה ממנה.
אפשר להיות בילדר עם גוף של בילדר ולא חובה לעבוד כוח.לעשות פיצולים עם טווח חזרןת הגיוני ככה גם תתחזק וגם תגדל.
הוא הוסיף לעצמו 30 קילו ב5 חודשים? מה הביג דיל פה?
מה זה הזיוני שכל האלה בינוני לא בינוני? משקלי עבודה זה לא פרמטרים. תבינו - אתה יכול לסקבט 200 קילו ל3 ולהראות חרא ולסקבט 100 קילו ל10 ותראה פצצה. לעבוד במתכונת כוח לא מכוון להיפטרטרופיה. לכן זה נקרא תכנית כוח. סתם לסיים שמן מגעיל ואז לעשות חיטוב ארוך ומייגע ולגלות שאתה שחיף. ממש יפה.הוא גם זיין וגם תותח?
לא....
בתור מתאמן מתחיל SS ממצאת את יכולת ההתקדמות שלך, זאת המטרה שלה לקחת מתאמן מתחיל להביא אותו למצב של מתאמן בינוני
לעלות נקי?... ברמת העיקרון אתה תוכל למשוך אותה זמן מסויים שיתר קלורי קטן יחסית יספיק כדי להתאושש ולהתקדם..
מעבר לזה כבר לא
ככה שתיהיה תועלת בלעשות SS ופשוט לראות מתי אתה נתקע עם היתר שתציב לך בהתחלה כ"נקי"
משם תמשיך לתוכניות עם התקדמות שבועית [למרות שתוכל עדיין להתקדם מאימון לאימון.. אבל לא עם היתר הקלורי שאתה רוצה להציב]
יפה אמרת.ראינו כבר ב SS מה הולך..רגליים שריריות ושומן בכל הפלג גוף עליון.
ואל תתנו פה מקרה אחד ל100 שכן גדל יפה ממנה.
אפשר להיות בילדר עם גוף של בילדר ולא חובה לעבוד כוח.לעשות פיצולים עם טווח חזרןת הגיוני ככה גם תתחזק וגם תגדל.
תאמת אפילו לא ניסיתי אותה.תן לי לנחש.... אתה עוד בן אדם שנכשל בתוכנית.
dont care about your powwa 😃Fat, But Much Stronger Than YOU.
לחטב זה קל ופשוט, לצבור כוח ומאסת שריר זה הרבה יותר קשה ולוקח הרבה הרבה יותר זמן.
כן הם תמיד שחיפים הסקוואטרים של ה5 פלטות האלה... חבל שהם לא עובדים עם 110 קילו במקום ה220. פראיירים.לסיים שמן מגעיל ואז לעשות חיטוב ארוך ומייגע ולגלות שאתה שחיף. ממש יפה