הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם תכנית SS בשילוב תזונה נכונה ונקיה יכולה להביא אותי לעלייה נקייה?

• פותח/ת השרשור riay81
  • פורסם בתאריך
במציאות האמיתית, זו שבאמת מתקיימת - אין ממש דבר כזה עלייה נקייה - אלא אם מדובר על חצי קילו בעשרים שנה או על סטרואידים. או על יוצאי דופן אחרים.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא אם יש הבדל בין עלייה שאני אעשה עם תכנית SS לבין עלייה עם תכנית AB או שאר התכניות..

אתה כבר לא יכול לעלות נקי בss אחרי חודש+- כי אתה לא תתאושש אבל גם עם ss+חיטוב אתה תעלה במסה יותר מהר מאשר בab או תוכניות בסגנון

יכול להיות שלא קראתי טוב, אתה רוצה לעלות במסת שריר = אתה רוצה לפתח גוף, אני צודק?

אם כן, מדוע לעשות SS? שהרי SS היא תכנית כוח והמטרה שלה היא לצבור כוח, לא מסת שריר...

יכול להיות שלא קראתי טוב, אתה רוצה לעלות במסת שריר = אתה רוצה לפתח גוף, אני צודק?

אם כן, מדוע לעשות SS? שהרי SS היא תכנית כוח והמטרה שלה היא לצבור כוח, לא מסת שריר...
מה ייתן לך יותר היפרטרופיה, סקוואט לשמינייה עם 60 קילו או עם 110 קילו?
ייקח לך פי כמה וכמה זמן להגיע למשקל הזה עם פיצולים, אם בכלל.

שכחת שעלייה במסת השריר היא תופעת לוואי של עלייה בכוח.

מה ייתן לך יותר היפרטרופיה, סקוואט לשמינייה עם 60 קילו או עם 110 קילו?
ייקח לך פי כמה וכמה זמן להגיע למשקל הזה עם פיצולים, אם בכלל.

סקוואט לשמיניה עם 110 קילו. וחבר טוב שלי עושה "פיצולים" (הוא גם המאמן שלי) (התחרה בפיתוח גוף) והוא אחרי 5 חודשים של מאסה "פיצולים" עושה סקוואט 140 לשישיה עם 45 שניות מנוחה בין הסטים. אז בוא לא נז**ן שכל.
שכחת שעלייה במסת השריר היא תופעת לוואי של עלייה בכוח.
שכחת שאתה טועה.

סקוואט לשמיניה עם 110 קילו. וחבר טוב שלי עושה "פיצולים" (הוא גם המאמן שלי) (התחרה בפיתוח גוף) והוא אחרי 5 חודשים של מאסה "פיצולים" עושה סקוואט 140 לשישיה עם 45 שניות מנוחה בין הסטים. אז בוא לא נז**ן שכל.

שכחת שאתה טועה.
הוא הוסיף לעצמו 30 קילו ב5 חודשים? מה הביג דיל פה?

הוא גם זיין וגם תותח?

שכחת שאתה טועה.
לא....

בתור מתאמן מתחיל SS ממצאת את יכולת ההתקדמות שלך, זאת המטרה שלה לקחת מתאמן מתחיל להביא אותו למצב של מתאמן בינוני
לעלות נקי?... ברמת העיקרון אתה תוכל למשוך אותה זמן מסויים שיתר קלורי קטן יחסית יספיק כדי להתאושש ולהתקדם..
מעבר לזה כבר לא
ככה שתיהיה תועלת בלעשות SS ופשוט לראות מתי אתה נתקע עם היתר שתציב לך בהתחלה כ"נקי"
משם תמשיך לתוכניות עם התקדמות שבועית [למרות שתוכל עדיין להתקדם מאימון לאימון.. אבל לא עם היתר הקלורי שאתה רוצה להציב]

ראינו כבר ב SS מה הולך..רגליים שריריות ושומן בכל הפלג גוף עליון.
ואל תתנו פה מקרה אחד ל100 שכן גדל יפה ממנה.

אפשר להיות בילדר עם גוף של בילדר ולא חובה לעבוד כוח.לעשות פיצולים עם טווח חזרןת הגיוני ככה גם תתחזק וגם תגדל.

אפשר להיות בילדר עם גוף של בילדר ולא חובה לעבוד כוח.לעשות פיצולים עם טווח חזרןת הגיוני ככה גם תתחזק וגם תגדל.
תן לי לנחש.... אתה עוד בן אדם שנכשל בתוכנית.

הוא הוסיף לעצמו 30 קילו ב5 חודשים? מה הביג דיל פה?

איפה כתבתי שהוא התחיל עם 110? אני רק אומר שמאז התחרות עברו 5-6 חודשים של מאסה והוא נותן בפיצולים יותר ממה ששמנים נותנים פה ב SS
הוא גם זיין וגם תותח?

לא....

בתור מתאמן מתחיל SS ממצאת את יכולת ההתקדמות שלך, זאת המטרה שלה לקחת מתאמן מתחיל להביא אותו למצב של מתאמן בינוני
לעלות נקי?... ברמת העיקרון אתה תוכל למשוך אותה זמן מסויים שיתר קלורי קטן יחסית יספיק כדי להתאושש ולהתקדם..
מעבר לזה כבר לא
ככה שתיהיה תועלת בלעשות SS ופשוט לראות מתי אתה נתקע עם היתר שתציב לך בהתחלה כ"נקי"
משם תמשיך לתוכניות עם התקדמות שבועית [למרות שתוכל עדיין להתקדם מאימון לאימון.. אבל לא עם היתר הקלורי שאתה רוצה להציב]
מה זה הזיוני שכל האלה בינוני לא בינוני? משקלי עבודה זה לא פרמטרים. תבינו - אתה יכול לסקבט 200 קילו ל3 ולהראות חרא ולסקבט 100 קילו ל10 ותראה פצצה. לעבוד במתכונת כוח לא מכוון להיפטרטרופיה. לכן זה נקרא תכנית כוח. סתם לסיים שמן מגעיל ואז לעשות חיטוב ארוך ומייגע ולגלות שאתה שחיף. ממש יפה.

יפה אמרת.

לסיים שמן מגעיל ואז לעשות חיטוב ארוך ומייגע ולגלות שאתה שחיף. ממש יפה
כן הם תמיד שחיפים הסקוואטרים של ה5 פלטות האלה... חבל שהם לא עובדים עם 110 קילו במקום ה220. פראיירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית