הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני אוהב דמבלים ורודים

בנץ' - 97.5*5,5,4 - קשה. נקווה שה-100 יעלה לסט אחד לפחות
צ'ין אפס - 113*8,8,6 - מנוחות קצרות
סקוואט - 70*8*3

יש ליגת האלופות, לא היה זמן לתרגילי עזר:)

באתי בהרגשה שהולך להיות חרא אימון, בסוף יצא אימון פצצה

דדליפט - 195*5 PR!!!
פרס - 72.5*5 (בטעות), 73.5*5,4 - יש צילום של ה-72.5 ושל ה-73.5

תרגילי עזר:
דאמבלים שיפוע חיובי
בטן רגיל, בטן אלכסונים

72.5*5 - קשה לראות יש שם פלטה+2.5,2.5,1.25

73.5*5 - כמו הקודם רק עם עוד 4 סוגרים שכל אחד 250 גרם

נערך לאחרונה:
חמישייה ל-10ק"ג משקל גוף לפרס יא משוגע,
רושם שאין גישה ליוטיוב, אולי כי זה רק מעלה את הסרטון?

אני שוקל 80 בערך.. אולי טיפה יותר.. זה 7 קילו פחות ממשקל גוף
בטוח שלא רואים?
זה "לא רשום", לא אמורה להיות בעיה

בנץ' - 100*5,4,2 PR! (הסט האחרון היה כשל בטכניקה), נכנסתי לעוד סט אבל אם משקל נמוך כי לא היה ספוטר 90*6
צ'ין אפס - 123 (+42)*6, היה קצת גבולי, אני יעלה סרטון אחר כך, הורדתי משקל 113*8,7
סקוואט - 70*10*3

עזר:
מקבילים 3*12,11,10
הרחקה אופקית 3*10

אימון הבא שיש בנץ' אני עושה בדיקת סינגל... סתם מתחשק לי... אחר כך מתחיל נפח ועצימות בבנץ'...

הסרטון של המתח... 123 קילו (+42)... קצת גבולי.. מודה

טוב אז התחלתי תוכנית קצת שונה, הבסיס שלה הוא הלינארית של ביל סטאר עם כמה שינויים קלים (התוכנית החדשה היא בגלל שהפרס ובנץ' כבר מיצו את עצמם, מתח גם, מרגיש שצריך שינוי... והשינויים בתוכנית עצמה של ביל סטאר בעיקר בגלל הסקוואט)

דדליפט - 198*5 PR! מתקרב למטרה שהצבתי לפני כמה חודשים שהייתה 200 ק"ג לחמישייה. אני מכין סרטון נחמד של כל הדרך (מה-25.7 שהרמתי 135 קילו לחמישייה ועד לאימון שארים 200 .לחמישייה)... משקל גוף עלה בממוצע 2 קילו בחודש בערך מאז (6 קילו עד עכשיו בערך)
בכל מקרה אני אעלה עוד מעט את הסרטון מהיום...

פרס - 40*5, 50*5, 60*5, 67.5*5, 75*4 5F
חבל... לא נורא

עזר:
דאמבלים שיפוע חיובי 3*10
הרחקה אופקית 3*10
בטן 3*15

חזרות 1-2-3 בטכניקה טובה, 4-5 כבר התקלקל...
לפי הסירטון זה נראה שהברך לא נעולה בפרס
תאמת שלא שמתי לב לזה, נראה באמת שיש כפיפה אבל מאוד קטנה. אסתכל בשבוע הבא...

ב3 חודשים העלית את הדדליפט שלך ב70 קילו ?
איך התאמנת ?
לדעתך אם היית עושה סקוואט הוא גם היה עולה ככה או שפחות ?

ב3 חודשים העלית את הדדליפט שלך ב70 קילו ?
איך התאמנת ?
לדעתך אם היית עושה סקוואט הוא גם היה עולה ככה או שפחות ?
בהתחלה כשהסקוואט היה רגיל הייתי עושה אימון דדליפט, אימון סקוואט. ככה שיצא 3 פעמים בשבועיים מכל אחד מהם...
אחרי שהתחילה הפציעה הדדליפט כבר התחיל להיות כבד ועשיתי דדליפט פעם בשבוע ודדליפט רומני גם פעם בשבוע...
יכול להיות שהסקוואט היה מקשה על ההתקדמות בדדליפט... לא יכול לדעת, דבר אחד כן אני יכול לומר:
לדעתי אין מקום לדדליפט כבד ולסקוואט כבד באותו אימון, ובאימון שיש בו דדליפט (שצריך להיות התרגיל הראשון באימון), צריך להיות לכל היותר סקוואט התאוששות ולא סקוואט עצימות או נפח.
דדליפט צריך להיות פעם בשבוע וסקוואט פעמיים בשבוע בימים אחרים. סקוואט התאוששות יכול להיות באימון של הדדליפט... אבל סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע, זאת פשוט טעות (לדעתי).
אחלה דדליפט / תמותמן
תודה

דדליפט לא יכול להיות התרגיל הראשון באימון כי הוא משאיר אותך סמרטוט

אם הקביעות שלך מדברות על מתאמן מתחיל אני לא מסכים
רק בשלב מאוחר בSS צריך להשתמש ביום התאוששות ולחשוב איפה לדחוף את הדדליפט

דדליפט לא יכול להיות התרגיל הראשון באימון כי הוא משאיר אותך סמרטוט

אם הקביעות שלך מדברות על מתאמן מתחיל אני לא מסכים
רק בשלב מאוחר בSS צריך להשתמש ביום התאוששות ולחשוב איפה לדחוף את הדדליפט
לגבי הטענה הראשונה, סקוואט של 3 סטים גומר הרבה יותר מהסט של הדדליפט, ככה לפחות אני הרגשתי. אני מסיים את הדדליפט נח 15-20 דק' וממשיך הלאה (פרס בדרך כלל), ואין לי בעיה עם זה... אימון ביום של דדליפט מסתכם ב-דדליפט,פרס,סקוואט התאוששות, כמה תרגילי עזר וזהו.

לגבי זה שרק בשלב מאוחר ב-ss צריך את היום התאוששות, אני פשוט חושב שההתאוששות הזאת חשובה מאוד להתקדמות בדדליפט, ולא רק לסקוואט, כי מה שאני טוען זה שסקוואט כבד ודדליפט כבד באותו אימון זה פשוט לא עובד. ככה אני הרגשתי, שעשיתי סקוואט כבד אז הדדליפט שלי היה חרא (באותו אימון). ברור שאם הדדליפט עדיין קל מאוד אפשר לעשות סקוואט כבד, הנקודה שלי זה כשהדדליפט מתחיל להיות קשה. בנץ' - 50*5, 60*5, 70*5, 85*5, 100*3, 70*8 - היה קל.
צ'ין אפס - 82*8, 89*8, 94*8, 102*8, 112*8 - הסט האחרון היה קשה, בעיקרון התכנון היה בסוף חמישייה אבל לא יצא בגלל סיבות טכניות במכון
פרונט סקוואט - 70*8*3

עזר:
בטן 3 סטים

בנץ' - 50*5, 60*5, 70*5, 85*5, 100*5 - המדריך האידיוט נגע בכל החזרות עם האצבעות במוט ובוודאות עזר למרות שאמרתי לו לא לגעת... אני די מיואש כבר כי אני לא מעט פעמים מוצא את עצמי בלי ספוטר כי אין אנשים, ואם מדריך אז כשיש מדריכה היא לא מוכנה לעזור ולקחת אחריות, והמדריכים תמיד נוגעים לא משנה כמה אומרים להם... ואני לא יכול להתלונן בגלל סיבות אישיות:(

מתח - 83*8, 88*8, 94*8, 104*8, 115*8 - קשה מאוד

סקוואט - 40*5, 50*5, 60*5, 67.5*5, 75*5

תרגילי עזר:
מקבילים
פרפר קרוס עליון (סתם הוספתי כי אחרי הבנץ' הרגשתי שלא באמת התאמצתי...מדריך מטומטם)
בטן רגיל
בטן אלכסונים

בנץ' - 50*5, 60*5, 70*5, 85*5, 100*5 - המדריך האידיוט נגע בכל החזרות עם האצבעות במוט ובוודאות עזר למרות שאמרתי לו לא לגעת... אני די מיואש כבר כי אני לא מעט פעמים מוצא את עצמי בלי ספוטר כי אין אנשים, ואם מדריך אז כשיש מדריכה היא לא מוכנה לעזור ולקחת אחריות, והמדריכים תמיד נוגעים לא משנה כמה אומרים להם... ואני לא יכול להתלונן בגלל סיבות אישיות:cray:

מה לגבי מתאמנים שהם לא מדריכים? אם אין אף אחד שאני מכיר אני מבקש מסתם מתאמנים אקראיים לבוא להיות מאחורי ולגעת במוט "רק אם אני אומר", הם בדר"כ די ממושמעים.

מה לגבי מתאמנים שהם לא מדריכים? אם אין אף אחד שאני מכיר אני מבקש מסתם מתאמנים אקראיים לבוא להיות מאחורי ולגעת במוט "רק אם אני אומר", הם בדר"כ די ממושמעים.
כשיש אנשים אני גם עושה את זה... הבעיה שיש ימים כמו היום שאני לבד ויש אנשים רק בהליכונים

כשיש אנשים אני גם עושה את זה... הבעיה שיש ימים כמו היום שאני לבד ויש אנשים רק בהליכונים

אני תמיד מגיע לחד"כ אחרי העבודה (בדר"כ בין 18:30 ל-19:30) אז אני מניח שיש יתרונות בלהתאמן בשעות העומס. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית