עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שוקל 80 בערך.. אולי טיפה יותר.. זה 7 קילו פחות ממשקל גוףחמישייה ל-10ק"ג משקל גוף לפרס יא משוגע,
רושם שאין גישה ליוטיוב, אולי כי זה רק מעלה את הסרטון?
בטוח שלא רואים?חמישייה ל-10ק"ג משקל גוף לפרס יא משוגע,
רושם שאין גישה ליוטיוב, אולי כי זה רק מעלה את הסרטון?
עוד יותר טוב,אני שוקל 80 בערך.. אולי טיפה יותר.. זה 7 קילו פחות ממשקל גוף
בטוח שלא רואים?
זה "לא רשום", לא אמורה להיות בעיה
תאמת שלא שמתי לב לזה, נראה באמת שיש כפיפה אבל מאוד קטנה. אסתכל בשבוע הבא...לפי הסירטון זה נראה שהברך לא נעולה בפרס
בהתחלה כשהסקוואט היה רגיל הייתי עושה אימון דדליפט, אימון סקוואט. ככה שיצא 3 פעמים בשבועיים מכל אחד מהם...ב3 חודשים העלית את הדדליפט שלך ב70 קילו ?
איך התאמנת ?
לדעתך אם היית עושה סקוואט הוא גם היה עולה ככה או שפחות ?
תודהאחלה דדליפט / תמותמן
לגבי הטענה הראשונה, סקוואט של 3 סטים גומר הרבה יותר מהסט של הדדליפט, ככה לפחות אני הרגשתי. אני מסיים את הדדליפט נח 15-20 דק' וממשיך הלאה (פרס בדרך כלל), ואין לי בעיה עם זה... אימון ביום של דדליפט מסתכם ב-דדליפט,פרס,סקוואט התאוששות, כמה תרגילי עזר וזהו.דדליפט לא יכול להיות התרגיל הראשון באימון כי הוא משאיר אותך סמרטוט
אם הקביעות שלך מדברות על מתאמן מתחיל אני לא מסכים
רק בשלב מאוחר בSS צריך להשתמש ביום התאוששות ולחשוב איפה לדחוף את הדדליפט
בנץ' - 50*5, 60*5, 70*5, 85*5, 100*5 - המדריך האידיוט נגע בכל החזרות עם האצבעות במוט ובוודאות עזר למרות שאמרתי לו לא לגעת... אני די מיואש כבר כי אני לא מעט פעמים מוצא את עצמי בלי ספוטר כי אין אנשים, ואם מדריך אז כשיש מדריכה היא לא מוכנה לעזור ולקחת אחריות, והמדריכים תמיד נוגעים לא משנה כמה אומרים להם... ואני לא יכול להתלונן בגלל סיבות אישיות:cray:
כשיש אנשים אני גם עושה את זה... הבעיה שיש ימים כמו היום שאני לבד ויש אנשים רק בהליכוניםמה לגבי מתאמנים שהם לא מדריכים? אם אין אף אחד שאני מכיר אני מבקש מסתם מתאמנים אקראיים לבוא להיות מאחורי ולגעת במוט "רק אם אני אומר", הם בדר"כ די ממושמעים.
כשיש אנשים אני גם עושה את זה... הבעיה שיש ימים כמו היום שאני לבד ויש אנשים רק בהליכונים