ייעוץ האם אימוני כוח מנפחים אותך?

ואני בטוח שאתה ממש אסתטי על 10 אחוז שומן נכון ? או שאתה לא אסתטי ואתה על 20 אחוז שומן אבל חושב שיש לך מסת שריר וששואלים אותך איפה היא אתה אומר שהיא מתחבאת לה בפנים נכון ? ואז שמדברים על ההוא שנראה פצצה התשובה שלך היא : הוא על חומרים

מתאמן מתחיל....
60 קילו 14 א.ש
אחרי מסה במתכונת של כוח (FBW של תרגילי בסיס טווח של כוח וSS)
78 קילו 20 א.ש
אחרי חיטוב 70-68 קילו לאחוז שומן יותר נמוך ממה שהיה בהתחלה אפילו....

אה כע.....
שהייתי ב20 א.ש אמרו לי שאני שור וקיבלתי רק מחמאות על המסה שצברתי... (מעטים האנשים ששמים לב לאחוז שומן בחורף... ;) )
אז הדבר האחרון ששאלו אותי זה איפה המסת שריר שלי
ולפני כלום זמן הייתי על 13-12 א.ש (לא 10 אבל חטוב)
ושמדברים על ההוא שנראה פצצה אני רק מחמיא לו 193ek

תראה איזה שינוי יפה דפקתי בעזרת השיטה שלהם...
אז דווקא כע התנפחתי מאימוני כוח:sporty074:

שלח תמונה או תלוג שלך שאני יראה
לא להאמין שעדיין מגיבים לך פה על השטויות, לנושא: בתור התחלה אין מנוס מלצבור כוח בסיסי עם שלל תוכניות כוח , וגם אחרי זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי לעשות תוכניות כוח עם תוספת נפח ופאמפ , ושוב הדגש של הבילדרים זה להרים כבד , התוספת נפח מטשטשת לך את הראייה , ולא חסר מתאמנים שעובדים נטו להתחזקות וגדולים מהחברה המוזרקים שאתה מכיר . אבל כן בשלבים מתקדמים להוסיף נפח יהיה יעיל יותר להיפרטרופיה שוב דגש שתבין , הדגש להרים כבד .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז חברה בקיצור כדאי למטרות בילדינג בעיקר לעשות ככה:
ss
texas method/billy star
ואז תוכנית נפח?
אשמח אם תגידו לי איך קוראים לתוכנית של בילי ועל איזו תוכנית נפח אתם ממליצים

הוא נראה טוב יחסית למתאמנים כוח אבל ממש לא משתווה למישהו שמתאמן למסת שריר ,
בן אדם שמתאמן למסת שריר אחרי שנתיים יהיה הרבה יותר גדול ממנו בכל מקרה אתה שולח לי מישהו שהצליח להיות די גדול מאימוני כוח , בזמן שאני לא צריך לשלוח לך אפילו אחד כי ישנם בשפע .

יופי אז הנה מחקר שמוכיח אחרת ,http://www.directlyfitness.com/store/maximizing-skeletal-muscle-hypertrophy-research-article/
ואני בטוח שאתה ממש אסתטי על 10 אחוז שומן נכון ?
או שאתה לא אסתטי ואתה על 20 אחוז שומן אבל חושב שיש לך מסת שריר וששואלים אותך איפה היא אתה אומר שהיא מתחבאת לה בפנים נכון ?
ואז שמדברים על ההוא שנראה פצצה התשובה שלך היא : הוא על חומרים

אני לא אוהב לשחק בקקי, אבל פעם אחת ואחרונה:
ה"מחקר" שלך זה לא מחקר, זה מאמר שמנסה להיות מבוסס על מחקרים, אם היית טורח לקרוא אותו ולפתוח את נייר העמדה (רפרנס 32) שהוא מנסה להתבסס עליו היית קורא ש:
For intermediate to advanced training, it is recommended that individuals use a wider loading range, from 1-12 RM in a periodized fashion, with eventual emphasis on heavy loading (1-6 RM) using at least 3-min rest periods between sets

עכשיו בוא נשלוף תמונות מהארכיון של אנשים שעשו SS:
דוגמא 1:
לפני:
5-25-06-front-flex_small.jpg

אחרי חמישה חודשים של SS:
10-05-06-front_gray_small.jpg

דוגמא 2:

לפני מצד שמאל, אחרי מצד ימין:
beforeafter.jpg

דוגמא 3:

לפני:
steveprogress323200906.jpg

אחרי חצי שנה של SS:
20099105.jpg

דוגמא 4:

שלושה חודשים של SS, לפני/אחרי:
beforeafter1month.jpg

דוגמא 5:
חודשיים של SS, עליה של 16 ק"ג:
לפני:
26cb8day1.jpg

אחרי:
18bf0day57.jpg

דוגמא 6:
לפני SS:
greyskull3463.jpg

אחרי SS וקצת חיטוב:
greyskull103120copy.jpg

יש עוד, אבל נגמר לי הכוח ומחר יום עבודה.

אני לא אוהב לשחק בקקי, אבל פעם אחת ואחרונה:
ה"מחקר" שלך זה לא מחקר, זה מאמר שמנסה להיות מבוסס על מחקרים, אם היית טורח לקרוא אותו ולפתוח את נייר העמדה (רפרנס 32) שהוא מנסה להתבסס עליו היית קורא ש:
For intermediate to advanced training, it is recommended that individuals use a wider loading range, from 1-12 RM in a periodized fashion, with eventual emphasis on heavy loading (1-6 RM) using at least 3-min rest periods between sets

עכשיו בוא נשלוף תמונות מהארכיון של אנשים שעשו SS:
דוגמא 1:
לפני:
5-25-06-front-flex_small.jpg

אחרי חמישה חודשים של SS:
10-05-06-front_gray_small.jpg

דוגמא 2:

לפני מצד שמאל, אחרי מצד ימין:
beforeafter.jpg

דוגמא 3:

לפני:
steveprogress323200906.jpg

אחרי חצי שנה של SS:
20099105.jpg

דוגמא 4:

שלושה חודשים של SS, לפני/אחרי:
beforeafter1month.jpg

דוגמא 5:
חודשיים של SS, עליה של 16 ק"ג:
לפני:
26cb8day1.jpg

אחרי:
18bf0day57.jpg

דוגמא 6:
לפני SS:
greyskull3463.jpg

אחרי SS וקצת חיטוב:
greyskull103120copy.jpg

יש עוד, אבל נגמר לי הכוח ומחר יום עבודה.
כולם פה נראים על הפנים ,ואם הם יחטבו הם יראו כמו מקלות אז מה אתה מראה לי פה ?
ואייי באמת עוד וויכוח מפגר !!! שורה תחתונה אנשים שמתאמנים אימוני כוח נראים כמו שכולם פה בפורום נראים ואנשים שמתאמנים היפרטרופיה נראאים פי כמה וכמה יותר טוב זהו

לך ספר לו שמאימוני כוח לא נראים אסטטי, אחי.
http://www.lbs.co.il/threads/18306/

מחומרים אתה יכול לגדול איזה 4 קילו בכמה חודשים בלי להתאמן בכלל אז יופי שאתה מביא לי תמונה של מישהו שלוקח חומרים
http://www.lbs.co.il/threads/44447/page-2#post-558853

התגובה של tuxlight עם הטבלה. @golagol

gal313 לא נכון, יש הבדל מאוד גדול בין פאוורליפטר על חומרים לבין באדיבילדר מוזרק.
במראה ובעיקר בכוח, שכן לשניהם יכולה להיות אותה מסת שריר.
לא מבין מה הקטע של הלינק הזה הרי גם שם כתוב ש 10 חזרות זה הכי טוב להיפרטרופיה, מישהו החליט לשנות את החלקים השחורים חחחח זה האמיתי !!! ושוב לא לשכוח נכון ש5 חזרות וחזרות נמוכות מביאות לגדילה אבל ממש לא בנפח הקטן שעושים באימוני כוח ואפילו בטבלה שאתם הבאתם רואים שזה בין 5 ל 8

reprangesadapted.gif

נערך לאחרונה:
מחומרים אתה יכול לגדול איזה 4 קילו בכמה חודשים בלי להתאמן בכלל אז יופי שאתה מביא לי תמונה של מישהו שלוקח חומרים
לא מבין מה הקטע של הלינק הזה הרי גם שם כתוב ש 10 חזרות זה הכי טוב להיפרטרופיה

לוקח חומרים, עובד רק כוח, נראה הרבה יותר טוב מהמון בילדרים שמזריקים גם כן.

ואייי באמת עוד וויכוח מפגר !!! שורה תחתונה אנשים שמתאמנים אימוני כוח נראים כמו שכולם פה בפורום נראים ואנשים שמתאמנים היפרטרופיה נראאים פי כמה וכמה יותר טוב זהו
פחחחחחחחחחח
בא לך לשתף אותנו במימדך הענקיים או שתמשיך להתחבא מאחורי מקלדת ולצחוק על כולם?

אוי תמות כבר

לאיזה היפרטרופיה כבר ציפית SS זאת תוכנית ראשונה !!! אתה יוצא דפוק כל הזמן אתה שם לב?! , תראה אנשים אחרי תוכניות כוח מתקדמות ואז דבר, SS מביאה אותך ממצב של לא מאומן למצב בסיסי בדרך הכי מהירה זה הכל, אבל אנשים כמוך כמובן יתרגמו את זה למה שבא להם.

לאיזה היפרטרופיה כבר ציפית SS זאת תוכנית ראשונה !!! אתה יוצא דפוק כל הזמן אתה שם לב?! , תראה אנשים אחרי תוכניות כוח מתקדמות ואז דבר, SS מביאה אותך ממצב של לא מאומן למצב בסיסי בדרך הכי מהירה זה הכל, אבל אנשים כמוך כמובן יתרגמו את זה למה שבא להם.
בכל מקרה תראה את הטבלה ששלחתי היא הנכונה , לא מה שהביאו פה קודם שמישהו חרבש שמה בפוטושופ ועלה לאינטרנט,בכל מקרה החדרי כושר מלאים באנשים שלא עובדים כוח בקושי מבינים בתזונה ואימונים ועושים רק מה שהמדריך אומר להם ונראים יותר טוב מכל אחד ואחד בפורום הזה (בלי חומרים)
אז מה המסקנה ?
גם דני שובבני שמתאמן כבר מלא זמן ומרים משקלים שואללה אני מוריד בפניו תכובע אבל מה לא נראה יותר ממתאמן ממוצע ,

נערך לאחרונה:
בכל מקרה תראה את הטבלה ששלחתי היא הנכונה , לא מה שהביאו פה קודם שמישהו חרבש שמה בפוטושופ ועלה לאינטרנט,בכל מקרה החדרי כושר מלאים באנשים שלא עובדים כוח בקושי מבינים בתזונה ואימונים ועושים רק מה שהמדריך אומר להם ונראים יותר טוב מכל אחד ואחד בפורום הזה (בלי חומרים)
אז מה המסקנה ?
גם דני שובבני שמתאמן כבר מלא זמן ומרים משקלים שואללה אני מוריד בפניו תכובע אבל מה לא נראה יותר ממתאמן ממוצע ,
נראים יותר טוב אולי מהילדים בני 14 שחופרים כל הזמן על המיקום של המוט בסקוואט, ותקועים הרבה זמן בשלב המתחיל, כך דוגמא מהחברה הרציניים שמתקדמים ויש להם פז״מ, רמז : בדרך כלל יש להם לוג והם מעדכנים קבוע, מה לעשות שהחזקים עם המסה הרצינית צנועים ולא שולחים כל הזמן פוסטים עם תמונות, והמתחילים כל הזמן חופרים בשאלות ומעלים תמונה כל חודש בשאלה אם היה שינוי בביספס שמאל בחודש הראשון של ss . מה לעשות זה מטבע הדברים .ואתה צריך להבין את זה אחת ולתמיד.

נערך לאחרונה:
אז מה המסקנה ?

אתה כבר כמעט שנה חופר שלא גדלים מאימוני כוח,הבנו תעשה מה שבא לך ותמשיך להיות שחיף שמן על 70 קילו.לך לfxp שם כולם חיות כמוך ואנשים כמו אביב הם ממוצעים.

בכל מקרה תראה את הטבלה ששלחתי היא הנכונה , לא מה שהביאו פה קודם שמישהו חרבש שמה בפוטושופ ועלה לאינטרנט
אתה כבר כמעט שנה חופר שלא גדלים מאימוני כוח,הבנו תעשה מה שבא לך ותמשיך להיות שחיף שמן על 70 קילו.לך לfxp שם כולם חיות כמוך ואנשים כמו אביב הם ממוצעים.
למה שאני יפסיק לחפור ?
שאני יגרום לכם לקלקל ילדים קטנים ותמימים שרוצים גוף יפה וחטוב ?
שתגידו להם שלהשמין זה בריא ?
אני זוכר שאחד המנהלים אמר לי לעלות קילו בשבוע ואני כמו מטומטם בתמימותי סיכנתי תגוף שלי בגלל אנשים חסרי ידע לחלוטין,
אז לא אני בחיים שלי לא יפסיק לחפור עד שלא יתנו לי באן ,
כי להגיד לילדים לשתות גלון חלב ולאכול שטויות שאף רופא לא ימליץ בחיים זה לא עובר לי ליד העין ,
אז סליחה שאני חופר ואכפת לי מאנשים אחרים ולא רק מעצמי .

למה שאני יפסיק לחפור ?
אני זוכר שאחד המנהלים אמר לי לעלות קילו בשבוע ואני כמו מטומטם בתמימותי סיכנתי תגוף שלי בגלל אנשים חסרי ידע לחלוטין,
כי להגיד לילדים לשתות

ממש מסכן,השחיף על הסוס הלבן מציל ילדים תמימים מלגדול.
אתה מגזים.

למה שאני יפסיק לחפור ?
כי להגיד לילדים לשתות גלון חלב ולאכול שטויות שאף רופא לא ימליץ בחיים זה לא עובר לי ליד העין ,

פרס נובל על עזרה לזולת הייתי נותן לך!
פחחחחחחחחחח
ועכשיו ברצינות קודם תוכיח שהשגת משהו לפני שאתה חושב לתת עצות לאחרים(ברור שאתה תתעלם מזה ותמשיך סתם לחפור אבל אני עדיין נהנה מזה).

ממש מסכן,השחיף על הסוס הלבן מציל ילדים תמימים מלגדול.
אתה מגזים.
איך בדיוק אני מגזים ?
מציעים פה לילדים לעלות קילו בחודש זה עובדה , ואיך בדיוק זה בסדר ?
רוב הילדים שמעלים פה תמונות אתם אומרים להם לא אמרנו לך לעלות כל כך הרבה שומן (שבעצם כן אמרתם)
רוב הילדים פה מתאמנים כבר קרוב לשנה וחצי ולא השיגו חצי ממה שהם רצו בהתחלה ,
אני בטוח שכולם רוצים לגדול לא בטוח שלהשמין ,
בקיצור אני עשיתי את שלי הדיון הזה (עד הדיון הבא)
תהנו לכם עם השומנים , ומתי בפעם האחרונה הייתם בים קצת ? מתביישים ? לא נורא

איך בדיוק אני מגזים ?
מציעים פה לילדים לעלות קילו בחודש זה עובדה , ואיך בדיוק זה בסדר ?
רוב הילדים שמעלים פה תמונות אתם אומרים להם לא אמרנו לך לעלות כל כך הרבה שומן (שבעצם כן אמרתם)
רוב הילדים פה מתאמנים כבר קרוב לשנה וחצי ולא השיגו חצי ממה שהם רצו בהתחלה ,
אני בטוח שכולם רוצים לגדול לא בטוח שלהשמין ,
בקיצור אני עשיתי את שלי הדיון הזה (עד הדיון הבא)
תהנו לכם עם השומנים , ומתי בפעם האחרונה הייתם בים קצת ? מתביישים ? לא נורא

אתמול ולפני שבועיים במיקונוס, אך הגעגועים...:(

75921_10153184822750652_1919655906_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית