ייעוץ פוש אחרון לחיטוב! (זקוק לעצות)

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים!
הייתי מקפוץ את הפוסט הקודם (שמתי לב שהוא עבר לארכיון)

עדכון:
אני בדיוק 5 שבועות בחיטוב,מתכוון לסיים אותו עוד 11 יום ,ירדתי 6-7 קילו היקף הבטן ירדה ב10.5 ס"מ ,אחוז השומן הוא 9-10% (כנראה 9%) הנתונים להיום :
גובה:179-180
משקל:77.5

התפריט עומד על 1750 קלוריות כ90 גרם פחממה,והעמסה הבשבועיים האחרונים כל 7 יום.
כניראה שאני ממשיך להתקדם (לרדת) בקצב מתון הרבה יותר מבהתחלה (מין הסתם)

מספר "דברים" שחשבתי אלהם כדי לשחוט עוד קצת מהחיטוב הזה( שיגמר עוד 11 יום)

לגבי האימונים:
להוסיף עוד יום אירובי ,ל4 פעמים בשבוע (במקום 3) 30 -40 דקות ,דעתכם?

תזונה:
אני לא רואה צורך לרדת מ90 גרם פחממה מ1700 קלוריות ליום,אין לי רצון לאבד הרבה מסת שריר ,אבל אולי לקצץ 100-150 קלוריות (על חשבון הפחממות) ולעשות העמסה כל 5 יום נגיד?,דעתכם?

תוספים:
כרגע על 60 מ"ג אפדרין /600 מ"ג קפאין(תחלס כבר לא מזיז לי ת' ביצה),אני שוקל לעלות את הכמות ל90 מ"ג (3 טבליות)
או לפחות ל75 מ"ג (עוד חצי כדור), שווה לנסות? יהיה יתרון באבוד השומן?

כמובן עצות אחרות ושינויים אחרים יתקבלו בברכה..

:s85:עוד שבועיים למנאיק!!

נערך לאחרונה:
במקום לעשות את כול הזבל הזה לא עדיף פשוט לסגור את הפה?
אתה תשמור על יותר שריר, תאבד יותר שומן, תוכל לאכול יותר ותשפר את הכושר שלך. אני לא מצפה ממך להבין את זה בגלל הדמיון לסיבות לבצע דדליפט - זה יעיל

הבעיה שאחרי אימונים כאלה אתה יוצא רעב כול כך שאתה אוכל את כול מה שהוצאת.

הקטע באימונים האלה שמה שהוצאת זה פרט שולי. אתה ממשיך לשרוף קלוריות גם שעות אחרי שסיימת את האימון.

COLDFIRE, אלכס נכון?

אתה רואה טעם בלעשות מעל 20 דקות של אימון HIIT?

נכון.

אני לא מבין בזה יותר מדי, אבל לא נראה לי שאתה אמור להיות מסוגל בכלל להמשיך יותר מ 20 דקות אם זה בעצימות הנכונה.

בכל מקרה, אתה בקטע של קרוספיט לא? הייתי מעדיף את זה על סתם HIIT.

נכון
וחוץ מזה שזה ידוע שמי שמסוגל לעשות קינג קונג לא מסוגל לאחסן שומן בגוף שלו, זה פשוט לא ביכולת שלו.

אתה תשמור על יותר שריר, תאבד יותר שומן, תוכל לאכול יותר ותשפר את הכושר שלך. אני לא מצפה ממך להבין את זה בגלל הדמיון לסיבות לבצע דדליפט - זה יעיל

למה שהוא יעשה דד ליפט? זה לא נחוץ למטרות שלו:98sf:

זה יעיל השאלה אם זה שווה את המאמץ.
אתה יכול לשמור שריר מאימוני משקולות בלבד, אתה לא חייב אירובי או אימוני סיבולת.
שייזדין הכושר למי אכפת

דדליפט נחוץ למטרות של כולם ופותר את כל הבעיות בעולם ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת 😵‍💫🥊

השאלה אם אימוני קרוספיט לא פוגעים בהתאוששות יותר מידי..
למישהו יש ניסיון עם אימוני קרוספיט תוך כדי אימונים רגילים [ולא כאלה שמתאמנים רק קרוספיט] ויכול להעיד? אני מדבר על אימונים שהם יחסית קלים.. כמו סינדי לדוגמא.

דדליפט זו התרופה לאיידס

השאלה אם אימוני קרוספיט לא פוגעים בהתאוששות יותר מידי..
למישהו יש ניסיון עם אימוני קרוספיט תוך כדי אימונים רגילים [ולא כאלה שמתאמנים רק קרוספיט] ויכול להעיד? אני מדבר על אימונים שהם יחסית קלים.. כמו סינדי לדוגמא.

דדליפט זו התרופה לאיידס

יש לי קצת ניסיון בזה והאימונים שהם יותר בכיוון של סיבולת באמת לא פוגעים יותר מדי בהתאוששות.

אימון כמו grace: שלושים חזרות של C&J אפשר לעשות אפילו בסוף אימון רגיל.
הם אפילו יכולים לעזור בצורה עקיפה. הם מקלים עליך בהתאוששות מסטים כבדים ואתה יכול לסיים את האימון קצת יותר מהר.

אני שוקל על לעשות מחר אימון סינדי אחרי אימון רגיל, חכם או שעדיף ביום נפרד? [רק אם זה ממש קריטי, כי אין לי כ"כ יום נפרד].
ועד כמה יש עדיפות לקרוספיט על אירובי רגיל?

לא כזה קריטי. אם זה אחרי האימון הייתי מוריד את זה ל 10 דקות סינדי ואולי אפילו פחות.

אני כרגע ממשיך במתכונת של 3 אימונים כבדים בשבוע עם 2 קרוספיט צמוד אליהם ככה שזה יוצא ממש אימון כוח צמוד לקרוספיט צמוד לאימון כוח ואני יכול להעיד שברגע שאתה יודע לבחור את האימונים ההשפעה על ההתאוששות אפסית. דוגמאות: חתירה, קלינים, אתגרי בטן/הרמות גו, ריצות, THRUSTERS עם מוט ריק, שכיבות שמיכה וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית