ייעוץ פוש אחרון לחיטוב! (זקוק לעצות)

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים!
הייתי מקפוץ את הפוסט הקודם (שמתי לב שהוא עבר לארכיון)

עדכון:
אני בדיוק 5 שבועות בחיטוב,מתכוון לסיים אותו עוד 11 יום ,ירדתי 6-7 קילו היקף הבטן ירדה ב10.5 ס"מ ,אחוז השומן הוא 9-10% (כנראה 9%) הנתונים להיום :
גובה:179-180
משקל:77.5

התפריט עומד על 1750 קלוריות כ90 גרם פחממה,והעמסה הבשבועיים האחרונים כל 7 יום.
כניראה שאני ממשיך להתקדם (לרדת) בקצב מתון הרבה יותר מבהתחלה (מין הסתם)

מספר "דברים" שחשבתי אלהם כדי לשחוט עוד קצת מהחיטוב הזה( שיגמר עוד 11 יום)

לגבי האימונים:
להוסיף עוד יום אירובי ,ל4 פעמים בשבוע (במקום 3) 30 -40 דקות ,דעתכם?

תזונה:
אני לא רואה צורך לרדת מ90 גרם פחממה מ1700 קלוריות ליום,אין לי רצון לאבד הרבה מסת שריר ,אבל אולי לקצץ 100-150 קלוריות (על חשבון הפחממות) ולעשות העמסה כל 5 יום נגיד?,דעתכם?

תוספים:
כרגע על 60 מ"ג אפדרין /600 מ"ג קפאין(תחלס כבר לא מזיז לי ת' ביצה),אני שוקל לעלות את הכמות ל90 מ"ג (3 טבליות)
או לפחות ל75 מ"ג (עוד חצי כדור), שווה לנסות? יהיה יתרון באבוד השומן?

כמובן עצות אחרות ושינויים אחרים יתקבלו בברכה..

:s85:עוד שבועיים למנאיק!!

נערך לאחרונה:
שוב, מה העדיפות של קרוספיט על אירובי רגיל? כשהמטרה היא שריפת קלוריות וטיפה כושר.. מדובר על קרוספיטים קלים [סינדי, הלן]

מאותה סיבה שאימוני כוח מאוד יעילים לשריפת שומן. המאמצים בקרוספיט בנויים ככה שיותר מפרקים בגוף עובדים לאורך טווח תנועה יותר גדול, ואופי המאמץ של האינטרוולים שהיא שילוב בין אירובי לאנאירובי הוכח כשורף יותר שומן במנוחה (בגלל הוצאת הגוף משיווי משקל, נזק בשריר שגורם לצורך בהתאוששות שגורם לגוף לשימוש במאגרים)

שוב, מה העדיפות של קרוספיט על אירובי רגיל? כשהמטרה היא שריפת קלוריות וטיפה כושר.. מדובר על קרוספיטים קלים [סינדי, הלן]

אין כזה דבר אימוני קרוספיט קלים או קשים. הכל שאלה של כמה אתה לוחץ על הגז ומה החולשות/יתרונות שלך כמתאמן. ג'וש אוורט עושה קינג קונג עם המשקלים המטורפים האלה והוא אמר שזה הרבה יותר קל לו מאשר לעשות הלן או פראן כשהוא מנסה ללכת על שיא אישי.

אימוני קרוספיט יותר דומים לאימוני אינטרוולים ויש להם יתרונות דומים (ראה לינק ללייל מהת'רד הזה או אחד האחרים שרץ עכשיו בפורום). אם מדברים על ריקון מאגרי גליקוגן אז ברור שאימון קרוספיט שמערב כל שריר בגוף עדיף על פני ריצה אירובית.

אני אנסה מחר אחרי אימון לעשות איזשהו אימון קרוספיט.
מה לדעתכם עדיף, חשבתי על אחד מאלה:
סינדי, צ'לסי [מה ההבדל בין זה לבין סינדי? מה זאת אומרת Each min on the min?], ג'קי.

אני אנסה מחר אחרי אימון לעשות איזשהו אימון קרוספיט.
מה לדעתכם עדיף, חשבתי על אחד מאלה:
סינדי, צ'לסי [מה ההבדל בין זה לבין סינדי? מה זאת אומרת Each min on the min?], ג'קי.

סינדי עושים כמה שיותר סטים במשך 20 דקות. אתה קובע מתי מתחיל כל סט (לרוב מיד אחרי הקודם או אחרי שלקחת כמה נשימות שאתה צריך). בצ'לסי כל סט מתחיל בדקה עגולה למשך 30 דקות. זה אימון ארוך ומייגע ואני בספק אם על הפעם הראשונה מישהו מסוגל לעמוד בו.

לגבי שינויים. אתה צריך להתאים את המשקלים והזמנים והחזרות לרמה שלך. אם המשקל נראה לך גבוה אז תוריד. אתה לא אמור לעשות את כל האימון בסט אחד. זה בסדר לשבור סטים אבל המשקלים צריכים להיות כאלה שאם אתה מתאמץ תסיים את האימון בזמן סביר (סביר משתנה מאימון לאימון - פראן צריך לסיים בערך בחמש דקות, הלן צריך להיות בערך 10).

אוקיי, אז אני מניח שזה קצת יותר מתקדם מסינדי.. אני אשלב פעם בשבוע סינדי ופעם ג'קי, נראה איך הולך. פשוט אני קצת מתבאס ללכת למכון רק בשביל לעשות אימון של 20 10 דק' קרוספיט, בגלל זה אני "מתפשר" על קרוספיט ביום אימון.

חימום + 20 דקות אימון + 20 דקות לשכב על הרצפה ולנסות להיזכר איך קוראים לך ולמה הדופק שלך לא יורד...

תעשה 10 סיבובים של סינדי - 50 מתח, 100 שכיבות סמיכה, 150 סקוואט - מה זה לא מספיק בשביל אימון? ביום של SS אני עושה בקושי 50 חזרות סך הכל 😃

יש בזה משהו.. יכול להיות שאני אעשה סינדי בשכונה, זה לא משהו שמצריך יותר מאיזה אילתור למתח.

ותגידו יש הערכות של כמה קלוריות נשרפות באימון קרוספיט [נניח סינדי]?

אי אפשר לדעת בגלל שרוב הקלורית יישרפו במנוחה. זה לא משנה, פשוט תאכל בצורה כזו שלא תראה שינוי מהותי במשקל (או אם אתה כמוני רוצה להמשיך להעלות אז תאכל הרבה) והכל יקרה לבד

חימום + 20 דקות אימון + 20 דקות לשכב על הרצפה ולנסות להיזכר איך קוראים לך ולמה הדופק שלך לא יורד...

תעשה 10 סיבובים של סינדי - 50 מתח, 100 שכיבות סמיכה, 150 סקוואט - מה זה לא מספיק בשביל אימון? ביום של SS אני עושה בקושי 50 חזרות סך הכל 😃

כבר עדיף לשחק כדורסל עם חברים, זה בדיוק אותו דבר.
אתה קופץ, יש הרבה ספרינטים עם יצאות מהמקום, דחיפות והרבה ריצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית