הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סקר: כמה אתם מתמידים \ מפסידים אימונים?

• פותח/ת השרשור Dag
  • פורסם בתאריך

Dag

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
124
95
6
מעניין אותי אם רק אני נכנס לדיכאון כל פעם שנאלץ להפסיד אימון.
בעיקר בתוכניות SL\SS, להפסיד אימון בשבוע זה 33%, זה אומר שמדלגים על תרגיל (נניח דדליפט) לשבוע.

כמה יוצא לכם להחסיר אימונים, מסיבות שונות (מחלה, חגים, וכו')?

חתימה טובה לכולם

חגים זאת לא סיבה לדלג על אימון, יש תחליף לכל דבר 😃
בכל מקרה לכולם יוצא לפספס אימון בגלל מחלה, כן זה ממש מבאס.. אבל משלימים! עדיף לנוח..

לא רק אתה נכנס לדיכאון.
ב-SS שהיא תוכנית בה ההתקדמות היא מאימון לאימון הפסד של אימון בשל סיבה מוצדקת זה ממש שטויות
.
הפסד אימון בתוכניות בהן ההתקדמות היא יותר איטית תגרום ליותר דאון והירהורים. (לפחות מבחינתי)

דווקא אימונים אני כמעט ולא מפספס,
ואם כן ובמקרה החדר כושר סגור או משהו כזה אז אני מתאמן בבית.

אבל לפעמים יוצא לי ימים שאני מפשל בהם בתזונה וזה מבאס אותי בהרבה יותר מאימון ><

אמנם אני לא בתוכנית כוח אבל לפעמים אני מתכנן את השבוע שלי ואת האימונים ויוצא שאין לי זמן ללכת להתאמן , אני משתדל בימים כאלו לצאת לרוץ או לאכול ממש טוב. מבאס אותי מאד אבל אין מה לעשות לפעמים יש אילוצים אחרים.

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שלהרוב מצליחים לעמוד במשטר האימון 80-90% מהזמן, כל הכבוד.
אני מחלק את הזמן שלי בין שני מקומות, ולא יכול להרשות לעצמי שני מנויים, אז פעם בחודש יוצא לי להחסיר אימון בממוצע.

הייתי לא מזמן חולה במשך שבוע וירדתי בסקוואטים מ250 ק"ג ל-130 (אי אפשר לחייב אותי להעלות סרטון אם אני מדבר בלשון עבר, נכון? אם אפשר, אז אעדכן שירדתי מ-135 ל-120). זה ממש מבאס....

YOU ARE TRYING TO FIND THE EASY WAY AND TELL YOURSELF EXCUSES WHY YOU SHOULD NOT BE TRYNING ?
YOU ARE TAKING THE EASY WAY

אתה מדבר אליי? אם כן, אז על איזה איזי וואי בדיוק?

הייתי לא מזמן חולה במשך שבוע וירדתי בסקוואטים מ250 ק"ג ל-130 (אי אפשר לחייב אותי להעלות סרטון אם אני מדבר בלשון עבר, נכון? אם אפשר, אז אעדכן שירדתי מ-135 ל-120). זה ממש מבאס....

זה בהחלט חוב לראק. מחילה.

אז אני מבין שלהרוב מצליחים לעמוד במשטר האימון 80-90% מהזמן, כל הכבוד.
אני מחלק את הזמן שלי בין שני מקומות, ולא יכול להרשות לעצמי שני מנויים, אז פעם בחודש יוצא לי להחסיר אימון בממוצע.

אתה מדבר אליי? אם כן, אז על איזה איזי וואי בדיוק?
בשבוע ירד לך 120 קילו מהסקוואט?

לא מפספס כמעט אף פעם, ואם כן אז אני משלים ביום שאחרי.
מתאמן גם כשחולה, אלא אם כן המצב ממש ממש גרוע ויש חום גבוה יחסית שמחליש מאוד את הגוף.

YOU ARE TRYING TO FIND THE EASY WAY AND TELL YOURSELF EXCUSES WHY YOU SHOULD NOT BE TRYNING ?
YOU ARE TAKING THE EASY WAY
בחור, כשתגדל - תבין.
צחקתי אם זה לא היה ברור.
ירדתי 15 קילו ב8 ימים בסקוואט, שזה מעל 10%.. צריך לחזור לעצמי
15 קילו זה שטויות, אתה מרגיש שנחלשת, אבל אתה צובר את זה בחזרה דיי זריז.

לא מפספס כמעט אף פעם, ואם כן אז אני משלים ביום שאחרי.
מתאמן גם כשחולה, אלא אם כן המצב ממש ממש גרוע ויש חום גבוה יחסית שמחליש מאוד את הגוף.

בחור, כשתגדל - תבין.
15 קילו זה שטויות, אתה מרגיש שנחלשת, אבל אתה צובר את זה בחזרה דיי זריז.

לפעמים זה לא אפשרי להשלים למחרת.
לדוגמא אם הפסדת אימון נפח של יום א, ואז תדחה אותו ליום שני, אז יצא שההתאוששות ביום שלמחרת וזה קצת משבש את ההתאוששות וכו'...
איך אתה עושה את זה? דוחה את הכל וז"א מתאמן שני,רביעי,שישי?

בנתיים לא יצא לי להפסיד שום אימון(אני תחילת י''א, והייה מצב שבעתי אני יפספס די הרבה)
גם קצת נזלת ומגרנות לא מנעו ממני לפספס אימון!

לפעמים זה לא אפשרי להשלים למחרת.
לדוגמא אם הפסדת אימון נפח של יום א, ואז תדחה אותו ליום שני, אז יצא שההתאוששות ביום שלמחרת וזה קצת משבש את ההתאוששות וכו'...
איך אתה עושה את זה? דוחה את הכל וז"א מתאמן שני,רביעי,שישי?
אני מזיז את כל השבוע, לא רק אימון אחד.
ואז כדי לחזור לימים הרגילים יוצא לי מנוחה של יום בין העצימות לנפח, במקום יומיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית