דיון סקר: כמה אתם מתמידים \ מפסידים אימונים?

• פותח/ת השרשור Dag
  • פורסם בתאריך

Dag

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
124
95
6
מעניין אותי אם רק אני נכנס לדיכאון כל פעם שנאלץ להפסיד אימון.
בעיקר בתוכניות SL\SS, להפסיד אימון בשבוע זה 33%, זה אומר שמדלגים על תרגיל (נניח דדליפט) לשבוע.

כמה יוצא לכם להחסיר אימונים, מסיבות שונות (מחלה, חגים, וכו')?

חתימה טובה לכולם

• פותח/ת השרשור
אני מזיז את כל השבוע, לא רק אימון אחד.
ואז כדי לחזור לימים הרגילים יוצא לי מנוחה של יום בין העצימות לנפח, במקום יומיים.

גרמתם לי להתגעגע לימי התיכון העליזים.
כשמתקרבים לגיל 30, נוספות כמה מחויבויות ותסבוכות לחיים 😃

גרמתם לי להתגעגע לימי התיכון העליזים.
כשמתקרבים לגיל 30, נוספות כמה מחויבויות ותסבוכות לחיים 😃

זקן השבט 193ek (ואני אומר לעצמי שלא הערכתי מספיק את כיתה ט ושעכשיו בכיתה י הרבה יותר קשה לי ואני מתלונן אבל טוב שיש מישהו שאומר לך להעריך את הרגע ואת התקופה שאני חיי בה)
אני עדיין בתיכון אבל אני יכול לאמר לך אותו דבר אתה עכשיו בן 30 אתה צעיר יש לך מרץ ואתה רק בתחילת חייך מה יהיה כשתיהיה בן 50, תרצה להיות בן 30 שוב...מסקנה-תעריך את הרגע.

לא מצליח לקיים תוכנית סדירה , מגיע פעם בשבוע-שבועיים הביתה , לפעמים אחרי שעה או 3 שעות שינה + משרת באילת. יוצא לי לבצע אימון-2 בשבוע-שבועיים.

אני מזיז את כל השבוע, לא רק אימון אחד.
ואז כדי לחזור לימים הרגילים יוצא לי מנוחה של יום בין העצימות לנפח, במקום יומיים.

כן, זה אני גם עושה הרבה פעמים.
השבוע לדוגמא אין לי אפשרות להתאמן בשישי, וגם בחמישי לא בגלל החג, אז יוצא שאני נאלץ לוותר על אימון.
אין מה לעשות לפעמים.

• פותח/ת השרשור
זקן השבט 193ek (ואני אומר לעצמי שלא הערכתי מספיק את כיתה ט ושעכשיו בכיתה י הרבה יותר קשה לי ואני מתלונן אבל טוב שיש מישהו שאומר לך להעריך את הרגע ואת התקופה שאני חיי בה)
אני עדיין בתיכון אבל אני יכול לאמר לך אותו דבר אתה עכשיו בן 30 אתה צעיר יש לך מרץ ואתה רק בתחילת חייך מה יהיה כשתיהיה בן 50, תרצה להיות בן 30 שוב...מסקנה-תעריך את הרגע.

היי היי! אני מקווה מאוד שאני לא זקן השבט (זקנים ממני, להתפקד בבקשה).

לא משנה איפה אתה נמצא בחיים, תעריך את התקופה הזאת. אומנם בתיכון היה לי הרבה יותר זמן פנוי ופחות על הראש מעכשיו,
אבל גם עוד שנתיים שלוש אני אתגעגע לתקופה הזאת (כי כשיש ילדים ומשפחה, אז "רק" להיות בן 28-29 זה ממש לא נורא).
בגיל 50 הילדים כבר יעזבו את הקן, אני אוכל לבנות חדר כושר רציני באחד החדרים שלהם 😃

היי היי! אני מקווה מאוד שאני לא זקן השבט (זקנים ממני, להתפקד בבקשה).

לא משנה איפה אתה נמצא בחיים, תעריך את התקופה הזאת. אומנם בתיכון היה לי הרבה יותר זמן פנוי ופחות על הראש מעכשיו,
אבל גם עוד שנתיים שלוש אני אתגעגע לתקופה הזאת (כי כשיש ילדים ומשפחה, אז "רק" להיות בן 28-29 זה ממש לא נורא).
בגיל 50 הילדים כבר יעזבו את הקן, אני אוכל לבנות חדר כושר רציני באחד החדרים שלהם 😃

באחד מהחדרים מכון כושר ובשני תקים גקוזי ענק !!!

בגלל הצבא חרא הזה יוצא לי נניח פעם ב10 אימונים.
אבל הוא לא מתבטל, הוא נדחה\מתבצע בתנאים חרא(חצי ב' בלי לאכול טוב ולי לישון טוב)

לא יוצא לי להחסיר אימון, אם כן בגלל חגים או אילוצים כאלו ואחרים כמו מחלה - אז מכווצים כמה שרירים ליום אחד וממשיכים שבוע אחר כך במתכונת רגילה

הפעמים היחידות שפספסתי אימונים בשנה האחרונה זה כשהייתי בחו"ל. אין דבר כזה לפספס אימון כשאני בארץ, מקרה הכי גרוע להזיז את הימים בשבוע.

הפסדתי בחיים אימון אחד, כשאח שלי אושפז בבי"ח ונסעתי לראות מה קורה ולהיות איתו. האמת שלא ממש הפסדתי, כי נודע לי על זה שעה לפני האימון והייתי צריך להגיע ללילה כי אבא שלי היה איתו עד אז, אז הקדמתי מיד את האימון אבל זה היה אימון עצימות בטקסס מת'וד וסתם לא הצלחתי כלום והלכתי אחרי 40 דקות של איזה 3 ניסיונות כושלים בסקוואט בחזרה הראשונה למשקל שהייתי אמור לעשות 3 חזרות. זה בערך כמו להפסיד אימון...
לא זכור לי על עוד אימון שהפסדתי מתישהו \:

ובכלל אף פעם לא הבנתי מה זה להפסיד אימון. אם אתה מתאמן (לא עושה פעילות גופנית; מתאמן), אז אין דבר כזה. מה, מישהו ש"מפסיד" אימון שנמצא בטקסס מת'וד פשוט עושה בשבוע רק אימון התאוששות ועצימות? מה זה להפסיד?
במקרים חריגים מאוד יוצא לי להזיז מפה לשם אבל אין דבר כזה להעלים אימון מהתוכנית.
זה דורש דיי הרבה מבחינת תכנון לו"ז, אבל כן, כשזה מה שאתה אוהב אתה משקיע בזה, ואני מאוד מסודר מבחינת לוח זמנים ככה שדברים לא משתבשים לי, חוץ ממקרים חריגים.

כמו שאחרים כתבו כאן, פשוט מזיזים ימינה או שמאלה כשדברים משתבשים, אך לבטל לגמרי? מלבד טיסות לחו"ל אין חיה כזו למי שרציני עם המטרות שלו, וגם בחו"ל אני דואג להתאמן רק לא משקולות כמובן. התאמנתי כבר במסגרת יותר דורשנית מאימוני כוח מבחינת לו"ז שכללה שתי אימונים ביום לעיתים, וכאחד שגם הוא כבר לא ילד, בן 23 עם לימודים ועבודה, באמת שאפשר להכניס ולשלב, צריך רק באמת לרצות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית