עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין תשובה. חסר לך בסיס עקרוני מאוד ואתה מתעצל ללכת לקרוא מאמרים בסיסים בפורטל. אתה לא יכול לחטב ולהעלות במסת השריר בו זמנית ואין כמות פחמימה מומלצת, זה משתנה מאדם לאדם בהתאם למטרה והנתונים הפיזיולוגים של אותו אחד, יחד עם ההיסטוריה שלו.תשובה ?
אין תשובה. חסר לך בסיס עקרוני מאוד ואתה מתעצל ללכת לקרוא מאמרים בסיסים בפורטל. אתה לא יכול לחטב ולהעלות במסת השריר בו זמנית ואין כמות פחמימה מומלצת, זה משתנה מאדם לאדם בהתאם למטרה והנתונים הפיזיולוגים של אותו אחד, יחד עם ההיסטוריה שלו.
דל פחמימה במאזן קלורי חיובי לא יכול לעלות אותך במסה עם מינימום עליה בשומן? סתם שואל לידע כללי..
אולי זה אפשרי אבל נראה לי לא מומלץ בכלל, בלי הרבה פחמימות אני חושב שיהיה לך קשה להתאושש מאימון לאימון אתה תיהיה יותר חלש באימונים וחוץ מזה בישביל להגיע למאזן קלורי בדל פחמימה צריך לאכול כמויות אדירות של חלבון ושומן בשביל להגיע למאזן חיובי מה שכמעט בלתי אפשרי.
לא בטוח לגבי זה חכה לתשובה של מישהו אחר.
בכל מקרה פירסמתי את ההודעה בגלל שאני זוכר את הלוג שלך, הלוג הראשון שעקבתי אחריו מה הלך בסוף עם החיטוב שלך איפה אתה בימינו מסקרן אותי ?