הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה חלבון ופחמימות לאכול בשביל לחטב ולעלות מסת שריר במקביל?

• פותח/ת השרשור mmmos
  • פורסם בתאריך

mmmos

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
כמה פחמימות עלי לאכול ביום בשביל לעלות מסת שריר ותוך כשי לחטב אם אפשר ? חלבונים אני יודע שאני צריך 140 בערך וכל יום אני צורך אותם עם אבקה טונה וקוטג אבל אמרו לי בשביל לעלות מסת שריר תריך פחמימות לא רק חלבון

אתה לא יכול לעלות מסת שריר ותוך כדי גם לחטב (לרדת באחוזי שומן). זה עובד רק בסרטים או אצל מבורכים גנטית.
תעלה מסת שריר, תעלה באחוזי שומן, וכשתרגיש שאתה מספיק חזק, תחטב.

• פותח/ת השרשור
סבבה אבל כמה פחמימה צריך לאכול 78 קילו 1.84 רזה מאוד ללא נטייה להשמנה כלל[DOUBLEPOST=13791בו

נערך לאחרונה:
אין תשובה. חסר לך בסיס עקרוני מאוד ואתה מתעצל ללכת לקרוא מאמרים בסיסים בפורטל. אתה לא יכול לחטב ולהעלות במסת השריר בו זמנית ואין כמות פחמימה מומלצת, זה משתנה מאדם לאדם בהתאם למטרה והנתונים הפיזיולוגים של אותו אחד, יחד עם ההיסטוריה שלו.

אין תשובה. חסר לך בסיס עקרוני מאוד ואתה מתעצל ללכת לקרוא מאמרים בסיסים בפורטל. אתה לא יכול לחטב ולהעלות במסת השריר בו זמנית ואין כמות פחמימה מומלצת, זה משתנה מאדם לאדם בהתאם למטרה והנתונים הפיזיולוגים של אותו אחד, יחד עם ההיסטוריה שלו.

דל פחמימה במאזן קלורי חיובי לא יכול לעלות אותך במסה עם מינימום עליה בשומן? סתם שואל לידע כללי..

דל פחמימה במאזן קלורי חיובי לא יכול לעלות אותך במסה עם מינימום עליה בשומן? סתם שואל לידע כללי..

אולי זה אפשרי אבל נראה לי לא מומלץ בכלל, בלי הרבה פחמימות אני חושב שיהיה לך קשה להתאושש מאימון לאימון אתה תיהיה יותר חלש באימונים וחוץ מזה בישביל להגיע למאזן קלורי בדל פחמימה צריך לאכול כמויות אדירות של חלבון ושומן בשביל להגיע למאזן חיובי מה שכמעט בלתי אפשרי.
לא בטוח לגבי זה חכה לתשובה של מישהו אחר.

בכל מקרה פירסמתי את ההודעה בגלל שאני זוכר את הלוג שלך, הלוג הראשון שעקבתי אחריו מה הלך בסוף עם החיטוב שלך איפה אתה בימינו מסקרן אותי ?

אולי זה אפשרי אבל נראה לי לא מומלץ בכלל, בלי הרבה פחמימות אני חושב שיהיה לך קשה להתאושש מאימון לאימון אתה תיהיה יותר חלש באימונים וחוץ מזה בישביל להגיע למאזן קלורי בדל פחמימה צריך לאכול כמויות אדירות של חלבון ושומן בשביל להגיע למאזן חיובי מה שכמעט בלתי אפשרי.
לא בטוח לגבי זה חכה לתשובה של מישהו אחר.
בכל מקרה פירסמתי את ההודעה בגלל שאני זוכר את הלוג שלך, הלוג הראשון שעקבתי אחריו מה הלך בסוף עם החיטוב שלך איפה אתה בימינו מסקרן אותי ?

הגעתי למטרה שלי שהייתה בערך 10 אחוז שומן לקיץ. התגייסתי לפני חודש וכשאני חוזר אני מתאמן קצת סטריט וורקאוט. התנאים שלי בקרוב ישתנו ואז אני יוכל להתאמן יותר ולחזור להיות רציני. הורדתי בטירונות 5 קילו והרבה מאסה.. אני מקווה שאני יצליח להחזיר אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית