הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הייתם רוצים להגר מפה?

• פותח/ת השרשור
אם אתה צריך הלוואה איזה עוד ברירות יש לך חוץ מלשלם את מה שהם דורשים?
הכוונה הייתה לשלם כל מחיר שדורשים על מוצר, כי פשוט הפתרון של האזרח זה לקחת הלוואה.

זה מצחיק כמה פעמים שמעתי אנשים אומרים על רכב חדש שעולה 70-80 אלף שקל שזה זול. קיה פיקנטו או משהו בסגנון שבחו"ל לא היו משלמים על זה יותר מ30 אלף. אבל פה תבוא איזה בחורה מטומטמת תיקח את זה בתשלומים ותגיד שזה זול, או שאבא יקנה לה, אבל אחר כך יתלוננו על מחירים.

אם לא תקנו המחירים לא יעלו!

אם אתה צריך הלוואה איזה עוד ברירות יש לך חוץ מלשלם את מה שהם דורשים?

על כל הלוואה שתקח אפשר להתווכח מפה עד מחר על התנאים שלה ועל הפריסה שלה ועל הכל (כך גם על משכנתא) אנשים פשוט עצלנים מידי לברר\לבדוק ולהתווכח (במיוחד אם זה דורש פגישות עם 3-4 בנקים וריבים וכו'...) הרבה גם פשוט לחוצים על הכסף ולא חושבים כל כך בבהירות.

• פותח/ת השרשור
זה נראה הגיוני לקחת הלוואה על רכב קטן ומעפן כמו קיה פיקנטו? אם בחו"ל מישהו יקח הלוואה על רכב זה יהיה ג'יפ או רכב מנהלים אם כבר

אני עוד חושב לחזור לגור בהולנד, לאחר שגרתי שם מגיל 18 עד 20 ואז חזרתי בגיל 20 לעשות צבא.
כרגע משוחרר די טרי, יש לי משפחה בהולנד..עוד בדילמות

הנתונים שהחבר׳ה כאן מציגים על ישראל בהחלט נשמעים רע, ממה הם נובעים? חוץ ממצבנו הביטחוני, האם העשירים כאן או הטייקונים כפי שנוהגים לכנות אותם גונבים מאיתנו יותר מאשר בארצות אחרות? האם סטיית התקן מבחינת הסכר במשק גדולה מארצות אחרות? האם היחס בין השכר של העשירון העליון לתחתון הוא גבוה יחסית לארצות אחרות?

ממה הם נובעים?
יש סיבות רבות, קודם כל אנחנו מדינה ענייה במשאבי טבע, דוגמת נפט ולכן נאלצים לרכוש את המוצרים
יש הוצאות רבות על הביטחון, אנחנו שוק קטן ומבודד כך שדברים שאפשריים באירופה לא אפשריים בארץ
בגלל גודל השוק, זה שוק לא תחרותי שנשלט ע"י חברות גדולות
באופן כללי אנחנו משק לא כ"כ יצרני ויעיל בגלל מעורבות ממשלתית וחלקים לא קטנים באוכלוסיה שלא תורמים במקביל לנורמות של תמיכה ברווחה.
בקיצור המצב "לא משהו"

למי שזה מעניין אותו,מקודם הראו פרומו בערוץ 10 על תוכנית חדשה שסוקרת את כל העניין של צעירים שיורדים מהארץ
מתחיל בשבוע הבא אחרי החדשות
נראה מעניין..

אמרו מתי בשבוע הבא ובאיזה שעה ?

לא אמרו יום ספציפי
בהקשר לשעה,אני מניח שזה 21:00-21:30 בערך
בכל אופן שאני יראה את זה שוב אני יעדכן

אתם מסתכלים רק על הדברים הרעים בארץ. ..
אני כנראה לא יוכל לעזוב, בגלל שאני ירגיש רע עם עצמי עם זה שאנשים נהרגו בשביל שאני יוכל לרדת מהארץ.
פחות אכפת לי מהציונות ומה"שייכות" הדתית שלי לאיזור. אחרי כל מה שההורים שלי עברו כדי לעלות לפה, סיכוי נמוך שאני יעזוב.
אני בן 15 וזה רחוק ממני,אבל סתם היה לי צורך לשתף.
ובנוגע ללימודים, כמו בחול גם פה הבתי ספר ציבוריים גרועים... אני לומד בבית ספר פרטי של 16 אלף בשנה ואני רואה את ההבדלים בין בית ספר ציבורי לרגיל

אתם מסתכלים רק על הדברים הרעים בארץ. ..
אני כנראה לא יוכל לעזוב, בגלל שאני ירגיש רע עם עצמי עם זה שאנשים נהרגו בשביל שאני יוכל לרדת מהארץ.
פחות אכפת לי מהציונות ומה"שייכות" הדתית שלי לאיזור. אחרי כל מה שההורים שלי עברו כדי לעלות לפה, סיכוי נמוך שאני יעזוב.
אני בן 15 וזה רחוק ממני,אבל סתם היה לי צורך לשתף.
ובנוגע ללימודים, כמו בחול גם פה הבתי ספר ציבוריים גרועים... אני לומד בבית ספר פרטי של 16 אלף בשנה ואני רואה את ההבדלים בין בית ספר ציבורי לרגיל

היי ,
על אף שאתה לומד בבית ספר מכובד , והוריך משלמים סכומי עתק עבור ההשכלה האיכותית הזאת , הייתי בכל זאת עושה לפחות לייק לקבוצה הזאת:
http://www.mako.co.il/tv-new-day/selected_scenes/Article-9e92b0dbc502521006.htm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית