טיעון אד הומינם ודמגוגיה נחמדה. אתה רק מחזק את טענתי.
1. קלעת בול. אני מתגיס בנובמבר ליחידה מובחרת שאינני יכול לספר עליה.
2. נכון.
3. אני משלם על הפלאפון שלי, על הדלק למכונית, על כל סוג של קניות והדבר היחידי שהורי נותנים לי כרגע הוא בית יפה עם חשמל, אוכל ומים.
4. כן.
5. אשמח לדעת מדוע אתה חושב ששטפו לי את המוח. קיבלתי חינוך מצוין בבית אבל אני מסוגל לגבש את דעותי לבדי. תודה. אבל לא זו בלבד שאין מקום לדמגוגיה הזו ולקלישאות שאתה מוציא מפיך, אפילו לא נימקת זאת
6. אם אתה חושב שאני אחוזר ל"פוסט" הזה (עיברית שפה מדהימה, רק שתדע), כיהודון בזוי ששונא את המדינה שלי ורוצה לרדת מהארץ כמו שאתה ירדת, אתה טועה טעות מרה. ירידה מבחינתי אלא רק לזמן מוגבל לצורך לימודים אקדמים ואז לחזור ארצה או לטיול ארוך.
כנופית רוטשילד מדברת על שינוי אך לא עושה דבר. החבורת קיקיונים הללו לא מבינים דבר אחד בכלכלה, כשהסבירו לסתיו שפיר מה הם צריכים לדרוש על מנת שמחירי הדיור ירדו היא אמרה "אני לא מבינה מה אתה רוצה ממני, אני סה"כ סטודנטית לקולנוע" והשאירו את גורלם בידי הממשלה. הדרישות המופלגות של הכנופיה היו לגור ברוטשילד. יש לנו כאן מדינה שלמה, ולא רק מדינת תל אביב. צריכים לבנות מקומות תעסוקה בפריפריה ולקרב אותה ע"י מסילות ברזל וכבישים למרכז. אבל בכל מקרה, הבעיה כיום היא כלל ארצית והיא נמצאת בטיפול.
אתה לא מתעניין בחדשות, נכון? אז נכון שדיברו על הרכבת לאילת עוד משנות החמישים אך רק לפני שבוע וחצי הממשלה אישרה את בניית הרכבת לאילת, ובמהלך השנה הקרובה ישראל צריכה למצוא חברה או מדינה שתבנה את הרכבת, והעדיפות כפי ששר התחבורה מסביר היא לסין (הסינים עשו פלאות כשבנו את מנהרות הכרמל), ומרגע שתצא לפעולה, תוך חמש שנים היא תושלם יחד עם שדה תעופה בינלואמי חדש בעובדה. דהיינו - עוד 6 שנים לכל היותר תוכל לנסוע מתל אביב לאילת בשעתיים וחצי בלבד. רכבות לכרמיאל ולבית שאן יפתחו ב2016 והקו המהיר לירושלים-תל אביב ב2017.
טיעון קלוש מהמציאות. מי שמובטל לא ילך לקושש בננות ותמרים ברחוב או בפחים ומן הסתם יקבל קצבאות (Cהנחה שהוא בגיל העבודה המתאים ועוד לא יצא לפנסיה). העובדות מדברות בעד עצמן. באירופה כל 1 מתוך שלושה הוא מובטל, לצעירים אין עבודה המון מדינות קורסות. ישאל היא חאת המדינות הטובות בעולם מבחינת מציאת תעסוקה.
לא טענתי שכל מי שיורד לברלין הוא אנטישמי, למרות שמבחינתי הם רפש אחד גדול. עדיף שתרדו לגרזי או לסידני. כשהיהודים גורשו מספרד הם הבטיחו ש400 שנה כף רגליהם לא תדרוך בספרד, והיא לא דרכה. בגרמניה זה צריך להוית 4000 שנה.
מה שאני אומר הוא שבאופן ספציפי, רובם המוחלט של היורדים הם אנטי-ישראלים או יודו-אנטישמים ששונאים את העם והמדינה שלהם. לרבות שמאלנים קיצונים. באופן כללי, אני חושב שמי שיורד אך ורק על פי שיקולים כלכלים הוא חזיר. שנאמר, אם האדם מעדיף רק כסף, אז הוא לא שונה מהבהמה שמחפשת אוכל בכדי לשרוד ויהיה לה טוב כל עוד תיתן לה את מבוקשה. האדם הוא יצור תבוני שמכיל הרבה יותר מרק כסף ועוד כסף. יש כאלו שיורדים בגלל ה"כיבוש" ועוד אלמנטים אנטיציונים מובהקים.
מה שהממשלה אישרה מאוד מרגש, כל עוד זה לא יוצא לפועל, הכל דיבורים. הממשלה גם מדברת על הורדת מחירי הדירות. לדבר אפשר עד מחר.
ואגב, אם אתה מדבר על "עקרונות" - ישראל היא מדינה שצריך לעזוב מתוך עיקרון, לא להישאר בה. העיקרון הוא לא להיות אישה מוכה. מי שיש לו דרכון זר ונשאר פה - אני ממליץ לו להיבדק פסיכיאטרית שאין לו תסמונת שטוקהולם.