עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נראה לי שאפשר לעשות ספרינטים על הליכון בגלל שלוקח לו יותר מידיי זמן להאיץ, ועל אליפטי אני פשוט לא מצליח לרוץ.
תרוץ בחוץ. הכי טבעי, הכי נורמאלי והכי טוב.
החמש שניות האלה משמעותיות ומאוד יעצבו אותך. יותר מאשר כשאתה מתחיל את האינטרוול אלא כשתירצה לעצור.אפשר ספרינטים על הליכון(פחות עדיף כן),
פשוט מתחיילים להעלות קצב 5 שניות לפני הספירנט.
יש כאלו שזה עושה לבד ותוך שנייה (מתוכנת תוכנית אינטרוולים)החמש שניות האלה משמעותיות ומאוד יעצבו אותך. יותר מאשר כשאתה מתחיל את האינטרוול אלא כשתירצה לעצור.
חוץ מזה, באופן כללי משחק עם ההליכון לא כזה נוח, ולהתחיל לשחק עם המחהירות כל 20-30 שניות נראה לי סיוט.
מה גם שזה לא אימון שקשה לעשות סתם בחוץ, זה לא שאתה צריך איזה הקפה עם מרחק מדויק, או מסלול בלי הרבה עליות. כל מה שאתה צריך זה מרחק של גג 200 מטר בשביל הספרינטים.
אף פעם לא התסדרתי עם בניה של תוכנית אימונים בהליכון, ואני בספק שהוא יכול לקפוץ במהירויות כל כך מהר.יש כאלו שזה עושה לבד ותוך שנייה (מתוכנת תוכנית אינטרוולים)
אבל תדמיין אותך הולך ומסתכל לטלוויזיה פתאום ההליכון הולך על פול מהירות ואת עף לקיר .
או שההפך ואתה עף קדימה.
החמש שניות האלה משמעותיות ומאוד יעצבו אותך. יותר מאשר כשאתה מתחיל את האינטרוול אלא כשתירצה לעצור.
חוץ מזה, באופן כללי משחק עם ההליכון לא כזה נוח, ולהתחיל לשחק עם המחהירות כל 20-30 שניות נראה לי סיוט.
מה גם שזה לא אימון שקשה לעשות סתם בחוץ, זה לא שאתה צריך איזה הקפה עם מרחק מדויק, או מסלול בלי הרבה עליות. כל מה שאתה צריך זה מרחק של גג 200 מטר בשביל הספרינטים.
לי אישית יש ניסיון בריצה, ספרינטים וכו'. פחות בפרוטוקולים ספציפיים בשביל חיטוב או דברים כאלה.חחח זה לא ויכוח,
מניסיון יש לי עבר רציני עם HIIT, פרוטוקול TABATA אם אתה מכיר,
הכל היה על הליכון, והיו תוצאות יפות.(עדיף ריצה בחוץ אבל גם זה תופס)
אפשר לעשות יום אחרי יום אימוני אירובי במקרה ואני לא עושה אימוני משקולות?