הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אינטרוולים

Liverpool

משתמש פעיל
444
11
נק' מוניטין:
72
444
11
בעבר עשיתי אימוני HIIT של ריצה.
עכשיו השאלה השניה איך אני עושה אימון הפוגות כה על מכונת האליפטיקל {שמעתי דברים טובים עליה}
היה לי נסיון אחד להתאמן עליה ויולתי פשוט לעשות ספרינט במשך דקה ואז היתי מתעייף לא נראה לי כ''כ אפקטיבי.

אני אישית עושה עליה אינטרווילאים מה זה איך זה? זה פצצה הרבה יותר טוב מאשר על ההליכון בריצה מטורפת ואז לנסות להוריד מהירות .

לא נראה לי שאפשר לעשות ספרינטים על הליכון בגלל שלוקח לו יותר מידיי זמן להאיץ, ועל אליפטי אני פשוט לא מצליח לרוץ.
תרוץ בחוץ. הכי טבעי, הכי נורמאלי והכי טוב.

לא נראה לי שאפשר לעשות ספרינטים על הליכון בגלל שלוקח לו יותר מידיי זמן להאיץ, ועל אליפטי אני פשוט לא מצליח לרוץ.
תרוץ בחוץ. הכי טבעי, הכי נורמאלי והכי טוב.

אפשר ספרינטים על הליכון(פחות עדיף כן),
פשוט מתחיילים להעלות קצב 5 שניות לפני הספירנט.

אפשר ספרינטים על הליכון(פחות עדיף כן),
פשוט מתחיילים להעלות קצב 5 שניות לפני הספירנט.
החמש שניות האלה משמעותיות ומאוד יעצבו אותך. יותר מאשר כשאתה מתחיל את האינטרוול אלא כשתירצה לעצור.
חוץ מזה, באופן כללי משחק עם ההליכון לא כזה נוח, ולהתחיל לשחק עם המחהירות כל 20-30 שניות נראה לי סיוט.
מה גם שזה לא אימון שקשה לעשות סתם בחוץ, זה לא שאתה צריך איזה הקפה עם מרחק מדויק, או מסלול בלי הרבה עליות. כל מה שאתה צריך זה מרחק של גג 200 מטר בשביל הספרינטים.

החמש שניות האלה משמעותיות ומאוד יעצבו אותך. יותר מאשר כשאתה מתחיל את האינטרוול אלא כשתירצה לעצור.
חוץ מזה, באופן כללי משחק עם ההליכון לא כזה נוח, ולהתחיל לשחק עם המחהירות כל 20-30 שניות נראה לי סיוט.
מה גם שזה לא אימון שקשה לעשות סתם בחוץ, זה לא שאתה צריך איזה הקפה עם מרחק מדויק, או מסלול בלי הרבה עליות. כל מה שאתה צריך זה מרחק של גג 200 מטר בשביל הספרינטים.
יש כאלו שזה עושה לבד ותוך שנייה (מתוכנת תוכנית אינטרוולים)
אבל תדמיין אותך הולך ומסתכל לטלוויזיה פתאום ההליכון הולך על פול מהירות ואת עף לקיר .
או שההפך ואתה עף קדימה.

יש כאלו שזה עושה לבד ותוך שנייה (מתוכנת תוכנית אינטרוולים)
אבל תדמיין אותך הולך ומסתכל לטלוויזיה פתאום ההליכון הולך על פול מהירות ואת עף לקיר .
או שההפך ואתה עף קדימה.
אף פעם לא התסדרתי עם בניה של תוכנית אימונים בהליכון, ואני בספק שהוא יכול לקפוץ במהירויות כל כך מהר.
אבל כן, זה נשמע כמו משהו מסוכן בטירוף חחח

חחח זה לא ויכוח,
מניסיון יש לי עבר רציני עם HIIT, פרוטוקול TABATA אם אתה מכיר,
הכל היה על הליכון, והיו תוצאות יפות.(עדיף ריצה בחוץ אבל גם זה תופס)

חחח זה לא ויכוח,
מניסיון יש לי עבר רציני עם HIIT, פרוטוקול TABATA אם אתה מכיר,
הכל היה על הליכון, והיו תוצאות יפות.(עדיף ריצה בחוץ אבל גם זה תופס)
לי אישית יש ניסיון בריצה, ספרינטים וכו'. פחות בפרוטוקולים ספציפיים בשביל חיטוב או דברים כאלה.
אישית אני מת על ריצות, אבל באותה מידה לא סובל ריצה על הליכון, ומעדיף לברוח מזה עד כמה שאפשר.
אם לך זה עבד, ולא השתגעת מההליכון והצלחת להגיע לדפקים גבוהים ולעבוד עם עצימות גבוהה, אז יכול להיות שזאת לא כזאת אפשרות גרועה כמו שאני מדמיין את זה.
בכל מיקרה, אני תמיד דוגל בריצה בחוץ, לא משנה אם זה ספרינטים או ריצות ארוכות (בתנאי שמזג האוויר מאפשר את זה, אם לא הליכון היא אפשרות טובה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית