הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באיזה גיל להתחיל ss

• פותח/ת השרשור PARSI1
  • פורסם בתאריך

PARSI1

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם אני בss כבר חודשיים כי אמרו לי שמותר וזה לא עוצר גדילה אבל מארק ריפטו אמר שאת התוכנית מתחילים מגיל 17
יכול להיות בגלל שrm 5 יכול להעמיס יותר מדי על השרירים והעצמות ?

הנה פה http://scoobysworkshop.com/starting-strength-by-mark-rippetoe/
למטה בפסקה הרביעית שרשום למי התוכנית מתאימה :
  1. People who are newcomers to fitness wanting to gain strength and weight as quickly as possible.
  2. People who have access to a squat rack.
  3. People who have access to a good strength training coach who can help perfect their technique.
  4. People without lower back problems.
  5. People who have realistic growth expectations.
  6. People ages 17-35.

זה נכון ? והאם באמת מותר לי לעשות תוכנית כוח כזאת עם 5 חזרות מקסימום משקל , בתנאי שאני מבצע נכון את התרגילים ?
תודה

בלי קשר לרמה הטכנית, כדאי שתבין שעל הנייר אתה לא אמור להתקדם כמו ילד בן 17/בן אדם מבוגר, אלא לאט יתר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה לכולם

בלי קשר לרמה הטכנית, כדאי שתבין שעל הנייר אתה לא אמור להתקדם כמו ילד בן 17/בן אדם מבוגר, אלא לאט יתר.

אוקיי. דווקא ההתקדמות הייתה די נחמדה סקוואט הייתי עושה 40 עכשיו 70
בנץ הייתי 34 עכשיו 50
דדליפט 45 עכשיו 80 ועוד כמה תרגילים .

ויש לי שאלה בקשר לדדליפט , אני מרים עכשיו 80 ואני מצליח להרים עם גב ישר אבל אני מרגיש בעלייה שהכתפיים או הגב העליון מתעגלים , אתם מכירים אתזה ? או שאני עושה לא נכון ?

ויש לי שאלה בקשר לדדליפט , אני מרים עכשיו 80 ואני מצליח להרים עם גב ישר אבל אני מרגיש בעלייה שהכתפיים או הגב העליון מתעגלים , אתם מכירים אתזה ? או שאני עושה לא נכון ?
זה אומר שעוד לא חווית דדליפט כבד באמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית