נק' מוניטין:
28
- 188
- 10
מחכה כבר לתמונות לראות את השינוי !
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז בסופש אפשר לחגוג?
מעריך שסביב ה15%, קצב ירידה טוב ויציב אז אני מבסווט. אימון עצימות(שהפך לנפח עם 2PRים 👏 )אביב תמשיך לתת בראש! איזה אחוז שומן אתה כבר?
אחי בוא תתאמן איתנו בימי שלישיאביב תמשיך לתת בראש! איזה אחוז שומן אתה כבר?
בשני אמן!גזרת כבר חוגר?
מפחיד להתאמן איתו |:אחי בוא תתאמן איתנו בימי שלישי
חחח מזל טוב אחי,חה! גזרתי אתמול 😛
אני אראה קודם מה קורה איתי... אני מתגייס עוד שבועיים. אם יהיה לי יומיות וזה אז אני אשמח 😃 איפה אתם מתאמנים בימי שלישי?אחי בוא תתאמן איתנו בימי שלישי
חקיקת... אני מגיע לשם רק בימי שלישיאני אראה קודם מה קורה איתי... אני מתגייס עוד שבועיים. אם יהיה לי יומיות וזה אז אני אשמח 😃 איפה אתם מתאמנים בימי שלישי?
אה, חח אוקיי 😃 נכון לעכשיו נגמרו לי האימונים חוץ מאימון קליל אחד ביום ראשון בגלל שהתחרות ביום חמישי ו5 ימים אחריה אני כבר מתגייס... אז אחרי שאני אדע מה קורה איתי אם אני אוכל להמשיך להתאמן אני אשמח להצטרף אליכם 😃חקיקת... אני מגיע לשם רק בימי שלישי
פלח"ץ למוות.אה, חח אוקיי 😃 נכון לעכשיו נגמרו לי האימונים חוץ מאימון קליל אחד ביום ראשון בגלל שהתחרות ביום חמישי ו5 ימים אחריה אני כבר מתגייס... אז אחרי שאני אדע מה קורה איתי אם אני אוכל להמשיך להתאמן אני אשמח להצטרף אליכם 😃
דווקא לא, הורידו לי את הפרופיל לפני 3 ימים! ג'ובניק על החיים!! יש מצב שכבר עוד איזה חודש אני אצטרף אליכם אם אני אעשה יומיותפלח"ץ למוות.