- פותח/ת השרשור
סרטון אח שלו
ראשון בערב אצלנו, גם אם הייתי רוצה לצלם, אתה יודע..
יא מזלזל מניאק.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סרטון אח שלו
= לא היה.ראשון בערב אצלנו, גם אם הייתי רוצה לצלם, אתה יודע..
יא מזלזל מניאק.
טוב עחי 🖕= לא היה.
🤣🤣🤣🤡🤡🤡
החיטוב הלך לא רע, הסקוואט קרס ואז התחזק חזרה לאט לאט והשאר היו דיי יציבים. עשיתי את זה פחות טוב ממה שאני יודע עכשיו. Bbb לא ממליץ זה היה לי יותר מדי לחיטוב אבל בגנון הטרימוטיב כזה - תן את התרגיל הכבד על גוקרים וfsl ואחכ עוד איזה 2-3 תרגילים ל5x10-15 או גם לטווח נמוך יותר אם אתה רוצה לעשות תרגילים כמו בוקס סקווט או בלוק פול וכו'כן היה נשמע הזוי, נבדוק מחר.
יניב עשית 531 בחיטוב נכון?
ממליץ על זה? ובאיזה מתכונת?
החיטוב הלך לא רע, הסקוואט קרס ואז התחזק חזרה לאט לאט והשאר היו דיי יציבים. עשיתי את זה פחות טוב ממה שאני יודע עכשיו. Bbb לא ממליץ זה היה לי יותר מדי לחיטוב אבל בגנון הטרימוטיב כזה - תן את התרגיל הכבד על גוקרים וfsl ואחכ עוד איזה 2-3 תרגילים ל5x10-15 או גם לטווח נמוך יותר אם אתה רוצה לעשות תרגילים כמו בוקס סקווט או בלוק פול וכו'
יצאת מחיטוב?
לא,במאסות קיצוניות בחיים לא חוויתי כזו עלייה..ווטפאק?, כן, לפני 3 חודשים, אני בסוף מסה עכשיו :|
לשאלתנו, אתה יכול להסביר את התופעה? במסות הקיצוניות שהיית עושה יצא לך לחוות דבר כזה? סבב 2,שבוע 2, Deadlift
Deadlift
125x3
145x3
165x3
185x3F האמת שאני יודע למה פייל, אני אשמור את זה לעצמי המבין יבין(לא עוד בראשון בלילה)
145x6
Leg Press 5x10
LegCurl 3x10
Sit-Ups 4x15
Biceps 3x12
לא מחלה ולא כלום, טוב סתם מלחיץ נראה מה ילך שבוע הבאלא,במאסות קיצוניות בחיים לא חוויתי כזו עלייה..
אולי יצאת ממחלה?
ואז ירדת כמות של נוזלים שכרגע העלית?
בכללי לא הייתי מתרג יותר מידי...מה שבא ברוך הבא,בחיטוב הכל יורד
מוניטין גבר יש סרטון לבנץ?
בקטנה פעם הבאה תעלהלא, האמת שאני חייב להתחיל לצלם, מרוב הרייג והכל אני לא חושב על זה אפילו בPRים.
ברור אחי דבר איתי כשאתה מגיע הביתה, אני מתאים את האימונים לפי המשמרות בעבודה. סבב 2, שבוע 2, Squatאביב שבוע הבא אני יוצא שלשוש, יש מצב לתפוס אותך לאיזה אימון?
ברור אחי דבר איתי כשאתה מגיע הביתה, אני מתאים את האימונים לפי המשמרות בעבודה. סבב 2, שבוע 2, Squat
Squat
3x130
3x150
3x170 - סרטון עוד מעט
Deadlift 50%RM1 4x10
Dumble Row 5x10
Dips 5x10
Biceps 5x10
Tricep 3x12
Sit ups 3x15
ויאללה ליומיים מנוחה, חושב על לסיים מסה ולהתחיל חיטוב בראשון,
כבר במסה 12 שבועות, הגעתי לכל המשקלי יעד שהצבתי בהתחלה.
180 162.5 115 70 לחמישיות. Squat 170x3
תעשה העמסת קפאין.ואו כמעט נירדמתי בשיר הזה שבסרטון
אני פה המסכן עם דלקת בכתף כבר מעל שבועמה שלום הכתף?