Resource icon

FAKE IT TILL YOU MAKE IT

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
סקוואט קל
פרס 57.5X2F X 2, 60XF פשוט לא עלה, חבל.
פוואר קלין 60X5X3 קל מאוד

סקוואט 132.5 1X3 קל
בנץ 86X3 זייפתי בחזרה האחרונה PR
דדליפט 142.5X4F גב עגול. עדיין מתקשה
בטן סטטי +42

טקסס נפח - שבוע 3
הייתי חולה, התחלתי להזיע מאוד מהר ובקצב גבוה, מעט בחילות ונזלת, אבל בסה"כ במפתיע היה אימון מעולה והרגשתי יותר טוב אח"כ.

סקוואט 105 5X5 קל, מהיר, ללא בעיות טכניקה ונקי. התנסתי בכל הסטים באחיזה חדשה כמו @MasterSplitter אבל יכול להיות שמיקמתי את המוט גבוהה מדי,אחזתי רחב מדי. פעם ראשונה. עם מעט עבודת מוביליטי אני מאמין שאצליח לפתור את הבריחה של הברכיים.

בנץ 77.2 5X5 היה בסדר גמור, סט אחרון חזרה אחרונה אני מאבד כיווץ לגמרי ומשטתח

דדליפט 75X8X2 כאן מעניין - בזמן האחרון אני מאוד מתקשה למשוך עם גב ישר ולמשוך בכללי, בערך מאז שהתחלתי למקם את המוט ממש קרוב לשוקיים בסטפאפ. בסט הרביעי מיקמתי את המוט מעט רחוק יותר וזה תרם משמעותית ליכולת שלי להרים את החזה, לסובב אגן, והיה לי פשוט הרבה יותר נוח והרגשתי חזק יותר. הבנתי שלא מעט אנשים עושים ככה

סה"כ חפרתי

אשמח לחוות דעת.

נראה סבבה לגמרי, תרוץ תראה איך מרגיש.

לגבי מוט רחוק מהשוקיים, במשקל קל זה מרגיש טוב. שכבד אז (אני) מפקשש כבר.

סקוואט 65 3x3 עם דגש קל על מהירות
פרס 55x5 57.5x2 60xF חבל
פווארקלין 63 5x3 מעט כשלים טכניים שתיקנתי.

טקסס שבוע 3 עצימות
סקוואט 135X2F, 135X3PR איבדתי איזון בסט הראשון, לא וויתרתי כי ידעתי שיש לי את זה
בנץ 87-89X2 אני כבר לא יודע איזה משקל היה שם בדיוק כי לקחתי מוט גרוע
דדליפט 145.5X4 לא הרגיש ממש קשה, אבל גב עגול
בטן סטטי +43.5X3
מקבילים 15.5X3X5 הוספתי מעט לנפח בגלל הכשל, אולי אני אמשיך...

משקל גוף עדיין 74, אני מתחיל ללכלך קצת.

טקסס שבוע 4 - נפח

107 5X5 כל הסטים היו ביזיוניים מלבד האחרון, וכמו שציפיתי. כבר 3 ימים שהאגן הימני פשוט לא מתפקד כמו שצריך, ואני לא מצליח לשפוף בלי הרגשה של חוסר יציבות ואי נוחות. אין קשר לנעליים כי את הקושי הרגשתי כבר בסטים של יום שישי. אני רק יכול לקוות שזה בגלל שהתחלתי לעבוד מאוד חזק על המרחיקים שלי בגלל בעיות פיזיוטרפיות והאגן שלי נשרף.. בכל מקרה למזלי המשקל עדיין ממש קל לי אז לא קרה שום דבר.

בנץ 77.2 5X5 דווקא הסט האחרון הרגיש יותר קל, אני מאוד לא יציב.

דדליפט מהיר 77X8X2

סה"כ קיבלתי אין סוף מחמאות על הנעליים ואנשים היו בשוק כמה שהיא יפה. את האמת, היא מעט לא נוחה אבל כנראה צריך להתרגל אליה.

סקוואט 60 3x5 הכל נעשה עם גומיות
׳פיסטול סקוואט׳
פרס 40 3x5 קל בגלל כאבים בכתף
בנץ 40 קל 3x5
פאוורקלין 65 3x3

טקסס שבוע 4 - עצימות

סקוואט 137X3 PR קל!
בנץ 88.5X1 טעיתי בחישוב, אופס. יותר מאחד לא היה שם
דדליפט 148X4PR שיא ל-4, הגב היה עגול אבל אני חכם, אני עמצה פטרון!
מקבילים משקל גוף 74 +17 3X5 קל עדכון קל: אני שוקל ברצינות רבה לוותר על סט כבד של בנץ בימי עצימות ולבצע אימונים דינמיים במקום, כשבאימון נפח אני ממשיך להתקדם ב 5X5 עד שאני מגיע לכשל, ולהוריד סט כל פעם.

יפה על המשקלים.

העבודה דימנית בבנץ' נשמעת לי כמו מתכון לכשלון. הייתי מעדיף להוסיף עוד יום נפח, לפמפם שמיניות קלות אולי.

אז הגיעו הרומלאוס ואני לא רואה ביקורת עליהן. דושבאג.
יש באשכול ביקורות :&
יפה על המשקלים.

העבודה דימנית בבנץ' נשמעת לי כמו מתכון לכשלון. הייתי מעדיף להוסיף עוד יום נפח, לפמפם שמיניות קלות אולי.
ראית שניסית כל מיני שטויות של נפח, זה פשוט לא עבד

טקסס שבוע 5 - נפח
סקוואט 110 5X5 רגוע, בלי פשלות. הברך ממשיכה לכאוב למרות שבזמן הסקוואט לא הרגשתי אותה. כנראה שאני אצא שבוע הבא לשבוע דילואד.
בנץ דינאמי 9X3 53 קצר, רגיל, רחב
פלור פרס 50 3X5
דד האנג בנץ פרס 55 3X5
דדליפט דינאמי 8X2 80

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית