עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצוייד היטברהבנד
לא, אני ממש לא צריך לשבור את הראש בנפח כשהעצימות כל כך קלה לי. זה הרבה יותר עניין של טכניקה ובעיות פזיולוגיות שיש לי שמגבילות אותי לפעמים.ההפרש בין הנפח לעצימות לא גדול מדי? בסקוואט
אני לא אכנס לפרטים על כל מה שאני חושב כי זה יכול להתפשט לעמודים שלמים, אבל מנסה משהוא כרגע.בשביל מה בנצ' דינאמי ?
אבל אני רוצה לדעת 😭לא, אני ממש לא צריך לשבור את הראש בנפח כשהעצימות כל כך קלה לי. זה הרבה יותר עניין של טכניקה ובעיות פזיולוגיות שיש לי שמגבילות אותי לפעמים.
אני לא אכנס לפרטים על כל מה שאני חושב כי זה יכול להתפשט לעמודים שלמים, אבל מנסה משהוא כרגע.
בנץ' דינמי=עבודה על מהירות?לא, אני ממש לא צריך לשבור את הראש בנפח כשהעצימות כל כך קלה לי. זה הרבה יותר עניין של טכניקה ובעיות פזיולוגיות שיש לי שמגבילות אותי לפעמים.
אני לא אכנס לפרטים על כל מה שאני חושב כי זה יכול להתפשט לעמודים שלמים, אבל מנסה משהוא כרגע.
אני מבטיח לא להשאיר אנשים מאחוראבל אני רוצה לדעת 😭
כשיתפנה לך זמן תרשום הסברון.אני מבטיח לא להשאיר אנשים מאחור
אני אוכל ניוקי בזמן העבודה, אבל את הרוטינה של הבנץ אני אשמח לפרט אחרי שתהיה לע הצלחה מסויימת איתהאתה עסוק עכשיו ?
ניוקוי זה לא כזהההה נורא בשביל מה גומיות ביום התאוששות ?אני אוכל ניוקי בזמן העבודה, אבל את הרוטינה של הבנץ אני אשמח לפרט אחרי שתהיה לע הצלחה מסויימת איתה
יש לי ליקוי באגן ימין ( מדיוס) שאני מנסה לתקןניוקוי זה לא כזהההה נורא בשביל מה גומיות ביום התאוששות ?
אוי חשבתי זה בנצ' עם גומיות כמו מהרצפה או מלמעלה.יש לי ליקוי באגן ימין ( מדיוס) שאני מנסה לתקן